Xiaomi Mi Note 10 Lite: Επίσημα με οθόνη AMOLED και μπαταρία 5.260mAh

, Xiaomi Mi Note 10 Lite: Επίσημα με οθόνη AMOLED και μπαταρία 5.260mAh

Η Xiaomi παρουσίασε σήμερα τα Redmi Note 9 και Note 9 Pro ταυτόχρονα όμως έφερε και την Mi Note 10 Lite έκδοση η οποία ενσωματώνει κάμερα των 64MP και μπαταρία που φτάνει τα 5.260mAh. Το smartphone αυτό έρχεται για να συνοδεύσει τις δύο μεγαλύτερες εκδόσεις Mi Note 10 και Mi Note 10 Pro οι οποίες ενσωματώνουν πενταπλή κάμερα.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Το Mi Note 10 Lite έχει οθόνη AMOLED των 6.47 ιντσών με ανάλυση 2340 x 1080 pixels και notch τύπου waterdrop στο πάνω μέρος το οποίο φιλοξενεί την κάμερα των 32MP. Εσωτερικά “ζει” ο Snapdragon 730G σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο από 64 έως 128GB.

Στον τομέα της κάμερας το τηλέφωνο έχει τετραπλή διάταξη με κύριο αισθητήρα τον Sony IMX686 των 64MP. Για όσους δεν θυμούνται, τα Note 10 και Note 10 Pro έχουν κύρια κάμερα στα 108MP. Η κάμερα της Lite έκδοσης συνοδεύεται από 8MP ultrawide, 5MP macro και 2MP depth sensor. Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 5.260mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mixalis

Το κινητό της χρονιάς αν βγει στα 350 κατά την άποψή μου

Giorgos

Πιο καλο ειναι τ περσινο mi9t pro… Ειχε κ τηλεφακό και snap 855 και 8gb ram. Και αν θυμάμαι ειχε βγει φτηνοτερο.. Στο σκρουτζ τουλάχιστον

Γιάννης

Τι κινητό έχεις εσύ??

Mixalis

G.J. Αν δεν χρησιμοποιεις Oneplus,Pixel η iPhone, γελαω με το σχολιο σου. Εχω redmi note 8 pro, το 1ο μου Xiaomi και εχω ερωτευτει το MIUI απιστευτα, δεν ξερω γιατι το κραζουν τοσο, περα απο διαφημισεις.

Κωνσταντινος αγγελοπουλος

Γεια σας κυριε κωστα βλαχακη. αμα γινετε, μπορειτε να μας πειτε παρακαλω πολυ στο επομενο σας βιντεο τι κινητο χρησιμοποιητε καθημερινα (οχι τωρα οταν τεσταρετε ενα κινητο αλλα γενικα στη καθημερινη σας ζωη)???

Καλημέρα, για γενική χρήση έχω ένα Pixel 4.

γιωργης

16 οχι 32 Mp η μπροστινή.

Manwlis77

Φαντάζομαι εννοείς το mi10 lite και όχι mi note 10 lite

Sakis Chaikalis

Ενταξει θελω 1-2

Γιώργος

Ξέρουμε εάν το lite έχει μια κάποια προστασία στο νερό, πχ από πτώση νερού, βροχής;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.