Xiaomi Mi Note Pro, Mε Snapdragon 810 και 4GB RAM

Το Xiaomi Mi Note Pro είναι εδώ με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 και Adreno 430 GPU, μνήμη RAM 4GB, οθόνη 5.7 ιντσών με ανάλυση Quad-HD 2560×1440 pixels και 515 ppi, ενσωματωμένη μνήμη 64GB και 4G (LTE CAT 9) για ταχύτητες download έως και 450Mbps. Η τιμή του θα είναι 3299 yuan (περίπου 450 ευρώ).

Το Mi Note Pro έρχεται με κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 3090 mAh και ανακοινώθηκε σήμερα μαζί με το αδερφάκι του Xiaomi Mi Note με οθόνη 5.7 ίντσες Full HD και μνήμη RAM 3GB.

Xiaomi Mi Note Pro, Xiaomi Mi Note Pro, Mε Snapdragon 810 και 4GB RAM

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Onoufrios

Ντάξει έχει ότι καλύτερο κυκλοφορεί πάνω του αλλά πάνε οι εποχές που λέγαμε θα πάρω κινητό-ναυαρχίδα από Κινά γιατί είναι φθηνά.Βέβαια με τον καιρό η τιμή του θα πέσει φαντάζομαι

kos

Απίστευτα χαρακτηριστικά, η xiaomi ανεβαίνει επικίνδυνα….

panos

Φοβερό….. Κάνε ένα άνοιγμα ρε xiaomi στην Ευρώπη με καλές τιμές όπως έκανε η meizu να γίνει πανικός…

Μάκης

Γιατι το ονόμασαν Note αφου δεν εχει πενακι;Τι να τη κανω τοσο μεγαλη οθονη αμα δε μπορω να την αξιοποιησω οπως στο Galaxy Note;
Και αυτο το UI σαν τσίρκο είναι…

Conx

Τι μακακιες είναι αυτές? ?? με ενα όνομα note pro δσν γίνονται τα πραγματικά note.. .. Που είναι το πενακι που είναι το αντίστοιχα προσαρμοσμενο UI το οποίο θα χρησιμοποιήσει τόσο μεγάλη οθόνη?? Αι να φτιάξω και γω μια εταιρία βάζοντας πάνω στο κινητό ένα SD810 ο οποίος υπερθερμενεται και 4gb RAM και να το ονομάσω flagship… Για να μην μιλήσω για τιμή κινεζικης εταιριας. Όχι ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω….

almir

Επειδή κάποιοι μιλάμε για UI ,να προσθέσω ότι το Touchwiz της Samsung έως τώρα είναι δυο φορές τσίρκο, για όποιον δεν ξέρει το MIUI…!

Tom

Πολυ καλη πρόταση για τους λάτρεις των phablet. Οσο για το πενάκι αν θέλετε πενάκι να πάρετε Galaxy note αφού υπάρχει και αυτο ως πρόταση

Vasilis

Καταραμένο ευρώ τωρα έπεσες που ειναι οι παλιές καλές εποχές τις ισοτιμίας ένα ευρώ 1.60 usd θα ήταν δικό μου τωρα οκ oneplus one τωρα μέχρι το oneplus two cheers

αποστολος

Δεν θα μπορεσει η μπαταρια να το στηριξει

aggelos

Ξερετε ποτε βγαίνει στην αγορα το pro μοντελο ?

Erebus

Πολυ καλα χαρακτηριστικα και overall φαινεται μια πολυ καλη επιλογη. Οντως η Xiaomi το παει καλα το θεμα.

Παρατηρηση πρωτη: το γεγονος οτι σχολιαζετε το MIUI (που αμφιβαλλω αν το εχετε δουλεψει εσεις που το σχολιαζετε) και ειστε χρηστες του τρισαθλιου Touchwiz της Samsung με ξεπερνα.

Παρατηρηση δευτερη: για τις τιμες κινεζικης εταιριας κλπ… Η samsung για να καταλαβω δηλαδη απο που προερχεται; απο τα δουκατα του Essex στην Μ. Βρεταννια; Ασιατικη εταιρια ειναι που φτιαχνει τα κινητα της σε Βιετναμ και ολες τις τριγυρω περιοχες που ειχαν πολεμους τα τελευταια χρονια, οποτε μην συμπεριφερεστε λες και χρησιμοποιειτε Rolls Royce, δωστε εκει τα 600ρια για τα κορεατικα και αρχιστε να συνερχεστε σιγα σιγα.

