Xiaomi Mi Mix 3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV.

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Mi Mix 3 με οθόνη αφής 6.39 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση Full-HD+ (2340×1080 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 6GB και ιδιαίτερο slide μηχανισμό που αποκαλύπτει την dual selfie camera.

Το Mi Mix 3 έρχεται με πίσω dual camera 12MP+12MP, μπροστική 24MP2+2MP, οθόνη με γυαλί Gorila Glass 5, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με MIUI 10, μπαταρία με χωρητικότητα 3200 mAh, πλάτη από κεραμικό υλικό, έχει βάρος 218 γρ. και πάχος 8.5 χλστ.

Το Xiaomi Mi Mix 3 κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τιμή 569 ευρώ και δύο χρόνια εγγύηση από το επίσημο διανομέα της Xiaomi στη χώρα μας, την InfoQuest. Δείτε το βίντεο.

, Xiaomi Mi Mix 3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Xiaomi Mi Mix 3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Xiaomi Mi Mix 3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Xiaomi Mi Mix 3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Θυμάμαι είχα το w850i μόνο που έβγαινε το πληκτρολόγιο όχι η κάμερα… Χιχιχι… Άνοιξε κλείσε “άπειρες” φορές για 3 χρονια. Εδώ για την κάμερα μόνο δύσκολο να χαλάσει ο μηχανισμός… Λογικό να μην εφάπτεται τέλεια… Νταξει καλό φαίνεται… Καλή προσπάθεια από την Χιαομι!!! Θα πάω να το δοκιμάσω από κοντά σίγουρα!!!
Υ.Γ. Νομίζω είναι 103 όχι 108 η βαθμολογία στην κάμερα…

ΚώσταςD.

Head sar eu 1.448W/kg όμως…. Αυγουλάκια “ψήνει”;;; 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

George

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ κινητό και σε τιμή όχι απαγορευτική (μιλάμε ότι πρόκειται για ναυαρχίδα και όχι απλά άλλο ένα μοντέλο κινητού τηλεφώνου.) Θα ήθελα να δω κάποια στιγμή και ένα συγκριτικό με το νέο Honor View 20. Αυτά τα δύο μοντέλα πιστεύω ότι είναι αυτή την στιγμή τα δύο κορυφαία μοντέλα που είναι μεν ακριβά, δεν κοστίζουν ωστόσο μια περιουσία (π.χ 1.000 ή 1.500 ευρώ) Επίσης όταν θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Redmi Note 7 pro, πιστεύω θα σπάσει όλα τα ταμεία καθόσον θα έχει κορυφαία κάμερα σε πολύ προσιτή τιμή…

ANΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΚΩΣΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ

silentb0b

Να ενημερώσουμε μόνο τους θεατές ότι κατά τη διάρκεια του review o Κώστας παίζει συνέχεια με το slide μηχανισμό και σε συνδυασμό με τον ήχο σπαθιού που έχει βάλει αισθάνεσαι σαν να είσαι μέσα στο Kill Bil.
Προσοχή λοιπόν στους φίλους με ευαίσθητα νεύρα..

Sciroc

Καταπληκτικό κινητό, πολύ καλή η τιμή αλλά υψηλό Sar…

forneverarrow

Χρυσό να το κάνουν δεν το επιλέγω. Υπάρχει αυτό το android μέσα του, βλέπετε, που κάνει τα πράγματα απαγορευτικά… Είτε πάρεις το Note 9 των 1000€ είτε το Pocophone το OS είναι το ίδιο, το SoC ίδιο (πλην Exynos αλλά πάλι είναι κάτω από τον 845) και γενικά η εξάρτηση από τα Google services είναι εγγενής. Πως να το κάνουμε ρε (μεγάλε) αδερφέ, δεν γουστάρω να έχω κανένα google account στη συσκευή μου! Τώρα, και wireless charger που δίνουν και θήκες και premium κατασκευή τα ακούω βερεσέ. Προτιμώ να πληρώνω την Apple και να έχω τα δεδομένα μου τοπικά και προσωπικά.
Πάντως σαν κατασκευή ξεχωρίζει είναι η αλήθεια.

ΚώσταςD.

@forneverarrow φίλε ότι και να έχεις made usa και το δύο… Δλδ σκ@τ@… Και όσο προχωράει η τεχνολογία και δεν χρησιμοποιείται σωστά κάτι ταινίες επιστημονικής φαντασίας το έχουν δείξει ότι μέλλον…. “ΜΠΟΥΜ”

Tp

Ειναι πολυ ομορφη συσκευη και με κορυφαια καμερα. Απορια. Η samsung γιατι στο s10 δεν βαζει slide μηχανισμο και προτιμησε τρυπα στην οθονη;

Root

Ξαφνικός έρωτας…
Κι από μπαταρία είπαμε?…
340€ σήμερα σε γνωστό κινεζομάγαζο…
ΠΡΟΣΟΧΉ!!!

