Xiaomi Mi Note 2: Έρχεται τον επόμενο μήνα με μία έκπληξη

Το Xiaomi Mi Note 2, από ότι φαίνεται θα είναι η επόμενη πολυαναμενόμενη συσκευή της Xiaomi. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ένα high-end μοντέλο, με 5.5 ιντσών dual curved AMOLED οθόνη, ανάλυσης 1440×2560.

Οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 835; (αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη), διπλή κάμερα 21 Μegapixel, μνήμη RAM 6GB και 128GB ενσωματωμένη μνήμη. Αν δεν σας έφταναν αυτά, η συσκευή θα έχει ακόμη μία έκπληξη, σύμφωνα με τον CEO, Lei Jun. Ο ίδιος αρνήθηκε να την αποκαλύψει, την ώρα που σχολίαζε ότι το Xiaomi Mi Note 2 είναι αυτή την στιγμή στην παραγωγή. Ίσως έχει να κάνει με την τιμή, η οποία θα «παίζει» γύρω στα 300 δολάρια. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε θα μιλάμε για άκρως ανταγωνιστική τιμή.

Το Xiaomi Mi Note 2 φημολογείται ότι θα έρθει στην αγορά στα μέσα του επόμενου μήνα. Η Xiaomi ελπίζει ότι θα αναπληρώσει για την όχι τόσο καλή αρχή που έκανε το Xiaomi Mi 5s. Σύμφωνα με με αναφορές, το ultrasonic fingerprint scanner της Qualcomm και το Force Touch feature, ήταν αυτό που έσωσε την κατάσταση και δεν οδηγήθηκε σε αποτυχία.

Xiaomi Mi Note 2 CEO Lei Jun surprise, Xiaomi Mi Note 2: Έρχεται τον επόμενο μήνα με μία έκπληξη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
albanti

κάτι πρέπει να είναι λάθος ..Snapdragon 835 ; Δεν έχει βγει ο Snapdragon 830 ακόμα

9gag

SD 835??? Του χρόνου θα φοράει το s8 τον 830 αλλά η xiaomi τον προσπέρασε! Back from the future!!

GeoMour

823 λεει στην φωτο…

Vai

Αυτο για τον 835 (αν υπαρχει κατι τετοιο οντως) ειναι γραμμενο και στο ξενο αρθρο κατω κατω ως ενα απο τα φημολογουμενα χαρακτηριστικα. Αν η τιμη ειναι αυτη οπου στα κινεζομαγαζα θα ειναι ανεβασμενη κανα 90αρι ευρω, παλι θα ειναι μια χαρα απεναντι στον ανταγωνισμο.

Με αυτη την εταιρια απλα περιμενεις μηνα με τον μηνα και στο τελος αποφασιζεις τι θα αγορασεις. Αν θα το κρατησεις η αν θα αποφασισεις τελικα να το δωσεις για καποιο επομενο μοντελο λιγο μετα, ειναι αλλη σιτορια.

λεόντιος

ή τιμή πάντως αν ισχύει είναι note7 !!!!!

Γιάννης

Τούμπανο το κινητό. Μια ερώτηση μόνο θέλω να κάνω…. Τα 6 GB μνήμης RAM που μας είναι χρήσιμα? Έχουν βγει εφαρμογές και παιχνίδια που τα απαιτούν?

ChristosT

@Γιάννης άν χρειαστούνε μελλοντικά θα σε πειράξει να είναι το κινητό σου έτοιμο;
Ωραία λογική…δεν το χρειάζομαι τώρα (apple) δεν το βάζω. Άς έχει και 12. Σε πειράζει;
Το πληρώνεις Normal; Πάρτο. Δεν το θέλεις; Μην το παίρνεις. Μπορεί κάποιος να έχει τρελά γούστα…και εγώ στο pc μου μπορεί να μην χρειάστικα πολλές φορές πάνω απο 8 ram αλλά έχω 16. Να πετάξω κανά δύο μοντουλάκια; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω καθόλου. Σας δίνουν 6 στην τιμή των 3-4 και λέτε…θα τα χρειαστώ;
Και το αυτοκίνητο μου βγάζει 210 τελική. Να πάω να ψοφήσω μερικούς ίππους να μην τρώνε και πολύ;

Agnostos13

Δυστυχως η λεξη efficency δεν λεει κατι σε ορισμενους…εχουν μεινει στην εποχη των υπερ-ατου!

