Xiaomi Mi Note 2: Screenshot δείχνει 8GB RAM και χωρητικότητα 256GB

Οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι το Xiaomi Mi Note 2 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πολύ πιθανό να γίνει επίσημο στο event της 27ης Σεπτεμβρίου όπου θα έρθει το Xiaomi Mi 5S.

Μέσα από το κινέζικο Weibo διέρρευσε ένα screenshot, το οποίο λέγεται ότι είναι από το μη ανακοινωμένο Xiaomi Mi Note 2 και δείχνει το κινητό να τρέχει Android 7.0 Nougat. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που μας εντυπωσιάζει, αλλά βλέπουμε μνήμη RΑΜ 8GB και ενσωματωμένη μνήμη 256GB.

Αν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, αυτή θα είναι η top έκδοση καθώς έχει ακουστεί ότι θα υπάρξει ένα ακόμη μοντέλο με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 64GB.

Επιπλέον η ταχύτητα χρονισμού στα 2.6GHz φαίνεται να επιβεβαιώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, για τον οποίο μιλούσαν οι φήμες. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε ακούσει φήμες για οθόνη 5.7 ιντσών AMOLED και διπλή κάμερα.

xiaomi mi note 2, Xiaomi Mi Note 2: Screenshot δείχνει 8GB RAM και χωρητικότητα 256GB

xiaomi mi note 2, Xiaomi Mi Note 2: Screenshot δείχνει 8GB RAM και χωρητικότητα 256GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

Κινητήρα! Η Xiaomi όλο και ανεβαίνει

Γιωργος

Ψιλοχοντροτουμπανελι μου ακουγετε.ενταξη too much μου ακουγετε η 8αρα ram αλλα τωρα ειναι ευκαιρια να πουλησει γενικα οχι μονο κινα κ να πουλησει καλα που το αντιπαλο phablet το κυριαρχο θα ελεγα note τα σκατωσε.τωρα πρέπει να δωσει πονο που οι μεγαλοι εχουν ξεφυγει στις τιμες μπας κ αναθεωρησουν,που δε το βλεπω.οχι τιποτα αλλο η αγορα των smartphone έχει γινει αστεια ακριβη.τουλαχιστον έτσι το βλεπω εγω.

Vai

Αν κρινω απο τα χαρακτηριστικα οι τιμες δε θα ειναι καθολου χαμηλες!
Αν οι μεγαλοι βγαζουν συσκευες με 800αρες, στην καλυτερη η μεγαλη εκδοση του θα αγγιζει τα 650αρια. Ευχομαι να βγω ψευτης.

Γιωργος

Vai δε θα βγεις ψευτης σιγουρα καπου εκει θα ειναι γιατι εχει χαρακτηριστικα πιο top δεν παει.δυστυχως τωρα πια τα δυνατα κινητα των κινεζων τυπου xiaomi θα κοστιζουν οσο κοστιζαν καποτε day one ενα κινητο samsung, ας πουμε το note 3 κ οι μεγαλοι θα καβαλανε 1000αρικο.

Andreas

παμε Xioami! πληρωστε 800-900 ευρο για μιλαρακι κοροιδα. Meizu Mx4 pro εχω 2,5 χρονια και κανει παπαδες. το Xiaomi Redmi Note 3 Pro με 200 ευρο τους εχεις βγαλει τα ματια . Αντε ξυπνηστε η Κινα ειναι δυνατη πολυ

alexis touba

Συγγρητικα με τους αλους αν πουλησει 550ευρα ειναι πολυ καλα αλα και παλι κακα τα ψεματα ετσι πως ειναι τα πραματα δυσκολα .Προς το παρον μενω με το mi note pro και για τη χρηση που κανω ειδη τα 4gb ram ειναι υπεραρκετα παντα περησευει 2.3gb οτι και να το παιταξω πανω γαζωνη φανταζομαι αυτο με τον 821 και 8gb ram η ακομα και 6gb θα ειναι παρα πολυ περησοτερο απο αυτο που χρηαζεται για να λειτουργησει μια συσκευη

Legolas

@alexis touba
Με έτσουξαν τα μάτια ρε συ Αλέξη.. από όποια συσκευή και να γράφεις, μπαίνει λεξικό..

Κινητάρα πάντως ότι και να λέμε. Μ’αρέσει που αρχίζει να βγάζει και η Xiaomi oled οθόνες σιγά-σιγά.

George Giannopoulos

Όντως τα κινέζικα ανεβαίνουν αρκετά και σε ποιότητα και σε πωλήσεις, στο κάτω κάτω τι Κορέα τι Κίνα, με το support δε ξέρω τι γίνεται, βρε Αλεξ μας έβγαλες τα μάτια, γράψε σε greeklish καλύτερα.

vasilist

μεγάλη ram και rom να δούμε και πως θα πάει από ταχύτητα και διαχείριση γιατί αν τα καταφέρει και εκεί τότε θα μιλάμε για flagship.

Giotoball

Αυτό σημαίνει πως στο OnePlus 4 θα έχει 8άρα RAM όπως φημολογείται

King

Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις θετικές αν μπορώ θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.