Xiaomi Redmi 2A: Με διπλάσια RAM και χωρητικότητα, αλλά ίδια τιμή

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι πουλήθηκαν περί τα 11 εκατ. Xiaomi Redmi 2A, κάτι το οποίο αποτελεί τεράστια επιτυχία για την εταιρεία. Ο λόγος είναι κυρίως η τιμή του που είναι περίπου στα 78 δολάρια. Η Xiaomi αποφάσισε να κάνει την συσκευή ακόμη καλύτερη διπλασιάζοντας RAM και ενσωματωμένη μνήμη, αλλά κρατώντας ίδια τιμή.

Σε συνέντευξή του ένας εκ των ιδρυτών της Xiaomi, o Lei Jun, είχε πει ότι για να έχει καλή εμπειρία χρήσης ένα smartphone, πρέπει να φορά μνήμη RAM τουλάχιστον 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Ωστόσο το Xiaomi Redmi 2A ήταν στο 1GB RAM και χωρητικότητα 8GB.

Η νέα έκδοση λανσάρεται με 2GB RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, αλλά το καλύτερο είναι ότι η τιμή του παραμένει στα 78 δολάρια, όσο και στην κανονική έκδοση. Η διαθεσιμότητα ξεκινά από την Κίνα στις 11 του μήνα.

Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε ότι το Xiaomi Redmi 2A έρχεται με οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 720×1280 pixels, 312ppi, τετραπύρηνο επεξεργαστή Leadcore LC1860 1.5GHz, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2 Megapixel, μπαταρία 2200mAh και υποδοχή για 2 κάρτες SIM.

Τι λέτε;

Xiaomi Redmi 2A: Με διπλάσια RAM και χωρητικότητα, αλλά ίδια τιμή, Xiaomi Redmi 2A: Με διπλάσια RAM και χωρητικότητα, αλλά ίδια τιμή

Xiaomi Redmi 2A: Με διπλάσια RAM και χωρητικότητα, αλλά ίδια τιμή, Xiaomi Redmi 2A: Με διπλάσια RAM και χωρητικότητα, αλλά ίδια τιμή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

Πραγματικα σε αυτη την τιμη ειναι vfm οσο δεν παει! και εννοω για 78δολλαρια που ειναι 72,5ευρω.

Shadgr

επέτρεψαν οι καρχαρίες σε συσκευή κάτω των 150 ευρώ, δύο γιγα ραμ και 16 χωρητικότητας; Σαν όνειρο ακούγεται… Μακάρι να έρθει.. Η Κίνα αντεπιτιθεται!!!!

gt-i9506

αξιζει οποιο ξερει αν ερχεται ελλαδα ας ενημερωσει εστω και με 100 ευρω θα τα εδινα για να το δοκιμασω ειναι πολλα υποσχομενη συσκευη

vagsvr

Κυκλοφορει 2-3 μηνες παρομοια συσκευη και εχει 130 δολλαρια..!
Απλως φοραει Qualcomm Snapdragon 410 MSMS8916, Cortex A53 quad core 1.2GHz, GPU: Adreno 306..

Πολυ καλη λυση σε αυτα τα χρηματα..!
Ψαξτε σε αντιστοιχα φορουμ για κινητα στην Ελλαδα, εχουν γραφτει παρα πολλα για τη συσκευη!

keysmith

συγνώμη αλλά το redmi 2 pro μου κάνει αυτό που διαβάζω και υπάρχει από πέρσι την άνοιξη αν και το επίσημο site δεν το είχε. Σήμερα έχει 130$.
Τι συμβαίνει;

vagsvr

Σωστα, απο την ανοιξη κυκλοφορει, αλλα τη φετινη του 2015.
Παντως ειναι περιεργο, τι συσκευη ειναι αυτη..

keysmith

Πάντως στο youtube υπάρχει βιντεάκι (Xiaomi Redmi 2A VS Redmi 2 and testing) που δείχνει το 2Α να υπάρχει από τον Απρίλιο του 2015 το οποίο και είναι λογικό καθώς μάλλον ταυτίζεται με το xiaomi 2 pro.

Μήπως υπάρχει λάθος στην είδηση και είναι παλιά; Το κινητό που περιγράφεται ως 2Α κυκλοφωρεί καιρό με διάφορα ονόματα κυρίως redmi 2 pro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.