Xiaomi Mi Play με waterdrop notch και έμφαση στη μουσική και το gaming στις 24 Δεκεμβρίου;

Xiaomi Mi Play waterdrop notch έμφαση μουσική gaming 24 Δεκεμβρίου, Xiaomi Mi Play με waterdrop notch και έμφαση στη μουσική και το gaming στις 24 Δεκεμβρίου;
Η Xiaomi ετοιμάζεται για την παρουσίαση του Xiaomi Mi Play στις 24 Δεκεμβρίου στην Κίνα, μια mid-range συσκευή η οποία έχει waterdrop notch και δίνει έμφαση στη μουσική και τα video games.
Το νέο smartphone της Xiaomi φαίνεται πως έχει πολύ “παιχνιδιάρικο” χαρακτήρα, κάτι που φάινεται τόσο από την ονομασία του αλλά και τα poster της εταιρείας σχετικά με αυτό. Αυτό που γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά είναι πως η οθόνη του έχει waterdrop notch και είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε συσκευή της Xiaomi, με το πίσω μέρος να αποκαλύπτει τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, τη διπλή κάμερα και έντονους χρωματισμούς.
Το Xiaomi Mi Play αναμένεται να κυκλοφορήσει με επιλογή για 4GB και 6GB RAM αλλά και 64GB και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, δεν έχει εμφανιστεί κάποια πληροφορία αλλά πιθανόν να έχουμε κάποιον mid-range Qualcomm Snapdragon, με το συνολικό ύφος της συσκευής να δείχνει να επικεντρώνεται γύρω από τη μουσική και τα video games, και είναι κάτι που θα διαπιστώσουμε στην επίσημη παρουσίαση στις 24 Δεκεμβρίου.
Xiaomi Mi Play waterdrop notch έμφαση μουσική gaming 24 Δεκεμβρίου, Xiaomi Mi Play με waterdrop notch και έμφαση στη μουσική και το gaming στις 24 Δεκεμβρίου;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Καλοοοοοοό!!!!!

John Real

Λογικά θα σαρώσει σε πωλησεις όπως όλα τα Xiaomi λόγω value for money.

Theo

Εμπ1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.