Xiaomi Mi MIX 3: Ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Android 10 Global Stable έκδοση

Xiaomi Mi MIX 3, Xiaomi Mi MIX 3: Ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Android 10 Global Stable έκδοση

Τον Νοέμβριο του 2018, η Xiaomi κυκλοφόρησε το Xiaomi Mi Mix 3 το οποίο έτρεχε Android 9 Pie. Πέρυσι τον Δεκέμβριο, οι κάτοχοι του smartphone στην Κίνα ξεκίνησαν να παίρνουν την έκδοση του MIUI 11 που βασίζεται στο Android 10. Τώρα, η συγκεκριμένη ενημέρωση έγινε διαθέσιμη παγκοσμίως.

Η Global έκδοση είναι εδώ

Η αναβάθμιση έχει κωδικό έκδοσης MIUI 11.0.3.0 QEEMIXM, το μέγεθος της είναι 2GB, και πέρα από τη μετάβαση στο Android 10 φέρνει κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Φεβρουαρίου του 2020.

Με το MIUI 11.0.3.0 QEEMIXM, το Mi Mix 3 αποκτά dark mode, βελτιώνεται η always-on οθόνη και το σύστημα ειδοποιήσεων, προστίθενται νέα animations και θέματα, και πραγματοποιούνται διάφορες βελτιώσεις στο UI. Επιπλέον, το MIUI 11 κάνει καλύτερη την ακουστική εμπειρία, φέρνει τη σουίτα εφαρμογών Mi Go Travel και τη λειτουργία extreme power-saving.

Προς το παρόν, η έκδοση MIUI 11.0.3.0 QEEMIXM για το Xiaomi Mi Mix 3 είναι διαθέσιμη σε αρκετές αγορές, αλλά όχι στην Ευρώπη, στη Ρωσία, στην Ινδία και στην Ινδονησία. Ωστόσο, σύντομα θα επισκεφθεί και αυτές τις αγορές.

Όσοι δεν θέλουν να περιμένουν, μπορούν να αναβαθμίσουν τα smartphones τους κατεβάζοντας το build από τη Xiaomi και ακολουθώντας τις οδηγίες που προσφέρουν οι χρήστες της κοινότητας, καθώς και η εταιρεία. Ωστόσο, αν προβείτε σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Νοεμβρίο του 2018 βγήκε το mimix 3 . Όχι το 2019

Κώστας Βλαχάκης

Είσαι απόλυτα σωστός! Μετά από πολύ λίγο, τον Ιανουάριο του 2019 το είχαμε εμείς στα χέρια μας https://techblog.gr/techtv/xiaomi-mi-mix-3-elliniko-vinteo-paroysiasi-2/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.