Root

Ξαφνικός έρωτας…
Κι από μπαταρία είπαμε?…
340€ σήμερα σε γνωστό κινεζομάγαζο…
sar…?
ΠΡΟΣΟΧΉ!!!

JohnWave

Πανέμορφο αν και θεωρώ ότι για 85% screen to body ratio δεν χρειαζόταν η όλη ιστορία με το slide μηχανισμό ( το S9+ για να καταλάβετε έχει 84%). Αυτό που θα με φόβιζε αν θα το αγόραζα θα ήταν όλη η βρωμιά που θα έμπαινε στη σχισμή του μηχανισμού (δεν φορώ θήκη). Ένα άλλο που με ενοχλεί λιγάκι είναι η ανάλυση. Έχοντας συνηθίσει σε 2K διακρίνω πλέον τη διαφορά με χαμηλότερης ανάλυσης οθόνες (στα γράμματα). Για την κάμερα δεν έχω βρει χρόνο να δω συγκριτικά οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη (εννοείται ότι δεν με απασχολεί τι σκορ δίνει το dxo). Mπαταρία μέτρια σε mAh για τόσο μεγάλη συσκευή. Ram τέλεια. Επεξεργαστής επαρκής. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν στα 570€ αξίζει η αγορά του ή η αγορά του S9+ ή του OP6T ή του P20 Pro. Εξαρτάται από τα σημαντικότερα κριτήρια του καθενός.

George

@forneverarrow: Έχεις δίκιο, αλλά μόνο εν μέρει. Τα πράγματα έχουν ως εξής: Ως λειτουργικό, το android της Google βασίζεται στην “παρακολούθηση” κάθε δραστηριότητας του χρήστη, με σκοπό την παροχή εξατομικευμένων διαφημίσεων. Στο ios εξακολουθεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά είναι σε μικρότερο βαθμό. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και στο ios οι χρήστες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν Google!! (Google search, Google maps, YouTube κτλ). Ωστόσο για όποιον εξακολουθεί να μην θέλει να έχει ΚΑΝΕΝΑ Google account, όπως μας λες ότι δεν θέλεις, να τον πληροφορήσω ότι στο android κινητό…γίνεται!! Αυτή είναι η μαγεία και η τελειότητα του android, σε αντίθεση με το ios!! Στο android κάνεις ΕΣΥ ό,τι θέλεις, και όπως το θέλεις με το κινητό σου, αντίθετα με το ios που είναι όλα κλειδωμένα, όλα περιορισμένα και προκαθορισμένα, λες και το κινητό iPhone που έδωσες ένα σκασμό λεφτά για να το αποκτήσεις, εξακολουθεί να είναι ιδιοκτησία της Apple Inc. Πληκτρολογήστε λοιπόν στο Google “χρήση android χωρίς λογαριασμό Google” και εκεί θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Λιγάκι ψάξιμο χρειάζεται, και θα καταλάβετε ότι με το android μπορεί κανείς να κάνει πράγματα που στο ios μοιάζουν με ταινία επιστημονικής φαντασίας από το μέλλον..

vladimiros

@ΚώσταςD σωστα το λεει ο Κωστας… 108 εννοει δινουν στην καμερα οχι το συνολο..το συνολο εχει 103 βαθμους!

ΚώσταςD.

@vladimiros α οκ. Μάλλον δεν κατάλαβα καλά…

Chris_BMW

ΚώσταςD
Κώστα ζουμ ανάμεσα μας .. Σίγουρα ένας από αυτούς είναι ο @Johnwave διακρίνει λέει σε οθόνη Full hd+ 6 και κάτι ιντσών τα πιξελ στα γράμματα ..
Θεέ μου τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ..

JohnWave

Chris_BMW, στείλε άμεσα αίτημα στις εταιρίες να υποβαθμίσουν όλες τις οθόνες με υψηλότερες αναλύσεις γιατί εσύ ο Chris_BMW from Greece δεν διακρίνεις διαφορές. Αφού δεν μπορείς εσύ να διακρίνεις διαφορά στα γράμματα τότε δεν μπορεί και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

ΚώσταςD.

