Xiaomi Mi Mix 2S: Πως σχετίζονται τα παλαμάκια με την κάμερα;

xiaomi mi mix 2s παλαμάκια κάμερα, Xiaomi Mi Mix 2S: Πως σχετίζονται τα παλαμάκια με την κάμερα;

Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi Mix 2S οι “διαρροές” αυξάνονται αλλά και γίνονται πραγματικός γρίφος. Εμφανίστηκαν δυο φωτογραφίες που δείχνουν χέρια να κάνουν παλαμάκια και κάτι σαν high-five και ενδεχομένως να θέλουν να μας πουν κάτι για την κάμερα. Τι όμως;

Δε γνωρίζουμε τι άλλο θα δούμε μέχρι τις 27 Μαρτίου που θα γίνει η παρουσίαση του Mi Mix 2s αλλά είναι σίγουρο ότι μόνο ερωτηματικά έχουμε στην παρούσα φάση. Όπως έχουμε πει, προηγούμενα teaser δίνουν έμφαση στο Snapdragon 845 και την ύπαρξη κάμερας με AI λειτουργίες, χαρακτηριστικά που μένει να δούμε εαν τελικά θα ενσωματωθούν στη ναυαρχίδα της Xiaomi.

Το πως σχετίζονται οι φωτογραφίες αυτές με την κάμερα του Mi Mix 2s δεν είναι γνωστό αλλά πιθανολογείται να έχει να κάνει με τη δυνατότητα γρήγορης εστίασης αλλά και την καταγραφή video αργής κίνησης τόσο καλής ποιότητας και ομαλότητας έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε καρε-καρε ένα χειροκρότημα; Αναφορικά με την κάμερα της συσκευής, σε μια ROM που είχε διαρρεύσει είχε αποκαλυφθεί ότι το συγκεκριμένο smartphone θα “φοράει” τον αισθητήρα IMX363 της Sony, τον οποίο βρίσκουμε στο Asus ZenFone 5Z με την ανάλυσή του να είναι στα 12MP.

Υπομονή μέχρι τις 27 Μαρτίου για να διαπιστώσουμε το τι μας επιφυλάσσει η εταιρεία για τη ναυαρχίδα της φετινής χρονιάς.

xiaomi mi mix 2s παλαμάκια κάμερα, Xiaomi Mi Mix 2S: Πως σχετίζονται τα παλαμάκια με την κάμερα;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μια ζεϊμπεκιά είπε να χορέψει η συσκευή κι αμέσως να γίνει πρώτη είδηση στο blog!!! χεχεχε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.