Xiaomi Mi Note 2: Παρουσιάζεται σύντομα για να κοντράρει το Galaxy Note 7;

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες φουντώνουν σχετικά με το Xiaomi Mi Note 2, ένα high-end smartphone που αναμένεται να παρουσιάσει η Xiaomi και θα αποτελέσει τον βασικό ανταγωνιστή του Samsung Galaxy Note 7.

Κάποια εκ των χαρακτηριστικών της συσκευής έχουν ήδη διαρρεύσει, ενώ μια νέα εικόνα έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο στην οποία απεικονίζεται το Xiaomi Mi Note 2 με ακόμα περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Aν τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής επαληθευτούν, το νέο κινητό της Xiaomi θα είναι αναμφίβολα ενα εκ των καλύτερων της χρονιάς. Οι διαρροές θέλουν το Mi Note 2 να κυκλοφορεί σε περισσότερες από μια εκδόσεις. Το καλύτερο μοντέλο θα ενσωματώνει τον Qualcomm Snapdragon 821, 6GB μνήμη RAM και 128GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη, η οποία θα είναι κυρτή στα πλάγια, θα έχει μέγεθος 5.7 ίντσες ανάλυσης Quad HD. Είναι ακόμα πιθανόν να υπάρχει τεχνολογία Force Touch στην συσκευή και dual camera τόσο πίσω, όσο και στο εμπρόσθιο μέρος.

Αναφορικά με την μπαταρία, η χωρητικότητα αυτής θα είναι 4000 mAh ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τις υψηλές καταναλωτικές απαιτήσεις του smartphone. Σύμφωνα με το phonenandroid.com, η τιμή της premium έκδοσης του Mi Note 2 θα κυμανθεί στα 420 δολάρια. Η πιο απλή έκδοση μάλλον θα έχει χαμηλότερη ανάλυση στην οθόνη (Full HD), ίσως χωρίς κυρτά σημεία αριστερά και δεξιά, ο χώρος αποθήκευσης θα μειωθεί στα 64 GB, ενώ η τιμή θα είναι γύρω στα 375 δολάρια.

Η Xiaomi λέγεται πως θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση του Mi Note 2 μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ συγκεκριμένα υπάρχει φημολογία για τις 5 του μηνός. Το σίγουρο είναι πως με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και αυτή την τιμή, το νέο phablet θα προσελκύσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Αναμένουμε πλέον περισσότερα από την Xiaomi.

xiaomi mi note 2, Xiaomi Mi Note 2: Παρουσιάζεται σύντομα για να κοντράρει το Galaxy Note 7;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.