Έρχεται Ελλάδα επίσημα το Xiaomi Mi Note 2 από την Info Quest

Xiaomi Mi Note 2 Ελλάδα Info Quest, Έρχεται Ελλάδα επίσημα το Xiaomi Mi Note 2 από την Info Quest

Αυτά είναι νέα! Το Xiaomi Mi Note 2 έρχεται επίσημα στην Ελλάδα μέσα από την Info Quest, τον επίσημο διανομένα της Xiaomi στην χώρα μας. Η πρόσκληση έφτασε στο Techblog και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία.

Το Mi Note 2 έρχεται με κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές 5.7 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 1921×1080 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 821 και κάμερα 22.56 Megapixel και μπαταρία με χωρητικότητα 4070 mAh.

Όπως κάθε smartphone που φέρνει επίσημα στην Ελλάδα η Info Quest έτσι και το Xiaomi Mi Note 2 θα ενσωματώνει την Global ROM και θα έχει εγγύηση και υποστήριξη 2 έτη.

Υπομονή μέχρι το event στα μέσα της εβδομάδας για να πιάσουμε στα χέρια μας το Mi Note 2 και να σας ενημερώσουμε σχετικά με την μνήμη RAM, την ενσωματωμένη μνήμη αλλά και την τιμή διάθεσης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

6 μήνες μετά?? Κανονικά το mi6 έπρεπε να φέρουν τώρα!

P. Ps

Χάχα χα, νωρίς νωρίς. Τραγικό. Θυμάμαι εδώ μέσα που κάποιος έγραφαν για την απόπειρα να το αγοράσουν με flash sales από τον προηγούμενο χρόνο κ κατέληξαν σε one plus, mate και Sony κ κάποια τους χλευαζαν από πανω.

Panos

Ένα είναι το κινητό που πρέπει να περιμένει ο κόσμος oneplus 5!!
είναι πραγματικός δολοφόνος..

Ανδρεας Κ

εδω εφερε το note 3 poy einai 2 ετων τηλεφωνο και λενε και κουβεντες ..να φερει κανενα ακριβο τηλεφωνο μπας και παρουν χαμπαρι ορισμενοι τι εστι ..Xiaomi.

thenor 1

εγω παλι να πω την αμαρτια μου μενω με το lumia windows 10 και το πεντακοσαρι το επενδυσα σε ενα καλο ρολοι χειρος που σιγουρα θα το φοραω και θα το χαιρομαι για 10 τουλαχιστον χρονια…οχι θα κανω πλουσιους τους κινεζους που ξυπνησαν κι αυτοι..τελος για φετος του χρονου βλεπουμε.

ΜΙΧΑΛΗΣ

τετραπύρηνος είναι ο 821

chris07

Η Info Quest, είναι Σαν Την lancia.
οπότε μακριά Και αγαπημένη.

GS

Πολύ καλά αλλά πιστεύω ότι δεν θα έκανε τις καλές πωλήσεις των άλλων.Επίσης θα έπρεπε να φέρουν και το Mi5 ή το S το Redmi Pro και λίγα κομμάτια από το Mi Mix.

Γιάννης

Τώρα που το φέρνουν τι περιμένουν να κάνει όταν το S7 βρίσκεται πλέον στα 405€; Εντάξει για 299€ μπορεί να πουλήσει…

Gr3ko

@thenor 1
Κινέζικο είναι και το ρολόι σου και το κινητό σου, απλώς τώρα έκανες πλουσιότερους τους ήδη πλούσιους 🙂

nikosar

Μακάρι να διαψευστώ αλλά η τιμολογιακή πολιτική στη χώρα μας δεν αφήνει τις εταιρείες να πουλάνε φθηνά και να είναι ανταγωνιστικές

Nikopoup

Όσο fanboy και να είμαι σίγουρα δεν αξίζει όταν στα ίδια λεφτά υπάρχουν το s7 edge και 3T..

Fotis K

Το 2020 θα έρθει και το mi6

Γεωργιάδης Ιωάννης

Καλησπέρα, και τριετίας κινητό xiaomi (Σαόμι) να φέρουν θα είναι καλύτερο από οποιαδήποτε χρυσοπληρωμένη “πατάτα ” του “επώνυμου” ανταγωνισμού!!! Τα τηλέφωνα xiaomi δε χρειάζονται υποστήριξη από την infoquest για τον απλούστατο λόγο ότι υποστηρίζονται από την ίδια την xiaomi!! Απλά ” ουδείς αγεωμέτρητος να μην εισέλθει” όσοι δεν γνωρίζετε απλά αγοράστε κανένα επώνυμο και ο Θεός βοηθός!!! Επειδή κάποιοι αμέσως θα με κράξετε απλά για την ιστορία να σας πω ότι τη στιγμή που γράφω αυτά έχω στην κατοχή μου 7 προσωπικά τηλέφωνα (χόμπι) και άλλα 4 οικογενειακά. Από αυτά 5 xiaomi 1meizu 1 nokia (windows insider)1 alcatel 1sony 1 lenovo 1bluboo και έχουν περάσει από τα χέρια μου σχεδόν όλες οι μάρκες πλην των υπερτιμημένων iphone!! Από αυτά τα μόνα που δεν έχω στιγμή βαρεθεί είναι τα xiaomi και τα meizu!! Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν ήμουν απόλυτος στις απόψεις μου αλλά βαρέθηκα να ακούω για κινέζικα κλπ και να τονίσω ότι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ είναι κινέζικα είτε ολικώς είτε μερικώς!!!! Ευχαριστώ για την υπομονή σας!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.