Παρατηρηση τριτη: σταματηστε να φερεστε και να αντιδρατε λες και σας αναγκαζουν να αγορασετε τις συσκευες που βγαινουν, δειτε κρινετε και αν δεν σας αρεσει κλεινετε το tab και πατε αλλου να κραξετε.

kassandros

Ωραίο, δυνατό και στυλάτο το phablet της Xiaomi!….γιατί μόνο 13Mp και 3090mAh?

merko

εντωμεταξύ πολύ ζήλια ρε παιδιά…
Tι πενάκι και χαζομάρες αν θέλετε πενάκι αγοράστε το και τι έγινε, για να μην πω οτι θασε στο μετρο με το πενακι σαν χαζος? στο 2015 ζουμε μην κανετε σαν παπουλιδες..
Οσο για το UI δεν συγκρίνετε καν είναι από τις TOP ομάδες που κάνει το miui
για όσους δεν ξέρετε πηγαίνετε σκάστε κάνα 800αρικο να πάρετε κινητό με τα ίδια χαρακτηριστικά μου μαθανε ξαφνικα ολοι απο softwares

Sot11

Το ui του επειδή το έχω χρησιμοποιήσει ειναι τέλειο και πολυ ελαφρύ! Το μοναδικό ui που θα με έκανε να πάρω android, όσο για το ποιο ειναι τσίρκο τα δεδομένα μιλούν απο μόνα τους!

giorgos

Πιστευω οτι και τα δυο αρνητικα σχολια ειναι απο το ιδιο προσωπο με αλλα username. Αλλα δεν πειραζει. Αφου δεν του αρεσει η κινεζια ας μην την παρει. Ας αφησει καποιον αλλον να την παρει οταν θα ξεπουλανε σε 1 λεπτο.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

@Erebus + infinity
Ετος 1998:
“Ericsson….Nokia…Siemens…καταπληκτικα κινητα…Ποια Samsung ρε συ, αυτοι βγαζουν κλιματιστικα…τι ξερουν απο κινητα?”
Ετος 2015:
“Samsung…Sony…Htc….καταπληκτικα κινητα…Ποια Xiomi ρε συ,…….”

dragon mana

@almir εισαι αστειος οσο δεν παει ηρθες σε ενα αρθρο ασχετο με την σαμσουνγκ να κράξεις σαμσουνγκ. Αχαχαχα αρε κερατουκλη

Darth

Φοβερό!! αν και πλέον για ελαχιστους ειναι……… λόγο μεγέθους

αλιάκμων

Εγώ θα περιμένω ένα Mi5 με FHD στις 5 ίντσες με τον 810 και τα 4 GB RAM.. :p >:)

almir

@dragon mana λυπάμαι που το πάμε προσωπικά αλλά είσαι εκτός τόπου κ χρόνου, κ κυρίως εκτός θέματος…!

Δημήτρης

Έχω από xiaomi το hongmi 1. Το πήρα 130€ πριν ένα χρόνο. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Όσο για την rom miui όμορφη παραμετροποιήσιμη και σταθερή. Σαν εταιρία είδα ότι μέσα σε ένα χρόνο έχει κατακόρυφη άνοδο. Μακάρι να είχαμε τα προϊόντα της στην Ελλάδα. Ποιος δεν θα έπαιρνε την mitv Android tv.

Γιάννης

Video από την παρουσίαση…https://www.youtube.com/watch?v=bubJ14IPhXY

zaxarakis24

ωραίο κινητό. τι σχέση έχει το πενάκι; όποιος θέλει κινητό με πενάκι, ας πάει στις καφετέριες στα παιδιά που παίρνουν παραγγελίες – έχουν στοκ αρκετά εκεί, καθώς αλλάζουν συνεχώς.

κινητό με πενάκι, σε λίγο θα θέλουμε και κινητό με touchpad και δεξί κλικ.

kostas

Θα ερθει στην Ελλάδα? Και ποτε αν ερθει.

dimitris

Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο ο καθενας εχει τν επιλογη του στην συσκευη που θα παρει και αναλογα τα λεφτα που διαθετει.
Καλη η κινεζια δεν μπορω να πω δυνατο κινητο αλλα οχι να συγκρινεται με καποιο samsung ας πουμε.ειναι μια εταιρεια που κανει μεγαλα κ καλα αλματα στο θεμα κινητου ασχετα που το design ειναι κλεμενο λιγο απολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.