Έρχεται ο διάδοχος του Xiaomi Mi MIX

Τον Οκτώβριο του 2016 η Xiaomi έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας το Mi Mix, ένα smartphone χωρίς περιθώρια, που δεν είχε εμφανιστεί σε καμία διαρροή και ενθουσίασε τον τεχνολογικό κόσμο.

Εκτός από την εντυπωσιακή αναλογία οθόνης-συσκευής, το το Xiaomi Mi MIX κατάφερε να καινοτομήσει όσον αφορά στο ακουστικό και τον αισθητήρα εγγύτητας, τα οποία είναι κρυμμένα. Το Xiaomi Mi MIX χρησιμοποιεί ένα πιεζοηλεκτρικό κεραμικό driver για το ακουστικό και ένα ultrasonic αισθητήρα εγγύτητας, που λειτουργούν μέσω της οθόνης. Με την τεχνολογία αυτή ρίχνει δονήσεις μέσα από την οθόνη έτσι ώστε να ακούς κατά τη διάρκεια της κλήσης, χωρίς να είναι απαραίτητη η παραδοσιακή σχισμή στην οθόνη για το ακουστικό.

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση του πιο εντυπωσιακού της smartphone μέχρι σήμερα, η Xiaomi επιβεβαιώνει ότι εργάζεται επάνω στον διάδοχο του Mi MIX, ο οποίος φημολογείται ότι θα ονομαστεί Mi MIX II. Η επιβεβαίωση έρχεται από τον CEO της Xiaomi, Lei Jun, μέσα από post στο Weibo.

“Today, I am pleased to meet again with international design master Philip Stark, who introduced me the design concept of millet MIX next generation, and then we both will continue to explore how to make these exciting innovations as a reality The product. Come on, millet!”, έγραψε ο Lei Jun.

Είναι προφανές ότι το νέο Xiaomi Mi MIX θα σχεδιαστεί από τον Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck, ο οποίος είχε βάλει την υπογραφή του και στο πρώτο MIX.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες που να μιλούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με το Mi MIX, η Xiaomi έκανε λόγο για 93% screen-to-body ratio, κάτι που φάνηκε να μην ισχύει, αλλά αυτή τη φορά μπορεί να τα καταφέρει και και να δημιουργήσει ένα κινητό που να έχει μόνο οθόνη μπροστά.

xiaomi mi mix successor, Έρχεται ο διάδοχος του Xiaomi Mi MIX

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσε..απορώ γιατί τόσος ντόρος για το κινητό.απαίσιο..sorry..

ioannis

@gianniklis τι λές ρε ψηλέ?τέλοσπαντων.τα χιαομι είναι φοβερά τηλέφωνα για κάποιον που δεν έχει φράγκα .Για αυτό και τόσος ντόρος για αυτά.Εγώ πχ είμαι άνεργος οπότε προτιμώ τα xiaomi.αν εσύ είσαι φραγκάτος θα πάρεις κάτι άλλο.Σαν κινητά είναι φοβερά για τα λεφτά τους αλλά μέχρι εκεί.Οι κάμερες τους είναι άθλιες και γενικά μηδέν αξιοπιστία αλλά είναι φοβερά.

panossss

για την καμερα που ειναι αθλια να το καταλαβω….
φοβερα και μηδεν αξιοπιστια που λες δεν πανε μαζι….
οκ το καταλαβαινω για το budget του καθενος!
αν ειναι να χαλανε ομως και να εχουμε πηγαινε ελα κινα δεν αξιζει οσο και φτηνα να ειναι…

karxarias

Είμαι κάτοχος του redmi4 pro. Είχα για πάνω από 3 χρόνια το redmi 1. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα όλον αυτόν τον καιρό. Καλά κινητά είναι και αξιόπιστα.
Και όποιος θέλει φοβερές φωτογραφίες, παίρνει μια dslr φωτογραφική μηχανή. Κανένα κινητό δεν μπορεί να έχει την απόδοση των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών.

Solon

@karxarias
Όποιος θέλει φτηνό κινητό με καλή κάμερα μπορεί να πάρει το Xiaomi Redmi Pro με διπλή κύρια κάμερα. Το δοκιμάζω αυτές τις ημέρες πριν να το πουλήσω και έχω εντυπωσιαστεί, βγάζει υπέροχες φωτογραφίες, συγκρίσιμες με πολύ ακριβότερα κινητά.
Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο κινητό τόσο φτηνό που να βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες.
Κι έχει και Amoled οθόνη!

Αλέξανδρος

Φέρτε το Mi mix Ελλάδα και για τον διάδοχο βλέπουμε. Κινητάρα με τα όλα της.

@gianniklis εσύ το τερμάτισες. Αλήθεια η Bellucci πως σου φαίνεται; Άσε, μάλλον τέρας έέέέέέ;;;;;
Ρε κάτι άτομα που υπάρχουν………..

Vai

Αφηστε τον παιδια τον @gianniklis και δειξτε του λιγη κατανοηση. Εκτος οτι χρησιμοποιει ενα σκουπιδι ZTE axon 7, τωρα τελευταια δεν του πανε καλα και καποιες υποθεσεις εκει στην Ευελπιδων;)

Stelios

Το έχω και με μεγάλη χαρά θα πάρω και το 2 δέ παίζεται και όσοι το βλέπουν μενουν με το στόμα ανοιχτό

Dim46

Το έχει αγοράσει ένας γνωστός μού το είδα και μου έπεσε το σαγόνι…το ερωτεύτηκα δεν είναι κινητό είναι πίνακας…αν ειχα τα χρήματα θα το αγοραζα χωρίς 2υτερη σκέψη ..

Stregas

Να δούμε αν πέσει το παλιό γύρω στα 300 από Κίνα μάλλον θα το τσιμπήσω.
Νομίζω είναι από τα πιο ερωτεύσιμα και μοναδικά κινητά που κυκλοφορούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.