Ο CEO της Xiaomi πιάστηκε να χρησιμοποιεί iPhone

, Ο CEO της Xiaomi πιάστηκε να χρησιμοποιεί iPhone

Η Apple είναι μία αρκετά δημοφιλής εταιρεία στην Κίνα και τις περισσότερες φορές τα smartphone της εταιρείας προτιμούνται από αυτά τα Κινεζικών κατασκευαστών. Αυτό όπως που δεν θα περίμενε κανείς είναι ο CEO μίας εταιρείας να χρησιμοποιεί το smartphone μίας άλλης εταιρείας. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, ο οποίος πιάστηκε να χρησιμοποιεί ένα iPhone μέσα από μία δημοσίευση του στο Weibo.

Το Weibo είναι μία κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει την δυνατότητα να εντοπίσει από ποια συσκευή έγινε μία δημοσίευση. Σε μία δημοσίευση λοιπόν του Lei Jun ο οποίος θέλησε να ενθαρρύνει το κοινό του για να αγοράσει μερικά βιβλία εντοπίστηκε και η χρήση του iPhone από τον ίδιο. Λίγο αργότερα το post αυτό διαγράφηκε και ανέβηκε ξανά αυτήν την φορά όμως ο CEO της Xiaomi χρησιμοποίησε ένα Mi 10 Pro.

Προς υπεράσπιση του Lei Jun, ο Pan Jiutang είπε ότι αν ένας CEO, υποστηρίζει ότι δεν χρησιμοποιεί τα smartphone των άλλων εταιρειών όπως είναι η Apple και η Samsung τότε είναι είτε ανίκανος είτε υποκριτής.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Έχουν πιαστεί πολλοί
Όπως και υπάλληλοι της Samsung που είχαν Iphone
Ωραία πράγματα χαχα

SUPS 👨‍⚖️

Εντάξει προφανώς δικαίωμα του να χρησιμοποιεί όποια συσκευή θέλει απλά να μην αναρωτιέται μετά γιατι δεν πούλησε η ναυαρχίδα της εταιρείας του που ανταγωνιζεται το προσωπικό του κινητό 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.