Xiaomi POCO F1 Lite: Εμφανίστηκε στο Geekbenck με Snapdragon 660 και 4GB RAM

Το Xiaomi POCO F1 Lite βρίσκεται στα σκαριά όπως αποκαλύπτει μέτρηση στο Geekbench. Με κωδική ονομασία “Uranus” το νέο lite POCO αναναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 660 χρονισμένο στο 1.6GHz και μνήμη RAM 4GB.

Το Xiaomi POCO F1 Liten σκόραρε 1.341 μονάδες στα τεστ μονού πυρήνα και 4.830 μονάδες στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων στο Geekbench. Όσον αφορά το λογισμικό, η λίστα αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνο δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή στο λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie.

Είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για το όνομα POCO F1 Lite γιαυτό και σας μεταφέρουμε τις παραπάνω πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη. Το μόνο POCO smartphone που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει είναι το POCO F2, ο αντικαταστάτης του φημισμένου πρώτου μοντέλου POCO F1 που έχει πουλήσει περισσότερα από 700.000 τεμάχια μέχρι σήμερα (εμάς δεν μας ενθουσίασε).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2019 8:03

Σχόλια

  • Για πείτε μας γιατί δεν σας ενθουσίασε.. Είμαι κάτοχος από τον Δεκέμβρη ενός Pocophone F1 6/64 και μετά από 4 μήνες σχεδόν το κινητό σπέρνει... Περιμένω την απάντηση σας εφόσον και έχετε σαν κύρια συσκευή ένα Pocophone.

      • Όπως είπα Κώστα σε βλέπω στο YouTube... Αυτό όμως που δεν κατάλαβα είναι τι σας χάλασε στην συσκευή με δεδομένο το τι ζητάει και τι σου παρέχει. Ευχαριστώ.

        • Γιώργο σου έχω απαντήσει, την γνώμη μου για το POCO F1 την λέω στο βίντεο.

    • Ένας λόγος που μπορεί κάποιοι να μην τους άρεσε το Poco είναι ότι ήταν ασυνήθιστο να κυκλοφορεί μια συσκευή με κορυφαίο επεξεργαστή αλλά όχι κορυφαία χαρακτηριστικά όπως κάμερα κ οθόνη. Βέβαια η τιμή του ήταν πολύ χαμηλή και αυτή την στιγμή είναι "χώμα" ώστε να σκέφτομαι το Lite με ποια τιμή θα ξεκινήσει.

      • Θα μπορούσε να είναι ο λόγος ενός hater, κάποιου που δεν αγαπάει την τεχνολογία αλλά τις εταιρείες. Όχι ο δικός μου.

        • Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο δικό μου σχόλιο... Το ότι κάποιος έχει αντίρρηση στα λεγόμενα σας έγινε αυτόματα hater...????? Εγώ προσωπικά σου ξαναγράφω ότι έχω την συσκευή ως ΒΑΣΙΚΉ 4 μήνες... Υπήρξε κάποιος"ειδικός" που την είχε ως main συσκευή έστω για 3 μήνες και στο τέλος του άρθρου διαβασα:"ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ";;;;;;

          • Γιώργο, το παραπάνω σχόλιο ειναι για τον φιλο που σχολιάζει με το nickname "Kos".

          • Κώστα το σχόλιο μου ήταν γενικό και δεν αναφέρονταν σε εσένα καθώς ούτε είχα στο μυαλό μου heters.Το βίντεο σου το είδα, μου εφόσον δεν με ενδιαφέρει η τέλεια κάμερα μου άρεσε σαν συσκευή αλλά δεν με ενθουσίασε κυρίως λόγω το μεγάλου notch. Για αυτό και δεν την πήρα.

          • Kos, με μπέρδεψες γιατί σχολίασες κάτω από το δικο μου όχι γενικά.

            .

      • Δοκίμασε το .apk του gcam που έγινε port από τα pixel. Θα αναθεωρήσεις πολλά για τη κάμερα του. Η οθόνη για LCD είναι παρά πολύ και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερη από κάποιες amoled που κυκλοφορούν (πχ LG).

      • Πιστευω πως επειδη δημιουργηθηκε πολυς ντορος για το τηλεφωνο πολλοι reviewers επικεντρωθηκαν στο τι ειναι αυτο που "λειπει" απο το τηλεφωνο… δε λεω μεγαλο nodge και ελαχιστα πιο παχια bezels απο αλλες ναυαρχιδες κτλ, οχι γυαλινα υλικα στην πλατη κτλ…

        αλλα για μενα η ουσια ηταν μια… εκανε την δουλεια του Πανω κατω πιο φτηνα και καλυτερα απο οτι αλλες περιπτωσεις χρυσοπληρωμενων κινητων τηλεφωνων στο παρελθον..

