Xiaomi Mi4, διέρρευσε ο διάδοχος με τεράστια οθόνη και ελάχιστα bezel

Σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία η οποία λέγεται ότι είναι από τον διάδοχο του Xiaomi Mi4 που θα ονομάζεται Mi 5 ή Mi 4s. Οι πληροφορίες λένε ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα γίνουν τον Ιανουάριο κατά την διάρκεια της CES 2015 που θα γίνει στο Las Vegas. Βλέπουμε ότι η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη, λογικά θα δούμε 5.5 με 6 ίντες συσκευή.

Από θέμα design, η Xiaomi ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλέον, φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά με την κατασκευή του. Τα περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι πολύ λεπτά. Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά το Xiaomi Mi4s/Mi 5 φημολογείται ότι θα έχει 2K οθόνη, Snapdragon 810 επεξεργαστή, 3GB RAM.

xiaomi mi4s, Xiaomi Mi4, διέρρευσε ο διάδοχος με τεράστια οθόνη και ελάχιστα bezel

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Ταχύτατη άνοδο η xiaomi μέρα με τη μέρα. Εγω έχω το redmi 1s και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος !

Miko

Κάθε μήνας που περνάει αυτές οι εταιρίες γίνοντε και καλύτερες… μόνο που η ιδέα για όλο και μεγαλύτερες οθόνες σε κινητά και κατ’ επέκταση μεγαλύτερες συσκευές δεν μου αρέσει και τόσο.

chris

@Miko καλά τα λες. Έχουμε φτάσει να βλέπουμε 4″ κινητό και να το λέμε μικρο… Εμένα είναι 5″ το δικό μου και για να πω την αλήθεια το επόμενο που θα πάρω μάλλον θα είναι μικρότερο… Πλέον 6″ παν να κανουν το νέο standart, το Tablet μου είναι 8″.

Κώστας

Miko έχεις δίκιο… Πολύ μου αρέσει και εμένα αυτή η εξέλιξη συν το γεγονός ότι θα πέσουν και οι τιμές… Αλλά εάν συνεχίσουν έτσι σε 2-3 χρόνια θα παίρνουμε τις mini εκδόσεις και θα είναι 5ιντσες… 😛

Τομ

Εγω εχω 4.8ιντσο κινητο και τωρα που εχω tablet μου φαινεται μεγαλο πια. Δεν τα κανω ολα απο το κινητο μου πια και για να ξοδευσω χρονο σε internet και Multimedia εχω και το tablet μου το οποιο ειναι 8 ιντσο και ανετα το παιρνω μαζι μου σε αρκετα μερη. Το κινητο μου θα το ηθελα πιο μικρο απο 4.8 αλλα οχι πολυ μικρο ετσι ωστε το GPS και το keyboard να χρησιμοποιουνται με ανεση. Οι 4 ιντσες του iphone 5s ισως ειναι λιγο “λιγες” βεβαια αλλα αν παρω 5ιντσο κινητο (που ειναι το μικροτερο που μπορω να βρω αλλιως παμε σε Iphone 6 που ειναι πανακριβο και δεν μπορω να το παρω) θα μου φαινεται πολυ μεγαλο και θα κραταω μια μεγαλη συσκευη παντα πανω μου χωρις λογο. Το ιδανικοτερο θα ηταν για μενα μια συσκευη αναμεσα στις 4.3-4.5 ιντσες. Το z3 compact ειναι καλο σε μεγεθος αλλα γενικοτερα σαν κινητο δεν με ψηνει. Απο κει και περα δεν ξερω τι αλλο υπαρχει. Ακομα και στις 4.7 δεν μπορω να βρω κατι. Ισως επαιρνα κανα iphone 5s αλλα προς το παρον η ιδεα μου φαινεται ακραια γιατι ισως ειναι λιγο μικρο. Βεβαια σαν συσκευη ειναι πανεμορφη και ποιοτικη. Δεν… Συνέχεια »

σακης

Στα σχεδιαστικά τμήματα των εταιριών, δεν βρέθηκε ένας να προτείνει ένα κινητό π.χ στις 4,5-4,8 ίντσες με ελάχιστα bezels;

Το περίεργο είναι ότι τα μεγάλα κινητά τα προτιμούν οι Κινέζοι, που ξέρουμε τι ύψος έχουν και τι μικρά χεράκια! :-p

Γιώργος

Οι Κινέζοι , Ινδοι κτλ. προτιμούν μεγάλα κινητά γιατί δεν έχουν λεφτά για αγορά κινητού και tablet. Και οι Έλληνες όμως πλέον προτιμούν τα μεγάλα κινητά , το ποσοστό πωλήσεων στις 5″+ έχει ανέβει πολύ (θα το διαπιστώσεις και στις καφετέριες). Αντιθέτως οι Ελληνίδες συνεχίζουν να προτιμούν μικρά κινητά με οθόνη 4-4.5″.

