Xiaomi Mi5: Η πρώτη live “πόζα” της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας;

Έχοντας δει το πρώτο teaser του Xiaomi Mi5 η περιέργεια για την επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi αυξάνεται τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και για το πως θα είναι σχεδιαστικά. Έφτασε η στιγμή να δούμε το πως θα είναι η συσκευή μιας και είχαμε διαρροή της πρώτης live φωτογραφίας που φαίνεται να ανήκει στο Xiaomi Mi5.

Η διαρροή της φωτογραφίας έγινε στο δημοφιλή ιστότοπο Weibo, στην Κίνα, και έπειτα από λίγο η σχετική ανάρτηση σβήστηκε, ενισχύοντας τη φημολογία ότι δεν αποκλείεται η συσκευή που απεικονίζεται να είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Xiaomi Mi5. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή με πολύ λεπτά bezel αλλά και home button στο οποίο θα ενσωματώνεται ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αναφορικά με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, είχαμε διαρροή της πατέντας της Xiaomi σχετικά με αυτή τη λειτουργία, η οποία φαίνεται πως θα είναι ενσωματωμένη στη οθόνη της συσκευής. Αυτό μας θυμίζει την τεχνολογία της Qualcomm σύμφωνα με την οποία ο χρήστης θα τοποθετεί απλά το δαχτυλό του στη οθόνη για να ξεκλειδώνει τη συσκευή του και όχι στο home button της συσκευής όπως φαίνεται στη φωτογραφία της συσκευής της Xiaomi. Να υποθέσουμε ότι η τεχνολογία αυτή θα ενσωματωθεί σε κάποια επόμενη συσκευή της εταιρείας;

Σύμφωνα με την τεχνολογία αυτή, η συσκευή θα αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη, όταν το τοποθετεί στην οθόνη, μέσω υπερήχων οι οποίοι θα “διαβάζουν” το αποτύπωμα, μια τεχνολογία την οποία η Qualcomm ονομάζει Snapdragon Sense ID 3D fingerprint technology και μένει να δούμε πότε και σε ποιές συσκευές θα ενσωματωθεί.

xiaomi, mi5, flagship, live, photo, leak, weibo, Xiaomi Mi5: Η πρώτη live “πόζα” της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας;

xiaomi, mi5, flagship, live, photo, leak, weibo, Xiaomi Mi5: Η πρώτη live “πόζα” της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

γκαλαξι 6/7 εισαι εσυ?….χαχαχαχα….ας ευχηθουμε ναναι τουμπανο κ φτηνο

Panagiotis

Οχι δεν εχει….. αντιγράψει το s6 !!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.