Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus στην Ελλάδα με τιμή από 169 ευρώ

Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus στην Ελλάδα με τιμή από 169 ευρώ, Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus στην Ελλάδα με τιμή από 169 ευρώ

Η Info Quest Technologies ξεκίνησε την διάθεση στην Ελλάδα των Xiaomi Redmi 5 και Xiaomi Redmi 5 Plus με τιμή 169 ευρώ για το Redmi 5 (2GB/16GB) και 199 ευρώ (3GB/32GB) και τιμή 229 ευρώ για το Redmi 5 Plus (4GB/64GB).

Το Redmi 5 έρχεται με οθόνη των 5,7 ιντσών (IPS panel, 720p), με αναλογία πλευρών 18:9. Στο εσωτερικό του Dual SIM Redmi 5, βρίσκονται ο οκταπύρηνος επεξεργαστή Snapdragon 450 και μνήμη RAM 2GB.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος των 16GB είναι επεκτάσιμος με κάρτα μνήμης micro SD, η κεντρική κάμερα είναι 12MP, η selfie κάμερα 5MP και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3300mAh.

Το Xiaomi Redmi 5 Plus, με μεγάλη οθόνη 5,99 ιντσών (IPS panel, 1080p), με αναλογία πλευρών 18:9 είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δείχνει κομψό, χάρη στο εξαιρετικά λεπτό περιθώριο οθόνης από Gorilla Glass που καλύπτει την επιφάνεια της συσκευής, αλλά και το σώμα από αλουμίνιο στο οπίσθιο τμήμα του.

Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 με 3GB ή 4GB μνήμη RAM και επιλογή αποθηκευτικού χώρου των 32GB ή 64GB, με δυνατότητα επέκτασης στα 128GB, με κάρτα μνήμης. Η βασική κάμερα του Redmi 5 Plus είναι 12MP με διπλό LED flash και η μπαταρία του 4000mAh.

Είναι δίκαρτο, ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και τρέχει Android 7.1.2 Nougat με MIUI 9.

Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus στην Ελλάδα με τιμή από 169 ευρώ, Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus στην Ελλάδα με τιμή από 169 ευρώ

Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus στην Ελλάδα με τιμή από 169 ευρώ, Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus στην Ελλάδα με τιμή από 169 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan

Πήρα το plus 4ram με 185 ευρώ πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις μπαταρία πέντε ημερών οθόνη απίστευτη γενικά είμαι ευχαριστημένος

Μανώλης Αριστειδόπουλος

Xiaomi μόνο από Κίνα απευθείας, αφού είναι αξιόπιστα στο service βαράνε μύγες!

Karl

Σωστός ο Μανώλης. 3 συσκευές που έχω πάρει από Κίνα απευθείας. Δεν τους δίνω ευρο εδώ τους κλέφτες

Theo

Karl και από εδώ είναι αρκετά χαμηλές οι τιμές για να τα πάρει ο οποιοσδήποτε, stephan τα παραλές λίγο για την μπαταρία νομίζω, εγώ θα έλεγα 1μιση με 2 μέρες με απαιτητική χρήση αλλά ισχύει ότι είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Μανώλης Αριστειδόπουλος

Theo ο κάθε χρήστης κάνει διαφορετική χρήση, μια μπαταρία 4000mAh μπορεί να βγάλει 4-5 μέρες με ιδανικές συνθήκες, δηλαδή να έχει καλό σήμα το δίκτυο, χωρίς data κ.α

Σε ελάχιστες περιπτώσεις αξίζει να πάρεις Xiaomi από εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.