Γιάννης

@ChristosT

Εσύ πάλι έκανες την τρίχα τριχιά

ChristosT

ναί efficiency υπάρχει μόνο στην apple…μιλάμε για εξωγήινη προγραμματιστική τεχνολογία. Όχι αστεία…όλοι οι άλλοι κοροιδέυουν δισεκατομμύρια χρήστες συσκευών και λειτουργικού.
Τί να πεί κανείς…αφού κοιμώνται ήσυχοι εμείς θα τους το χαλάσουμε;

Dimitris

Κώστα μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα; τον 830 δεν έχει αρχίσει ακόμα να τον παράγει (πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως την κατασκευή του θα αναλάβει η Samsung), πως είναι δυνατόν να έχει αυτό το 835;

Ioannis

Παιδιά το 821 θα φοράει μια βελτιωμένη έκδοση τους 820 κατά 10% σε επιδοσεο κ με μεγαλύτερη εξοικονομιση μπαταρίας (τουλάχιστον στα χαρτια) τα 6 GB RAM είναι μόδα με μηδαμινή χρηστικότητα και όταν μελλοντικά θα τα χρειαστείς (αλλά για πόσο μελλοντικά μιλάμε?πότε θα γίνουν το σε βαριές οι εφαρμογές?) ο 821 θα είναι αναχρονιστικος και είτε δεν θα τις σηκώνει ή δεν θα είναι συμβατός γιατί το κινητό δεν θα έχει την τελευταία έκδοση του android τότε… Αλλά από την άλλη δεν είναι κακό να λες πως έχεις κινητό με 6gb ram …!

ΚΩΣΤΑΣ

ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΑ 300Ε ΘΑ ΠΆΕΙ ΔΥΝΑΤΆ.!!!

Ioannis

@KΩΣΤΑΣ κοντα στα 450 στο ebay ισως σε μερικους μηνες να πεσει η τιμη

Agnostos13

Οποιος εχει τη μυγα…

Ioannis

@ChristosT συμφωνώ σε όσα λες αλλά σκέψου τι multitasking έχει ένα κινητό με 2gb ram σηκώνει ταυτόχρονα 20 εφαρμογές στο παρασκήνιο κ σ μένουν αλλά 200 με 300 mb τώρα σε ένα με 3 gb κάνεις το ίδιο με περισσευαμενη ram 450 με 500 mb ποιος χρήστης το κάνει αυτό σε καθημερινή βάση? Άσχετο όσα gb και να έχεις νομίζω υπάρχει limiter από τα android και άμα καί αν ανοίξεις πάνω από 24 εφαρμογές αρχίζει να σ κλείνει κάποιες π έχεις πρώτο ανοίξει οπότε τα 6 τα θεωρώ άσκοπα μόνο να χαμε να λέγαμε κάπως έτσι. ..

ΥΓ. το αμάξι μ βγάζει 225 τελική στα χαρτια σε περνάω 😀

Βασίλης

Νομίζω 5,5 ίντσες και curved θα δείχνει μικρή .Μπορεί να βγάλει κανένα plus στις ,5,7_,,,6 ίντσες θα είναι σούπερ.