Darth

επειδή αρκετοί αναφέρουν γιατί δεν βγαίνει High end κινιτο με λίγες ίντσες……. θα δώσω μια μικρή εξήγηση

1. hing end σημαίνει μεγάλη αναλιση + πολύ δυνατός επεξεργαστής + μπόλικη ram + 4g
2. όλα αυτα απαιτούν μπόλικη ενέργεια
3. τεχνολογία στης μπαταρίες είναι 10+ χρόνια πίσω (για γνωστούς λόγους που δεν είναι τεχνολογικοί)
4. έτσι για να έχουμε high end κινιτο αναγκαστικά τα κάνουν θηρία ώστε να μπει και μια μεγάλη μπαταρία …………

τέλος παραμυθιού

JohnWave

@σάκης,δυστυχώς δεν βλέπω να βγαίνει κινητό 4.7-5.0 ιντσών με ελάχιστα bezels. Δεν μπορούν, δεν θέλουν ; Δεν ξέρω πραγματικά.

dark_master

@John Wave Ένας από τους λλογους είναι η εσωτερική διαμόρφωση της συσκευής και που αν σε εμάς περνά απαρατήρητο είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά για τους μηχανικούς της κάθε εταιρείας.
Σκέψου ότι όσο περνά ο καιρός οι συσκευές αποκτούν όλο κ περισσότερα χαρακτηριστικά.
Άρα θέλουν κ μεγαλύτερες μπαταρίες με την υπάρχουσα τεχνολογία.
Πώς θα χωρέσουν όλα τα παραπάνω?

Κώστας

Μιας και το φτάσαμε στην μπαταρία…. Πότε θα υπάρχει επιτέλους αυτή η γρήγορη φόρτιση…??? Μάθαμε για super capacitors, φήμες βγήκαν από το Ισραήλ ότι έχουν βρει και αυτοί τρόπο να φορτίζουμε μπαταρίες 2500mah για παράδειγμα σε ένα λεπτό και ότι θα εφαρμοστεί σε κινητά το 2016… Τι γίνεται με αυτό το θέμα..??? Techblog βοήθεια…

Darth

@Κωστας τπτ εταιρεία έκλεισε,μελέτες θαυτικαν

Costas

6 από τα 11 σχόλια για το μέγεθος οθόνης. Κουραστικό έχει καταντήσει σε κάθε άρθρο! Ωραίο το κινητό της mi, μέχρι στιγμής μας έχει δείξει μόνο ποιοτικά προϊόντα ή συγκεκριμένη εταιρεία!

αλιάκμων

6 ίντσες ;!;!

Ελπίζω πραγματικά να είναι κάποια νέα σειρά high-end phablet και όχι ο διάδοχος του Mi4. Πραγματικά αρχίζει να χάνεται η μπάλα με τις διαστάσεις, αλλά δε μπορεί να συνεχίζεται επί μακρόν η κατάσταση. Θα φτάσουμε να έχουμε tablet με δυνατότητα κλήσης και θα τα λέμε και τηλέφωνα. Για μένα οτιδήποτε πάνω από τις 5.5 δεν είναι τηλέφωνο, απλά.

JohnWave

@dark_master, στα μέσα του 2013 η LG κατάφερε να δημιουργήσει το G2 των 5.2 ιντσών με τα πολύ καλά bezels , τη super μπαταρία και τα πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά.
Τώρα, ενάμιση χρόνο μετά, δεν υπάρχει εταιρία που να έχει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία να φτιάξει κινητό 4.7-5.0 ιντσών με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πάνω+κάτω bezels του G2 και τα πλαϊνά bezels του Μi4 ; Aν και θέλω πολύ να συμφωνήσω μαζί σου, δυστυχώς νομίζω ότι δεν θέλουν οι εταιρίες και όχι ότι δεν μπορούν οι μηχανικοί τους.

Τομ

Σωστός ο darth αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι είμαστε εντάξει με αυτο. Κάποιοι δεν είμαστε καθόλου εντάξει. Κατι πρέπει να αλλάξει. Χρονια πολλά σε όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.