Xiaomi Redmi 11A: Αποκαλύφθηκαν βασικά χαρακτηριστικά από την ΤΕΝΑΑ

xiaomi redmi 11A, Xiaomi Redmi 11A: Αποκαλύφθηκαν βασικά χαρακτηριστικά από την ΤΕΝΑΑ

Λίγες ημέρες νωρίτερα εμφανίστηκε στον ιστότοπο πιστοποίησης TENAA ένα οικονομικό τηλέφωνο Xiaomi, με αριθμό μοντέλου 22120RN86C.

Προηγουμένως, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν ότι η συνολική σχεδίαση μοιάζει πολύ με τα Redmi 10A και Redmi 10C.

Από την TENAA μάθαμε ορισμένες βασικές προδιαγραφές για τη συσκευή, που πιστεύεται ότι είναι το Redmi 11A. Πιο συγκεκριμένα, έχει διαστάσεις 168,76 x 76,41 x 8,77 mm και ζυγίζει 192 γραμμάρια. Έχει, ακόμα, οθόνη HD 6,7″ 1650 x 720 pixel και μια μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh.

xiaomi redmi 11A, Xiaomi Redmi 11A: Αποκαλύφθηκαν βασικά χαρακτηριστικά από την ΤΕΝΑΑ xiaomi redmi 11A, Xiaomi Redmi 11A: Αποκαλύφθηκαν βασικά χαρακτηριστικά από την ΤΕΝΑΑ xiaomi redmi 11A, Xiaomi Redmi 11A: Αποκαλύφθηκαν βασικά χαρακτηριστικά από την ΤΕΝΑΑ

Φοράει ένα οκταπύρηνο chipset, χρονισμένο στα 2,0 GHz και, σύμφωνα με την TENAA, θα έχει μια ολόκληρη σειρά διαμορφώσεων μνήμης και αποθήκευσης. Η μνήμη RAM φαίνεται ότι ξεκινά από μόλις 2 GB και να ανεβαίνει σε 4 GB, 6 GB και 8 GB. Ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινά από 32 GB, με 64 GB, 128 GB και ακόμη και 256 GB διαθέσιμες επιλογές.

Προχωρώντας στις κάμερες, το φερόμενο ως Redmi 11A έχει ένα κύριο snapper 50MP στο πίσω μέρος και μια selfie 5MP στο κέντρο μπροστά.

Πληροφορίες για την τιμή δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά αναμένεται ότι κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο για λίγο περισσότερα από 100 ευρώ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.