Xiaomi Mi Note 2: Θα έρθει σε τρεις εκδόσεις, η μια με κυρτή οθόνη

Η Xiaomi ετοιμάζει τον αντικατάσταση του Mi Note, το Mi Note 2, ένα phablet το οποίο πιθανόν θα δούμε πριν το φθινόπωρο σε τρεις εκδόσεις, η μία με κυρτή οθόνη.

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες για το Mi Note 2 οι οποίες έρχονται από την Κίνα, θα δούμε τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Mi Note 2. Η βασική έκδοση θα έρθει με μονή πίσω κάμερα, ενσωματωμένο Hi-Fi ολοκληρωμένο αλλά και απλή λειτουργία quick charge. Η μεσαία έκδοση του νέου Mi Note 2 θα ενσωματώνει διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά αλλά και λειτουργία super quick charge για ακόμα ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας. Τέλος η κορυφαία έκδοση θα έρθει με κυρτή οθόνη, ανάλογη με αυτή των μοντέλων Edge της Samsung, ενώ το Hi-Fi ολοκληρωμένο θα είναι αναβαθμισμένο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα του ήχου.

Δυστυχώς οι διαρροές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που εικάζουμε ότι θα έχει το Mi Note 2 και απλά τα αναφέρουν με το γενικό τους όνομα, οπότε και δεν γνωρίζουμε την επιλογή του Hi-Fi ολοκληρωμένου ή το χρόνο φόρτισης με το quick charge και το super quick charge.

Εφόσον ισχύσουν τα παραπάνω το βέβαιο είναι πως το νέο Mi Note 2 θα είναι ανταγωνιστής του επερχόμενου Galaxy Note της Samsung μιας και περιμένουμε Snapdragon 820 ή ακόμα και 823, μνήμη RAM στα 6GB και οθόνη τουλάχιστον 5,7 ιντσών ανάλυσης QHD.

Xiaomi Mi Note 2, Xiaomi Mi Note 2: Θα έρθει σε τρεις εκδόσεις, η μια με κυρτή οθόνη

Xiaomi Mi Note 2, Xiaomi Mi Note 2: Θα έρθει σε τρεις εκδόσεις, η μια με κυρτή οθόνη

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Αντε να το δούμε ,πάει πολύς καιρός από το τελευταίο Mi Note ~ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Black Friday 2017 Plaisio Xiaomi Mi Note 2

Black Friday 2017: Xiaomi Mi Note 2 τιμή 399 ευρώ

Αυτή είναι μια καλή προσφορά Black Friday 2017 από το Πλαίσιο για το Xiaomi Mi Note 2 με τιμή 399 ευρώ. Και μπορεί κάποιος να πει μα τόσο κοστίζει και στο Skroutz, όμως το συγκεκριμένο λογικά είναι εισαγωγή της Info Quest άρα δεν μπλέκετε με ROM και αναβαθμίσης και έχετε δυο χρόνια εγγύηση όπως προβλέπεται.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2 Special Edition: Με 6GB RAM και τιμή 426 δολάρια

H Xiaomi ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του Mi Note 2 phablet της και την ονομάζει “Xiaomi Mi Note 2 Special Edition”. Ουσιαστικά αυτό που αλλάζει είναι ο συνδυασμός της μνήμης RAM με την ενσωματωμένη μνήμη.

Smartphones Android Android Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mi Note επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 699 ευρώ

Τη διάθεση του Xiaomi Mi Note 2 ανακοίνωσε σήμερα η Info Quest, επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα. Το Mi Νote 2 έρχεται με επεξεργασ΄τη Snapdragon 821, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB και είναι διαθέσιμο με τιμή 699 ευρώ.

Smartphones Android Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Έρχεται Ελλάδα επίσημα το Xiaomi Mi Note 2 από την Info Quest

Αυτά είναι νέα! Το Xiaomi Mi Note 2 έρχεται επίσημα στην Ελλάδα μέσα από την Info Quest, τον επίσημο διανομένα της Xiaomi στην χώρα μας. Η πρόσκληση έφτασε στο Techblog και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία.