Xiaomi Mi Mix 2S: Επίσημα με Snapdragon 845 και τιμή από 423 ευρώ

Xiaomi Mi Mix 2S τιμή, Xiaomi Mi Mix 2S:  Επίσημα με Snapdragon 845 και τιμή από 423 ευρώ

Επίσημα ανακοινώθηκε το Xiaomi Mi Mix 2S στη Σανγκάη πριν από λίγο. Η νέα συσκευή όπως αναμενόταν φορά Snapdragon 845 και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Η Xiaomi στην παρουσίαση έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη διπλή κάμερα με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

Όπως είχε ήδη αναφερθεί η συσκευή έρχεται με τον Snapdragon 845 και επιλογή ανάμεσα σε 6GB και 8GB RAM. Για τον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν εκδόσεις με 64GB, 128GB και 256GB.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, η συσκευή δεν περιλαμβάνει notch και έρχεται με bezel-less σχεδιασμό και κεραμικό σώμα με πλαίσιο αλουμινίου. Η οθόνη του έχει μέγεθος 6 ίντσες (2.160 x 1.080 pixels.

Η Xiaomi θεωρεί ότι αυτό που κάνει τη νέα της ναυαρχίδα να ξεχωρίζει είναι η διπλή κάμερα, η οποία συνδυάζει έναν τηλεφακό στα 12MP κι έναν ευρυγώνιο στα 12MP.

Xiaomi Mi Mix 2S τιμή, Xiaomi Mi Mix 2S:  Επίσημα με Snapdragon 845 και τιμή από 423 ευρώ

Για την κάμερα έχει χρησιμοποιηθεί ο αισθητήρας Sony IMX363, ενώ διαθέτει και οπτικό ζουμ καθώς και OIS. Επιπλέον, έρχεται με ένα νέο Portrait Mode και bokeh effect. Ακόμη, μπορεί να ανιχνεύσει μέχρι 216 σκηνές και να μεταφράσει κείμενο ή να μετατρέψει ισοτιμίες σε πραγματικό χρόνο.

Μάλιστα, το Xiaomi Mi Mix 2S κατάφερε να σκοράρει 97 βαθμούς στο DxOMark, ίδια βαθμολογία με το iPhone X.
Όπως ήδη αναφέρθηκε, το Mi Mix 2S υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση Qi μέχρι 7.5W, NFC και φορά Android 8. Διατίθεται σε λευκό και μαύρο.

Η τιμή του Xiaomi Mi Mix 2S είναι 3299 yuan (423 ευρώ) για τη βασική έκδοση στα 6GB/64GB ενώ η ακριβότερη έκδοση 8GB/256GB που θα περιλαμβάνει και το pad για την ασύρματη φόρτιση θα έρχεται στα 3999 yuan (512 ευρώ).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iwannis dimitriou gianniklis

Κώστα σε άλλα σάιτ λένε ότι η οθόνη είναι ips lcd..εντύπωση μου έκανε η βαθμολογία στο dxomark..αποκλείεται να είναι τόσο καλή η φωτογραφική σε συσκευή αυτής της εταιρείας..είμαι 100% ότι όταν βγούν τα δείγματα θα υπολείπεται και σε χαμηλές λήψεις και ιδίως σε βίντεο..δεν γίνεται να κοντράρει φωτογραφικές μηχανές σαν του iphone x , mate 10 pro και να ξεπερνάει το Note 8..επίσης η τιμή είναι για κίνα..υπολογίζουμε ένα κατοστάρικο τουλάχιστον πάνω..κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο..μία αναβαθμισμένη έκδοση του προκάτοχου του , τουτέστιν μία κινέζικη μετριότητα…ακολουθούν τα καλύτερα με την huawei και αν το doxmakr έδωσε 97 σε αυτό το χάλι είναι σίγουρο ότι το p20 pro θα ξεπεράσει τα πάντα και θα φτάσει το 100 στο σύνολο (μην πω παραπάνω).

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

πολυ καλο! μπράβο!!

εδω ομως η infoquest μας περνα για Ουγκάντα και μολις τωρα μας έφερε το προηγούμενο μοντέλο

Jinthegod

Μια χαρά γίνεται να τις κοντράρει. Βάλε μια Google Camera σε μια κινεζια με αξιόλογο αισθητήρα και θα δεις τα αποτελέσματα. Η χιαομι πάντα είχε πρόβλημα στο software. Μπορεί σε αυτό το μοντέλο να το δούλεψαν σωστά και ιδού τα αποτελέσματα. Σε πονάει πολύ παντός και φαίνεται σε πολλά σχόλια σου. Αντέ περαστικά!!

Giorgos

Περαστικά xazoklis!!!

