Xiaomi Mi MIX 3S: Θα υποστηρίζει 5G και θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2019;

Xiaomi Mi MIX 3S, Xiaomi Mi MIX 3S: Θα υποστηρίζει 5G και θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2019;

Εμφανίστηκε νέα καταχώρηση στην TENAA η οποία αποκαλύπτει ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο 5G smartphone. Η εταιρεία νωρίτερα φέτος μας παρουσίασε το πρώτο 5G κινητό της, το οποίο ήταν το Mi MIX 3 5G που διαθέτει τον Snapdragon 855 με 5G μόντεμ.

Η ταυτότητα της συσκευής αυτής είναι προς το παρόν άγνωστη, ωστόσο, οι φήμες θέλουν να είναι είτε το επερχόμενο Xiaomi Mi MIX 4 ή μία ακόμη έκδοση του Mi MIX 3, ίσως το Xiaomi Mi MIX 3S.

Τον Οκτώβριο του 2017 η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi MIX 2, και τον Μάρτιο του 2018 παρουσίασε μία αναβαθμισμένη έκδοση με όνομα Mi MIX 2S. Ο αριθμός μοντέλου του Mi MIX 2S είναι M1803D5XE και η καταχώρηση στο TENAA μας αποκαλύπτει πως ο αριθμός μοντέλου του 5G smartphone είναι M1908F1XE.

Xiaomi Mi MIX 3S, Xiaomi Mi MIX 3S: Θα υποστηρίζει 5G και θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2019;

Οι δύο αριθμοί αυτοί διαφοροποιούνται μόνο σε τρία ψηφία κάτι που ενισχύει τις υποψίες για πιθανή νέα έκδοση του Mi MIX 3. Όπως και να έχει, η καταχώρηση στη TENAA δεν αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες.

Στο παρελθόν ο ιδρυτής, πρόεδρος και CEO της Xiaomi, Lei Jun, είχε αποκαλύψει ότι στο δεύτερο μισό του 2019 θα δούμε ένα νέο Xiaomi 5G smartphone. Επίσης, αναμένουμε το Xiaomi Mi MIX 4 να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Οπότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εταιρεία να κυκλοφορήσει δύο ακόμη 5G smartphones μέχρι το τέλος του έτους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.