Xiaomi Mi Mix: Ανακοινώθηκε σε νέο λευκό χρώμα [CES 2017]

H Xiaomi είναι από τις μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες που έχει εντυπωσιάσει με την ανοδική πορεία της. Λανσάρει άκρως ανταγωνιστικές συσκευές, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει το βήμα να βγει στις δυτικές αγορές.

Για πρώτη φορά η Xiaomi αποφάσισε να έρθει στην έκθεση CES 2017 στο Las Vegas, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι ίσως κάνει ανακοινώσεις για την επίσημη έλευσή της σε αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ. Τελικά όμως αυτό που είχε να ανακοινώσει ο VP της Xiaomi, Hugo Barra, ήταν η λευκή έκδοση του Xiaomi Mi MIX.

Tο Xiaomi Mi MIX ανακοινώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες για την αγορά της Κίνας. Ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές του 2016 κάνοντας τα βλέμματα όλων να στραφούν επάνω στον Κινέζο και την καινοτομία του. Το λευκό Mi MIX διατηρεί τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τη μαύρη έκδοση και παραμένει αποκλειστικό στην αγορά της Κίνας.

Στην επίσημη ανακοίνωση η Xiaomi ανέφερε ότι η αναλογία οθόνης-συσκευής φτάνει στο 91.3% (αν και τελικά φάνηκε ότι είναι στο 84%). Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η «borderless» οθόνη της συσκευής που σχεδιάστηκε από τον Γάλλο Philippe Starck και η «ceramic acoustic» τεχνολογία που επέτρεψε στην Xiaomi να αφαιρέσει το ακουστικό.

Το Xiaomi Mi MIX χρησιμοποιεί ένα πιεζοηλεκτρικό κεραμικό driver για το ακουστικό και ένα ultrasonic αισθητήρα εγγύτητας, που λειτουργούν μέσω της οθόνης. Με την τεχνολογία αυτή ρίχνει δονήσεις μέσα από την οθόνη έτσι ώστε να ακούς κατά τη διάρκεια της κλήσης, χωρίς να είναι απαραίτητη η παραδοσιακή σχισμή στην οθόνη για το ακουστικό. Το σώμα του κινητού είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από κεραμικό.

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2017

Xiaomi Mi Mix white ces 2017, Xiaomi Mi Mix: Ανακοινώθηκε σε νέο λευκό χρώμα [CES 2017]

Xiaomi Mi Mix white ces 2017, Xiaomi Mi Mix: Ανακοινώθηκε σε νέο λευκό χρώμα [CES 2017]

Xiaomi Mi Mix white ces 2017, Xiaomi Mi Mix: Ανακοινώθηκε σε νέο λευκό χρώμα [CES 2017]

Xiaomi Mi Mix white ces 2017, Xiaomi Mi Mix: Ανακοινώθηκε σε νέο λευκό χρώμα [CES 2017]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

αν όχι το καλύτερο…εκ των κορυφαίων συσκευών αυτή την στιγμή εκεί έξω!!

george

Ποιό όμορφο σε άσπρο. Δημιουργεί την αισθηση του κινητου στα ματια μου με το περίγραμμα να φαίνεται. Το μαυρο μαθημενο το μάτι στο κλασσικό κινητο με ξενιζε λιγο σαν εμφάνιση.

Demis

@tarif16 +1 το εχω δουλέψει λίγο
χάνει βεβαία σε δυο σημεία
λογισμικό (αρκετά bugs) αν και αυτό θα στρωθείς πυστευω
camera….. οκ εδω χάνει κατ κόρον…. παιζει ενα a5 να βγάζει καλύτερα (οχι παιζει βγάζει) σε ολα τα άλλα λουκουμιιιιιιιιι

Αλέξανδρος

Πραγματικά πολύ ωραίο κινητό και σε άσπρο. Εφόσον ήρθαν επίσημα και σε Ελλάδα θέλω να πιστεύω ότι θα το δούμε και εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.