Παρασκευή
09/03/2018

Xiaomi Mi Mix 2S: Φαίνεται σε βίντεο με notch στην γωνία

Η νέα high-end πρόταση της Xiaomi, το Mi Mix 2S, αναμένεται να ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου. Το smartphone θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Mi Mix 2 μοντέλου που δεν έπεισε ιδιαίτερα τους καταναλωτές, συγκριτικά πάντα με την πρώτη Mix πρόταση της σειράς.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν δημοσιευτεί αμέτρητες διαρροές σχετικά με το πολυαναμενόμενο κινητό. Η πλειοψηφία των εικόνων και των renders μαρτυρούν τον bezel-less σχεδιασμό, ο οποίος μάλιστα θα φέρει και την μικρότερη αναλογία οθόνης-σώματος στην Mix οικογένεια. Μάλιστα, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα υπάρχει στο Youtube ένα βίντεο που υποτίθεται πως παρουσιάζει εν συντομία το Mi Mix 2S. Η συσκευή μοιάζει σύμφωνη με πολλά renders του παρελθόντος, ενσωματώνοντας μια μικρή εγκοπή (notch) στο άνω δεξιά μέρος της οθόνης. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατες εικόνες δεν περιλάμβαναν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, οπότε κάποια από τις διαρροές δεν είναι αληθινή.

Η αλήθεια είναι πάντως πως οι πρώτες πληροφορίες που εμφανίστηκαν και αφορούσαν το Mi Mix 2S, δηλαδή μερικούς μήνες πριν, ήθελαν την ύπαρξη notch στην γωνία. Οπότε, δεν αποκλείεται η εταιρεία να ενσωματώσει όντως την εμπρόσθια κάμερα “μέσα” στην οθόνη, τοποθετώντας το module στην γωνία ώστε να μην μοιάζει με τις προτάσεις άλλων ανταγωνιστών. Απομένουν δύο εβδομάδες (περίπου) μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του νέου high-end μοντέλου. Ας ελπίσουμε πως εκείνο θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού.

xiaomi mi mix 2s new render leak

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Theo λέει:

    Αν βγει έτσι θα βάλει τα γυαλιά σε όλες τις “notch-o-εταιριες”! Και μάλλον θα είναι και στην κορυφή του buying list μου.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.