ChristosT

@Ioannis δεν υπάρχει κινητό αυτή την στιγμή που μπορεί να κρατήσει 20 και 25 εφαρμογές ανοιχτές. Εκτός και άν οι εφαρμογές είναι απλά ένα παράθυρο. Μόλις φορτώσεις ένα δύο games και μερικές εφαρμογές 6-7 θα ξανακάνει reload. ΟΠΟΙΟ και άν είναι αυτό. Υπάρχει και όριο απο το ίδιο το λειτουργικό. ΑΝ κρατούσε θα ήταν υπερβολικά ενεργοβόρο και δεν υπάρχει εταιρεία που το επιτρέπει. Μην λέτε αυθαίρετα νούμερα. Πάρε ακόμη και το 7 plus και κάνε ένα πείραμα στα πόσα θα κάνει reload. Διαφορά όμως θα υπάρχει στα όρια του κινητού και στο ταβάνι όπου το κινητό αρχίζει να ψιλογονατίζει. Άλλιώς γεμίζει ένα με 3 αλλιώς ένα με 6. Απο τα Defaults του λειτουργικού ένα με 3 έχει διαθέσιμα 2 ενώ το 6 έχει 4. Τεράστια διαφορά και να καταλαβαίνετε τι λέμε. Όση μνήμη περισσότερη δίνεις τόσο καλύτερα λειτουργεί το σύστημα. Αναπνέει. Στο Desktop μου (7άρια) όταν είχα με καθαρή εγκατάσταση 8 ram τα windows δεσμευαν 3,2 gb με 16 μου δεσμέυουν 2,4 περιπου αυτά. Όταν βάζεις παραπάνω μνήμη το σύστημα ανοίγει. Έχεις περισσότερο ταβάνι. Κόψτε λοιπόν την δίχως λογική ερώτηση που αποσκοπεί η μνήμη σε ένα σύστημα. Σας δίνουν γάιδαρο όπως λέει και ο λαός και εσείς τον κοιτάτε στα… Συνέχεια »

Ioannis

Όλα αυτά είναι θεωρητικά πρακτικά τώρα κ εγώ στο πισί μ έχω 16 gb (2x8Gb Ddr3 1600) αν βγάλω την μια 8 άρα δεν παρατηρώ καμιά διαφορά σε απόδοση ούτε σε παιχνίδια ούτε σε προγράμματα ούτε σε τίποτα. Κ εγώ αυτή την ψευδαίσθηση είχα γι αυτό κ έβαλα 16 με το που πήρα το πισί. Δεν λέω πως είναι χαμένα χρήματα αλλά για νορμάλ χρήστης αυτά τα 8 επιπλέον gb ειναί πρακτικά αχρείαστα γιατί όταν παίζεις έστω κ ένα απαιτητικό παιχνίδι θα παίζεις δεν θα τρέχεις 500 προγράμματα επαιξεργασιας βίντεο ας πούμε από πίσω η κάτι άλλο βαρύ πρόγραμμα ή όταν κάνεις εργασία δεν υπάρχει λόγος να τρεχουν στο παρασκήνιο 10 παιχνιδια. Επίσης εγώ έχω το s6 edge plus με 3 gb με μια custom Rom μ αφήνει ελεύθερο το 1.85 gb περίπου κ σε παράθυρο ανοιχτές εφαρμογές μ ανοίγει μέχρι 20 προφανώς και δεν τρέχουν όλες αλλά αυτές του συστήματος τρέχουν στάνταρ κ κάποιες ακόμα γιατί όταν τις επιλέγω ανοίγουν ακαριαία χωρίς ν φορτώνουν μόνο τα παιχνιδια μ ξαναφορτωνει. Μακάρι να βάλουν όχι 6 αλλά 16 gb ram απλά μ τις αιτήσεις των εφαρμογών για ένα μέσο χρήστη είναι μη χρήσιμα. Προσωπικά επειδή δεν το κατακρίνω απλά το σχολιάζω… Συνέχεια »

lamni

Ο 823/825 ίσως είναι η δεύτερη φουρνιά του 820, φτιαγμένος στα 10nm..

Μάλλον θα είναι χρονισμένος αρκετά υψηλότερα από τον απλό 820.

Zoro

Τι 300 δολαρια ; δεν παιζει αυτο , στα κινεζομαγαζα θα ανοιξει με κανα 600αρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.