Xiaomi Mi Mix 2S: Επιβεβαιώθηκε η ασύρματη φόρτιση

Xiaomi Mi Mix 2S ασύρματη φόρτιση, Xiaomi Mi Mix 2S: Επιβεβαιώθηκε η ασύρματη φόρτιση

Νέα teasers ανάρτησε η Xiaomi στον λογαριασμό της στο Weibo ενόψει της ανακοίνωσης του Xiaomi Mi MIX 2S, ένα εκ των οποίων επιβεβαιώνει την ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, τα νέα teasers δίνουν έμφαση και στο νέο σύστημα διπλής ΑΙ κάμερας που θα διαθέτει η συσκευή. Ακόμη, επιβεβαιώνεται για μια φορά ότι η συσκευή θα φορά τον Snapdragon 845.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί αύριο, αλλά ήδη έχουμε δει τον σχεδιασμό της μέσω του Kris Wu, του brand ambassador της εταιρείας. Όπως είδαμε, η συσκευή θα μοιάζει αρκετά με το Mi MIX 2 με λίγο μικρότερα περιθώρια και δεν θα διαθέτει notch. Αν και ήδη το γνωρίζαμε αυτό από προηγούμενα teasers που έδειχναν τον σχεδιασμό, εντούτοις υπήρχαν φήμες ότι θα κυκλοφορούσε με notch.

Xiaomi Mi Mix 2S ασύρματη φόρτιση, Xiaomi Mi Mix 2S: Επιβεβαιώθηκε η ασύρματη φόρτιση

Η Xiaomi αναμενόταν να λανσάρει την ασύρματη φόρτιση με το Mi 7, το οποίο όλα δείχνουν ότι δεν θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο που αναμενόταν.

Στα υπόλοιπα, η συσκευή αναμένεται με δύο εκδοχές για RAM στα 6GB και 8GB με διαφορετικές επιλογές επίσης για αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, αναμένεται σε μία έκδοση από μέταλλο και γυαλί και σε μια με κεραμικό ενιαίο σώμα. Η οθόνη του θα έχει μέγεθος 5,99 ίντσες, ανάλυσης fullHD+ και τεχνολογίας AMOLED. Η μπαταρία του αναμένεται στα 3.400 mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.