Xiaomi Mi Mix 4: Θα δούμε και έκδοση με 16GB μνήμη RAM;

, Xiaomi Mi Mix 4: Θα δούμε και έκδοση με 16GB μνήμη RAM;

Με τη Xiaomi να έχει ήδη κυκλοφορήσει τα κορυφαία Mi 10 και Mi 10 Pro, είναι λογικό να περιμένουμε την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, την πιο premium σειρά Mi Mix. Πέρσι δεν υπήρξε κάποιο νέο Mix, πέραν του πανάκριβου και πιο πολύ concept Mix Alpha, όμως φέτος όπως φαίνεται θα αλλάξει αυτό.

Στο Weibo εμφανίστηκε χρήστης να που υποτίθεται γράφει σχόλια από τη συσκευή Xiaomi Mi Mix 4, μία συσκευή δηλαδή που δεν έχει καν κυκλοφορήσει. Αυτό γέννησε πολλά ερωτήματα στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας της Xiaomi, όμως ποτέ δεν υπήρξε κάποια απάντηση. Βέβαια δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως ο χρήστης έγραφε από την εν λόγω συσκευή ή αν απλά βρήκε κάποιον τρόπο να πειράξει τις πληροφορίες ώστε να φαίνεται απλά.

Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως λίγο αργότερα εμφανίστηκε μία μυστήρια συσκευή στο Geekbench, η οποία θεωρείται πως είναι κάποια έκδοση του Mi Mix 4 με 16GB RAM. Μία ακόμη διαφορά σε σχέση με την τελευταία φορά που είδαμε τη συσκευή στο Geekbench είναι ο χρονισμός του επεξεργαστή, καθώς ο Snapdragon 865+ που είδαμε πριν λίγες ημέρες ήταν χρονισμένος στα 2.96GHz ενώ σε αυτή τη συσκευή ανέβηκε στα 3.28GHz.

Η διαφορά στις συχνότερες και η μεγαλύτερη RAM φαίνεται να δίνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα, με τις δύο συσκευές των 16GB και 8GB RAM να έχουν 1500 και 922 Single-Core Score και 3528 και 3320 Multi-Core Score αντίστοιχα. Όλα βέβαια παραμένουν προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και δε γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο γύρω από το μέλλον της σειράς Mix.

Περιμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση ή ανακοίνωση από την εταιρεία. Εσείς πιστεύετε ότι τα 16GB RAM σε ένα smartphone είναι υπερβολή ή όντως μπορούν να αξιοποιηθούν;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Προφανως και ειναι μια υπερβολη ικανη ομως για να ”δικαιολογησουν ”τη premium ..τιμη που θα εχει.Αυξανουν το κοστος παραγωγης αδικαιολογητα και μετα θα ριχνουν το φταιξιμο στη Qualcomm κ τ 5g chipset της.

George

Εννοείται ότι είναι υπερβολή. Εδώ σε υπολογιστές οι περισσότεροι έχουν 8Gb ή 16Gb ram. Το κινητό παίζει μια χαρά προς το παρόν με 3 και 4Gb…αν θες να είσαι πιο άνετος και να το κρατήσεις περισσότερο πάρε με 6Gb άντε με 8Gb. Τα 16gb δεν “γεμίζουν” στους υπολογιστές…πόσο μάλλον σε ένα κινητό. Απλώς οι εταιρίες θέλουν να δικαιολογήσουν με κάποιο τρόπο το χιλιάρικο.

annonnaki

Όταν δεν παίρνουμε το mi 10 pro στο 1000αρικο είναι καλή στιγμή να δούμε και ένα mix 4 στο 1,500 να πάμε για ύπνο.

Ιωάννης jb

Αν είναι υπερβολή η μνήμη, τότε οι 80 κάμερες και τα 800mp που θα βάζουν από του χρόνου τη είναι?

George

Άστα να πάνε…στο τέλος δε θα βρίσκεις ένα λογικό τηλέφωνο να παρεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.