Xiaomi Poco X2: Θα είναι rebrand του Redmi K30 με 8GB RAM

Xiaomi Poco X2, Xiaomi Poco X2: Θα είναι rebrand του Redmi K30 με 8GB RAM

Η κυκλοφορία του επόμενου Pocophone είναι κάτι που επιθυμούν πολύ οπαδοί του πρώτου μοντέλου που κυκλοφόρησε η εταιρεία. Μέχρι σήμερα, έχουμε δει ελάχιστα για το Poco F2, αλλά τώρα έκανε την εμφάνιση του ένα smartphone με το όνομα Xiaomi Poco X2.

Τα πρώτα leaks

Το Poco X2 εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench 5 και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το συγκεκριμένο smartphone. Σύμφωνα με την καταχώρηση το smartphone θα έχει 8GB μνήμη RAM, επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8GHz, και θα τρέχει Android 10.

Αν κάποιος συγκρίνει την καταχώρηση του Xiaomi Poco X2 με αυτή του Redmi K30, διαπιστώνει ότι το πρώτο θα μπορούσε να είναι μία rebrand έκδοση του δεύτερου.

Αρχικά, τα score που πέτυχαν τα δύο smartphones είναι ιδιαίτερα κοντά. Στο Single-Core έχουμε 547 πόντους για το Poco X2 και 542 για το K30. Αντίστοιχα, στο Multi-Core το Poco X2 συγκέντρωσε 1767 και το K30 1686.

Εκτός από τα παρόμοια score, η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το Xiaomi Poco X2 θα έχει τον Snapdragon 730G. Το codename του SoC που έχει το Poco X2 είναι phonenixin, ενώ το Redmi K30 είχε SoC με κωδικό όνομα phoenix. Οπότε, ενισχύεται κατά πολύ η άποψη ότι μάλλον το Poco X2 θα είναι rebrand του K30.

Τι γίνεται με το Poco F2

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει τελικά με το Poco F2. Ίσως φέτος κυκλοφορήσουν δύο Pocophone, το F2 που θα είναι αναβάθμιση του Poco F1 και το Xiaomi Poco X2 που θα είναι rebrand του Redmi K30 σε κάποιες αγορές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξης

Ίδια κινητά,διαφορετικά ονόματα και πολύ γελιο..

Ante_geia

πραγματικά, βροχή από κινητά και όλα είναι ίδια με ελάχιστες διαφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.