Xiaomi Play με οθόνη 5.84", επιλογή 3GB/4GB/6GB RAM και δωρεάν 10GB data το μήνα για ένα χρόνο;

Xiaomi Play 5.84 3GB/4GB/6GB RAM δωρεάν 10GB data ένα χρόνο, Xiaomi Play με οθόνη 5.84", επιλογή 3GB/4GB/6GB RAM και δωρεάν 10GB data το μήνα για ένα χρόνο;
Η Xiaomi ετοιμάζεται για την παρουσίαση του Xiaomi Play την παραμονή των Χριστουγέννων και τα νέα είναι ευχάριστα μιας και οι κάτοχοι του συγκεκριμένου smartphone θα επωφεληθούν μιας προσφοράς που θα τους κρατήσει συνεχώς online και μάλιστα δωρεάν.
Σύμφωνα με υπεύθυνο της Xiaomi, όποιος αγοράσει το Xiaomi Play θα έχει την ευκαιρία να είναι συνεχώς online μιας και η εταιρεία θα δώσει τη συσκευή με απεριόριστα δεδομένα, με τα πρώτα 10GB να είνα δωρεάν. Αυτό δε γίνεται για πρώτη φορά για τη Xiaomi μιας και είχε δώσει 666GB data σε ορισμένους developers που δούλευαν στα updates του Mi Max 3.
Επιπλέον, το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής στην Κίνα, αποκάλυψε πως το Xiaomi Play θα κυκλοφορήσει με οθόνη 5.84 ιντσών και ανάλυση Full HD+ 2280×1080 pixel και waterdrop notch. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση αλλά πιθανόν να έχουμε κάποιον mid-range Qualcomm Snapdragon, ενώ στον τομέα της μνήμης θα υπάρχει επιλογή για 3GB/4GB/6GB RAM, 32GB/64GB/128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα στα 12MP και μπαταρία 2900mAh.
Xiaomi Play 5.84 3GB/4GB/6GB RAM δωρεάν 10GB data ένα χρόνο, Xiaomi Play με οθόνη 5.84", επιλογή 3GB/4GB/6GB RAM και δωρεάν 10GB data το μήνα για ένα χρόνο;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MIB

Αντε να βλέπουμε και εδώ τέτοιες προσφορές
Στην Ιταλία η Iliad (Εταιρία τηλεπικοινωνίας απο τη Γαλλία) έκανε προσφορά συνδέσεις 50GB με απεριόριστες κλήσεις παντού (κινητά-σταθερά Ιταλίας) με …. 5 ΕΥΡΩ το μήνα!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.