Xiaomi Mix Flip: Ο ανταγωνιστής του Galaxy Z Flip είναι καθ’ οδόν

Xiaomi Mix Flip, Xiaomi Mix Flip: Ο ανταγωνιστής του Galaxy Z Flip είναι καθ’ οδόν

Μπορεί το Xiaomi Mix Fold να βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά του αλλά η εταιρεία δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με τη flip εκδοχή ενός foldable.

Από ότι φαίνεται, αυτό δε θα συνεχιστεί για πολύ, αφού το ψευδώνυμο Xiaomi Mix Flip εντοπίστηκε σήμερα σε βάση δεδομένων IMEI στην Κίνα, επιβεβαιώνοντας ότι μια τέτοια συσκευή είναι καθ’ οδόν, με αριθμό μοντέλου 2311BPN23C.

Xiaomi Mix Flip, Xiaomi Mix Flip: Ο ανταγωνιστής του Galaxy Z Flip είναι καθ’ οδόν

Σύμφωνα με μια προηγούμενη φήμη, το Mix Flip θα κυκλοφορήσει μαζί με το Mix Fold 4 το επόμενο έτος, οπότε θα πρέπει ακόμα να κάνουμε υπομονή, αλλά τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε ότι η Xiaomi πράγματι ετοιμάζει ένα flip foldable. Από την άλλη πλευρά, άλλες πηγές βασιζόμενες στον αριθμό μοντέλου που ξεκινά με 23 αναφέρουν ότι το Mix Flip θα κυκλοφορήσει στην πραγματικότητα πριν από το τέλος της χρονιάς.

Ακόμα, διέρρευσε ο υποτιθέμενος σχεδιασμός της συσκευής. Όταν ανοίγει, η πλευρά της οθόνης μοιάζει με τα υπόλοιπα clamshell της αγοράς αλλά αυτό το camera island ξεχωρίζει. Υπάρχουν τρεις αισθητήρες που σημαίνει ότι θα υπάρχει τηλεφακός, ο οποίος φημολογείται μάλιστα ότι προσφέρει 3x οπτικό ζουμ.

Xiaomi Mix Flip, Xiaomi Mix Flip: Ο ανταγωνιστής του Galaxy Z Flip είναι καθ’ οδόν

Το τηλέφωνο θα έχει επεξεργαστή το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC που πρόκειται να γίνει επίσημο τον επόμενο μήνα. Δεδομένου ότι το Mix Fold 3 είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ για foldable, ίσως και το Mix Flip να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Αξίζει να θυμίσουμε πως τα Mix Fold έχουν παραμείνει αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, επομένως το πιο πιθανό είναι να ισχύει το ίδιο και για το Mix Flip.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.