Smith

Φοβερή συσκευή και στη σωστή τιμή!
@iwannis
Γιατι τα “μη κινέζικα” που αναφέρεις κάνουν ριζικες αλλαγές σε κάθε νέο μοντέλο? Με το μήνυμά σου εκτός από την προκατάληψή σου δείχνεις και ότι η γνώσεις σου περιορίζονται στις συσκευές που διαφημίζονται στην τηλεόραση..

Flagship killer

Στο DXO σε αρκετές κατηγορίες έχει χαμηλότερη βαθμολογία από p10…. Εκτός κι αν έχει αλλάξει ο συντελεστής δε ξέρω… Πάντως κι εμένα μου φαίνεται περίεργο από τη xiaomi να χτυπάει το x…. Μια εταιρεία με παραδοσιακά κακές (όχι κάκιστες) κάμερες…
Γιατί αν είναι έτσι από p10 που έχω και ήθελα να πάω σε mate 10 pro, θα πάω σε αυτό… Αλλά και πάλι από όταν γνώρισα τη Leica τρέμω να δοκιμάσω κάτι άλλο… Ειλικρινά δε ξέρω…

iwannis dimitriou gianniklis

@jinthegod Να με πονέσει ποιο πράγμα?τι είμαι ?στέλεχος της τσαόμι για να πονέσω?είχα s8 plus και πριν μία εβδομάδα πήρα το s9 plus…επίσης όποτε το βαρεθώ θα πάρω το note 9 και πάει λέγοντας..δόξα τον θεό έχω την οικονομική δυνατότητα να παίρνω ό,τι θέλω άμεσα και χωρίς πολλά πολλά…απλώς είναι κρίμα να εθελοτυφλούν κάποιοι και να νομίζουν ότι με 500 ευρώ που θα έχει η βασική έκδοση στα γνωστά σάιτ θα πιάσουν τον παπά από τα γένια..σιγά τα αυγά..μέτριο σε οθόνη,μέτρια κατασκευή και η κάμερα θα φανεί στα reviews..στην καλύτερη να κοντράει (πρόσεξε όχι να προσπεράσει) το s7 edge που είχα δώσει στην μάνα μου.

Flagship killer

Να σημειώσω πως με τη Leica έχω πάθει πρώτη φορά αυτό που είχα πάθει με την παλιά Nokia… Φοβάμαι να αλλάξω…
ΠΡΟΣΟΧΗ γράφω με τη Leica, όχι με τη Huawei… Ιδανικά θα ήθελα τη Leica σε ένα note 8 , αλλά…

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Πραγματικά το scor για xiaomi κινητό είναι πολύ υψηλό να βλέπει στα ίσια κινητά όπως note 8 iPhone x mate 10 pro μένει να το δούμε στην πορεια και στην πράξη το πώς τελικά τα πάει και ειδικά σε χαμηλές συνθήκες πάντως αν μιλάμε για τόσο καλή κάμερα και ισχύει με 8 ραμ 845 256 μνήμη σε τιμή μέχρι 600 είναι σίγουρα από τις καλύτερες προτάσεις αγορας.

NikosAr

2 πράγματα θα παρατηρήσω …
το 1 είναι η τιμή …. σιγά σιγά ακολουθεί χουαγουει…
Και 2 … ψάχνεται από ένα κινητό 6-8 cm μόνο καλή φωτογραφία !!!! Σημεία των καιρών γι αυτό και οι τιμές μόνο προς τα επάνω θα πηγαίνουν …. Και οι κατασκευαστές το έχουν καταλάβει

NikosAr

….6-8 mm…. ήθελα να γράψω

Flagship killer

Άσχετο… Μετά το techblog , Λατρεύω τους λεφταδες του techblog ….

Flagship killer

Εχθές που παρέλαβα την bentayga , έδωσα την continental στη μάνα μου για να μη τρέχει με τη phantom στη λαϊκή… Ωχ sorry, λάθος site!!!!

vladimiros

Για να εβγαλε σκορ 97 θα ειναι καλη η καμερα του,τωρα δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερο απο το Χ η το Mate 10..και οσοι δυσκολευεστε να το πιστεψετε για τις καμερες τον Xiaomi,αν δειτε το Mi Note 3 εχει εξισου καλη καμερα με σκορ 90 για την τιμη που εχει κιολας! και μην ξεχνατε καποτε και η Huawei ειχε χαλια καμερες στα κινητα της,οπως αν θυμαστε το Mate 7 η το P6-P7 στην εποχη τοτε με συγκριση με αλλες εταιριες ηταν πισω..οποτε δεν ειναι τοσο δυσκολο να σκεφτουμε το ιδιο και για την Xiaomι που απο εδω και περα ισως βγαζει καλες καμερες οσο αναφορα για τις ναυαρχιδες..