        Οποτε και δεν μετανιωνω για την αγορα του.. Την απολαμβανω

  • Όταν μια συσκευή κυκλοφορεί σε τόσο χαμηλή τιμή είναι λογικό να έχει και κάποια "μειονεκτήματα" σε σχέση με ακριβότερες συσκευές. (έλλειψη NFC, κατασκευή από πλαστικό αντί για γυαλί)
    Για τα χρήματα του είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογο, κοιτώντας κατάματα ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού.
    Η υποστήριξη του λογισμικού είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, γρήγορο σε απόκριση και αναβαθμίσεις. Δε νομίζω ότι κάποιος που το αποκτά δε ξέρει τι παίρνει. Αν δε, υπολογίσουμε την αναλογία τιμης/αποδοσης το κινητό ίσως να είναι και από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) VFM τηλέφωνα της αγοράς.

    • Φίλε για αυτό και σχολίασα με βάση τι το σαιτ δεν είναι ενθουσιασμενο... Να καταλάβω λίγο καλύτερα τι εννοούσαν.

  • Κώστα σε βλέπω και στο YouTube... Θα ήθελα μια άποψη περί της μη ύπαρξης ενθουσιασμού. Με βάση τι;;; Την υποστήριξη από την Xiaomi;;; Με βάση το VFM;;;; Γιατί προφανώς πρόκειται για κινηταρα με βάση αυτά που ζητάει...

  • Παιδια. Σιγουρα το Poco δεν ειναι το τελειο τηλεφωνο
    Ομως σιγουρα ειναι το τελειο για τα λεφτα του...

    Προσωπικα το εχω στα χερια μου μετα απο ενα χρονο χρησης του Mi Note 2 το οποιο ειναι εξαιρετικο τηλεφωνο και premium σε ολα..

    Το poco που αγοραστα στα 250 απο ελληνικο καταστημα εχει απιστευτη γρηγοραδα, μια χαρα ομορφη οθονη (οχι amoled) αλλα μια αξιοπρεπεστατη LCD που χαιρεσαι να την βλεπεις(το δικο μου δεν εχει bleeding edge).. Απο τις καλυτερες μπαταριες, 3.5mm jack, sd card

    Και εμφανισιακα. Για μενα ειναι κοντα στο premium και οχι στο mediocore.. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο vfm κινητο στην αγορα αυτην την στιγμη..

    Δηλαδη να αγοραζα πχ ενα samsung 500 ευρω με χαμηλοτερη δυναμικοτητα του οποιο το after sales ειναι θλιβερο…. Το μονο που για μενα θα κοντραρε το poco ειναι το oneplus 6 (σε κοκκινο ) αν και ειναι κομματακι πιο ακριβο στις κινεζικες αγορες

    POCO.. Τα εχει ολα και συμφερει.. Εξαλλου σε μερικους μηνες θα παρουμε καινουριο πχ

    • Μακάρι να διαψευστω αλλά το επόμενο θα είναι ελαφρώς πιο ακριβό. Έτσι ξεκίνησε και η one plus και από τα 300€ που κόστιζε το πρώτο φτάσαμε στα 500€ και στα 600€....

  • Καταρχην ρε παιδες ο και ενας εχει την αποψη του και μην συγκρινετε τις δικες σας αναγκες με των αλλων.. Σιγουρα αν ημουν πχ ανθρωπος που ασχολειται με public relations σε ενα σοβαρο club θα ηθελα κατι πιο shiny στα χερια και οχι το πτωχο (που δεν του φαινεται και πολυ) πλην τιμιο poco

    Ο μεσος χρηστης βεβαια εχει υπερλατρεψει το συγκεκριμενο τηλεφωνο για αυτα που προσφερει και αυτο εχει την μεγαλυτερη ουσια… για μενα ειναι πολυ ψηλα η συγκεκριμενη συσκευη και την θεωρω μια οχι premium αλλα εξυπνη αγορα..

    • Με όλο το σεβασμό, αλλά και αυτός που δουλεύει ως pr, επειδή το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς, δε νομίζω να μη το έχει σε θήκη. Εκτός και αν βγαζει τόσα πολλά και δε τον νοιάζει... Αλλά να έχεις ένα κινητό χωρίς θήκη μόνο και μόνο επειδή είναι γυαλιστερό... Ε είναι λίγο τζόγος ειδικά αν είναι από γυαλί και όχι από μέταλλο...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.