Xiaomi Mix Fold 3: Μάλλον δεν θα το δούμε εκτός Κίνας

Xiaomi Mix Fold3, Xiaomi Mix Fold 3: Μάλλον δεν θα το δούμε εκτός Κίνας

Η αγορά των foldables έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό ισχύει περισσότερο για την Κίνα. Στις υπόλοιπες αγορές παίζουν μπάλα περισσότερο οι Samsung, Motorola, Huawei και Oppo. Και αυτό φαίνεται πως δεν θα αλλάξει σύντομα.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο IceUniverse, το επερχόμενο Mix Fold 3 της Xiaomi δεν θα φτάσει σε αγορές εκτός Κίνας. Όπως και οι προκάτοχοί του, το επόμενο foldable της Xiaomi θα έχει περιορισμένη κυκλοφορία.


Αν και το leak δεν αποκαλύπτει πολλά για το ίδιο το Mix Fold 3, υπονοεί ότι το τηλέφωνο θα είναι ανταγωνιστικό και θα ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Μια φήμη θέλει να έρχεται με κάμερα UD selfie, ασύρματη φόρτιση 50W, ενώ μια προηγούμενη δείχνει την αξιολόγηση IP για προστασία από το νερό και τη σκόνη και μια τηλεφακό κάμερα περισκοπίου, χαρακτηριστικό που σπανίζει μεταξύ των foldable.

Ο πρόεδρος της Xiaomi Lu Weibing ανακοίνωσε σήμερα ότι το Mix Fold 3 έρχεται τον Αύγουστο. Έδωσε τα νέα απαντώντας σε μια ερώτηση στο Weibo, στα σχόλια μιας ανάρτησης που έκανε σχετικά με την τελευταία εργοστασιακή αναβάθμιση της Xiaomi.

Το νέο Smart Factory κυκλοφόρησε επίσημα και το πρώτο μοντέλο που θα παράγει μαζικά θα είναι ακριβώς το Mix Fold 3. Προφανώς έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις όσον αφορά τα συστήματα κατασκευής για να διασφαλιστεί ότι το Mix Fold 3 μπορεί να είναι πιο λεπτό και πιο δυνατό. Θα έχει επίσης κάμερες με την επωνυμία Leica.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software A Android featured

Android 15 Beta 2: Mε νέες δυνατότητες και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές

Η Google κυκλοφορεί εκδόσεις προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 15 από τον Φεβρουάριο, με την πιο πρόσφατη Beta 1.2 να έρχεται στα τέλη Απριλίου.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi K70 Ultra: Επιβεβαιώθηκε η ενσύρματη φόρτιση 120 W

Η Xiaomi μόλις πήρε πιστοποίηση από την 3C για το νέο της smartphone Redmi κορυφαίας κατηγορίας, to K70 Ultra.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Το Sony Xperia 1 VI έγινε επίσημο και βελτιώνει τη φόρμουλα του Xperia 1 V, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την ανάλυση 4K OLED.

Business Apple featured

Αυτός είναι ο οδικός χάρτης της Apple μέχρι το 2027: Αναδιπλούμενο iPhone, γυαλιά AR και αναδιπλούμενο iPad

Ο γνωστός leaker του Χ @Revegnus1 δημοσίευσε έναν οδικό χάρτη της Apple που μας οδηγεί μετά το 2027 και φαίνεται να προέρχεται από τον κορεατικό ιστότοπο Samsung POP.