Δεν ειναι οτι μαρεσουν τα Xiaomi ισα ισα θεωρω πως και αυτη θα ανεβασει τις τιμες καποτε αυτο ειναι το μονο σιγουρο,απλα τα λεω οπως ειναι!

giannisanag

Gianniklis είσαι τραγικά ακοινωνητος. Μπαίνεις σε ένα site κάνοντας επίδειξη του πλούτου σου με το υφακι του νεόπλουτου που κοιτα αφ υψηλού τους πληβείους με το χαμηλό budget.. Δεν κάνουμε κόντρα ποιος έχει την πιο μεγάλη φορολογική δήλωση εδώ μέσα.το άρθρο παρουσίαζει μια budget ναυαρχιδα. Έχεις επιφυλάξεις; Δικαίωμα σου. Όταν χαρακτηρίζεις ένα προϊόν με τέτοια specs σκουπίδι και χρησιμοποιείς τέτοιο υφακι στην ουσία χαρακτηρίζεις σκουπίδιαρη και κατώτερο όποιον το αγοράσει. Δες όμως που κολλάει το πράγμα: 1. Δεν το χεις πιάσει στα χέρια σου άρα δεν ξέρεις αν είναι σκουπίδι κατασκευαστικά και αν η οθόνη είναι μέτρια. 2. Αν το dxo βαθμολογεί με 97 το iphone x (φωτογραφία 101) και δεν βγήκες να διαμαρτυρηθεις ότι είναι αναξιόπιστο,ανακριβές η πουλημένο τότε οφείλεις να το θεωρήσεις αξιόπιστο και όταν βγάζει 97 στο mi mix 2s (φωτογραφία 101) 3. Στην τελική το ερώτημα εδώ δεν είναι αν το mi mix 2s είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από ένα iphone X η ένα S9 plus. Πιθανότατα να μην είναι. Το ερώτημα είναι αν είναι εκείνα 2 έως 2.5 φορές καλύτερα. Ξέρεις δεν αγοράζουμε όλοι xiaomi γιατί είμαστε φτωχοί στην τσέπη. Απλά το μυαλό μας προτιμά να επενδύει αλλου τα λεφτά επιδιώκοντας αυτό που στην Πολιτική Οικονομία ονομάζουμε… Συνέχεια »

Kos

Και ποιος είπε ότι όλους τους ενδιαφέρει η τέλεια κάμερα; Ή ότι οι περισσότεροι που αγοράζουν Xiaomi δεν ξέρουν τι παίρνουν; Αλήθεια πόσοι πραγματικά χρειάζονται την τέλεια φωτογραφία; Από αξιοπιστία πάνε μια χαρά όπως και από αυτονομία που αν και πολύ καλή συσκευή το S9 αλλά με τον 9810 δεν τα καταφέρνει στον τομέα της αξιοπιστίας συν ότι έχει και ένα θεματάκι με την οθόνη όπως και ο προκάτοχος του .Εν κατακλείδι …. αυτό που μένει είναι ότι για την τιμή τους μια χαρά είναι για τον μέσο χρήστη. Καθώς είναι επαρκώς αξιόπιστα χωρίς να τρίζουν (αλήθεια ποιος το νομίζει αυτό;) Και κάτι τελευταίο όσο θα βελτιώνονται τόσο θα γίνονται και πιο ακριβά.

Karl

Άλλη μια συσκευή που σας ανοίγει τα στραβά! Ο μπαμπάς σας

rambo

Κορυφαιο τηλεφωνο κατα την γνωμη μου το καλυετρο στην αγορα θα το ηθελα στις 6,5 ιντσες για να εχει καλυτερο πιασιμο βεβαιαλογω μηδαμινων μπεζελ αλλα και παλι 512 για κινητο τα θεωρω υπερβολικα

gthebest

Λογικο ειναι να ειναι πολυ καλη η καμερα του mi mix2s. Ηδη η καμερα του mi mix2 που εχω στην κατοχη μου ειναι παρα πολυ καλη. Παρολο το θαψιμο που εχει φαει, εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος στο θεμα της καμερας.

Nikopoup

Γιατί ασχολείστε με τον giannikli? Στην καλύτερη παίρνει χαρτζιλίκι 100 τον μήνα.

spirios1992

@Flagship killer χαχαχχα
@giannisanag πες τα χρυσοστομε…
@techblog.gr Ρε παιδια μπαινω καθημερινα εδω δε σχολιαζω συνηθως αλλα βαρεθηκα να διαβαζω καθε τρεις και λιγο σχολια τυπου του προλαλησαντα gianniklis που κοροιδευουν και τα παιδια…προσπαθηστε να βαλετε λιγο φιλτρο ή εστω καντε ban το email. Γραφω χωρις προθεση παρεξηγησης ή να θιξω κανεναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.