Xiaomi MI S: Νέο δυνατό smartphone με οθόνη 4.6 ιντσών;

Εάν είσαστε από αυτούς που επιθυμούν ένα τελευταίας τεχνολογίας smartphone, με οθόνη μικρότερη των 5 ιντσών, τότε ίσως η Xiaomi έχει την απάντηση για εσάς. Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες από την Κίνα, η Xiaomi δουλεύει πάνω στο MI S, ένα smartphone με οθόνη 4.6 ιντσών.

Το Xiaomi MI S, όπως προαναφέραμε, θα έχει οθόνη 4.6 ιντσών, με 1080p ανάλυση και 2.5D γυαλί. Στο εσωτερικό θα έχει τον Snapdragon 821, 4GB RAM και 128GB εσωτερική μνήμη. Όσον αφορά την κάμερα, αυτή θα είναι στα 12 megapixel, και θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Sony IMX378, με f/2.0, phase detection autofocus, 4K εγγραφή βίντεο και dual-LED φλας. Η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 4 megapixel με f/2.0.

Η μπαταρία του θα είναι στα 2.600 mAh, με υποστήριξη Quick Charge 3.0 της Qualcomm. Θα έχει USB Type-C θύρα, καθώς και 3.5mm υποδοχή ακουστικών. Οι διαστάσεις του θα είναι 128.3×64.2×8.2 mm και θα ζυγίζει 138g. Το home button λογικά θα είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Επιπλέον, τα renders της συσκευής δεν μοιάζουν “επαγγελματικά”, οπότε ίσως θα πρέπει να περιμένουμε για κάποια επιβεβαίωση από την Xiaomi.

Xiaomi small smartphone 4.6 inches screen xiaomi mi s, Xiaomi MI S: Νέο δυνατό smartphone με οθόνη 4.6 ιντσών;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ Z3 COMPACT ΜΟΥ?!

Probam_bam

Με εμφάνιση entry level smartphone τι να κοντράρει;

One

Μακάρι να ναι αληθινο αλλα μάλλον μουφα είναι η ειδηση. Είναι τεράστιο το κόστος κατασκευής τέτοιων κινητών και γι’ αυτό οι εταιρείες δεν επενδύουν σε αυτά.

Σταύρος Χριστουλάκης

Αν καταλαβα καλα πλέον την 3,5χιλ θυρα θα την αναφέρουμε σαν έξτρα δλδ ; όπως λέμε πχ υποδοχή για κάρτα sd, ή όπως λέμε .fm radio θα λέμε και θυρα .ακουστικων; αυριο θα αρχίσουμε να μιλάμε και για πλαϊνά πλήκτρα volume up and down; πάμε καλα ;

football 4 ever

αντεεε να βγει και το εχουμε τσιμπησει με κανα 200ευρω 😀

keysmith

Δεν ξέρω ποιος κατασκευάζει τέτοιες οθόνες (4.6” στα 1080p) καθώς η μοναδική που γνωρίζω σε κατασκευή σε αυτή τη διάσταση είναι των sony z/x compact και είναι στα 720p που είναι και πιο λογικό. Δεν υπάρχει λόγος να είναι 1080p εκτός να κουράζει επεξεργαστή και άρα μπαταρία.

Από εκεί και πέρα το σχέδιο μοιάζει λίγο “παλιό” κάτι από κοπτοραπτική σε photoshop από samsung μοντέλα και οθόνες παλιών miui.

Όχι ότι δεν χρειάζεται ένα κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι το παράπονό μας για την ακρίβεια γιατί δεν υπάρχει (με εξαίρεση το X compact, z5 compact). Σημειωτέον υπάρχει μεγάλο αγοραστικό κοινό καθώς και πολλοί να μην είναι (σε ποσοστό) οι πελάτες “μικρών” οθονών, επειδή υπάρχουν ελάχιστα μικρά μοντέλα το περιθώριο για πωλήσεις είναι καλό.

Άντε να δούμε.

ge0kas

Θα περιμένω χρόνια να δω ένα δυνατό smartphone ιδανικό για δρομείς με βάρος 99γρ. και οθόνη 4.5″
Δλδ ΜΙΚΡΌ κι ΕΛΑΦΡΎ αλλά με πλήρη χαρακτηριστικά, όχι να χρειάζεται και 2ο κινητό για την υπόλοιπη μέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.