Chris_BMW ok zoom… Hahahaha!!!! Ξυδακι!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂

Ιωάννης jb

Βάλανε και slow motion video αλλά έχει ακόμα μια χτυπητη αδυναμία.. δεν δικαιολογηται πλέον να δώσει κάποιος τόσα λεφτά και να μην έχει αδιάβροχη συσκευή! τεσπα καλό είναι κ έτσι..
Τζον Γουέιν γελάνε και οι πέτρες με αυτά που λες.. πάλι την αναφορά σε galaxy είχες δεν είχες την έκανες..
Αλλά είσαι τέτοιο στουρναρι που δε σκέφτηκες ούτε το προφανές! Δλδ να συγκρίνεις s9 με mix 3 αν το είχες κάνει δε θα έλεγες ότι έχουν ίδια αναλογία οθόνης συσκευής!! Κάνει μπαμ ότι έχουν τεράστια διαφορά σε αυτό το τομέα!
Το galaxy σου που τόσο αγαπάς έχει σχεδόν 85 OK!
Το μιξ 3 όμως ξεπερνά το 93%
Για οθόνες και άλλα τέτοια δε λέω.. όλοι ξέρουμε ότι το μάτι σου διαθέτει το καλύτερο οπτικό ζουμ του πλανήτη και μόνο amoled..

John Real

Απο την στιγμη που βγηκαν τα punch hole κινητα τα slider ουσιαστικα καθιστανται ξεπερασμενα γιατι προσθετουν ογκο και βαρος και ειναι λιγοτερο ανθεκτικα στις πτωσεις.
Πιστευω οτι το oneplus 7 θα ερθει με punch οπως και ολες οι ναυαρχιδες του 2019.
Οσο για την διαμαχη Κινεζων-Samsung οι Κορεατες τα εχουν βρει σκουρα γιατι δεχονται επιθεση σε ολες τις κατηγοριες τιμης και βλεπουμε Huawei και Xiaomi να εχουν τεραστια ανοδο στις πωλησεις ενω η Samsung λογω καποιων ατυχων επιλογων να εχει πτωση.

chris

@Root Μπορείς να μας πεις που το βρήκες 340ε?

JohnWave

@Techblog / Κώστα Βλαχάκη, νομίζω πως η ιστορία με τον Ιωάννη jb πρέπει να τελειώσει δια παντός. Και όχι Κώστα, ούτε σύσταση, ούτε αποκλεισμός ορισμένου χρονικού διαστήματος αρκεί για την περίπτωση του συγκεκριμένου ατόμου. Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις οριστικό αποκλεισμό τότε ενημέρωσέ με για να σταματήσω να γράφω. Δεν είμαστε εδώ για να αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός.

Κώστας Βλαχάκης

JohnWave, Δεν μπορώ σε κανέναν να απαγορεύσω την συμμετοχή στο Techblog από την στιγμή που δεν βρίζει και δεν προσβάλει.

taratsas

νομιζω απο τα καλυτερα τηλεφωνα της αγορας για το 2018 δαγκωτό xiaomi ειχα samsung s7 και ποτε δεν με ικανοποιησε ενω ηταν πολυ ικανο τηλεφωνο ειχε παντα στην μπροστινη καμερα και στην πισω ενα smooth σαν φιλτρο που ενω τα ειχα απαενεργοποιηση παντα εμφανιζόταν τελειωνε γρηγορα η μπαταριαα ψευτικα χρωματα στην οθονη μη καλο σημα δυκτυου και πηγα λοιπον στο mi8 αρχικα δεν περιμενα οτι ενα κινητο της xiaomi θα εφτανε τοσο ψηλα και ημουν αποφασισμενος για s9 plus στην αρχη αλλα μετα βλεποντας διαφορα review συγκριτικα καμερων τεστ ταχυτητας ειδα οτι βρησκονται σε πολυ καλο δρομο και επισης μεσα σε 5 μηνες που το εχω στην κατοχη μου η διαφορα ειναι τεραστια απο οταν το αγορασα επειδη ειχα δει το review σου κωστα και το ειχα ειδει στα χερια μου καποια πραγματα δεν ισχυαν απο οσα ελεγες τοτε και η αποδηξη ειναι οτι εβγαλες ενα review για το mi mix 3 που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με το Mi8 με διαφορες περισσοερο στο σχεδιαστικο κομματι η οθονη ειναι ιδιας ποιοτητας ,καμερες ιδιες πισω ,μεγαλυτερη μπαταρια και πραγματικα τοτε δεν σου αρεσε και τωρα σου αρεσει ενα κινητο που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα δεν θα πω κατι παραπανω στο android… Συνέχεια »

ΚώσταςD.

@JohnWave “Πάρτο” χαλαρά!!! “Πούλα” και εσύ την “τρέλα” σου!!! Δες εμένα!!!! 😂😂😂😂😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.