Xiaomi Redmi 6 Pro και Redmi Note 5 Pro: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie

Xiaomi Redmi 6 Pro, Xiaomi Redmi 6 Pro και Redmi Note 5 Pro: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie

Τον Μάρτιο, η Xiaomi άρχισε να κάνει σταδιακά διαθέσιμη την beta έκδοση του Android 9 Pie για τα Xiaomi Redmi 6 Pro και Xiaomi Redmi Note 5 Pro στους χρήστες της Ινδίας που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον. Τώρα όπως φαίνεται λύθηκαν όλα τα bug και η stable ενημέρωση άρχισε να γίνεται διαθέσιμη για όλους τους χρήστες και στις δύο συσκευές.

Ο αριθμός της έκδοσης αναβάθμισης στο Android 9 Pie για το Xiaomi Redmi 6 Pro είναι MIUI 10.3.2.0.PDMMIXM και έχει μέγεθος 1,6GB. Πέρα από την αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση Android, η ενημέρωση περιλαμβάνει το security patch του Μαΐου, την υποστήριξη face unlock για το App lock, τη δυνατότητα να παραμείνουμε στην οθόνη κλειδώματος αφότου χρησιμοποιήσουμε το face unlock και την αποτροπή της επέκτασης της περιοχής ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος. Όπως είναι αναμενόμενο η ενημέρωση έχει και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων.

Όσον αφορά το Xiaomi Redmi Note 5 Pro, η ενημέρωση έρχεται με την έκδοση MIUI 10.3.1.0.PEIMIXM και έχει επίσης μέγεθος 1,6GB. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης η ενημέρωση φέρνει το security patch του Μαΐου αλλά δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αλλαγή στο MIUI.

Και οι δύο ενημερώσεις είναι προς το παρόν διαθέσιμες για τους χρήστες της Ινδίας, ωστόσο αναμένουμε να γίνουν διαθέσιμες παγκοσμίως σύντομα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel

καλημερα
κατοχος redmi note 6 pro εχω ηδη λαβει την εκδοση 10.3.3.0 απο τις 28/05

Chris

Κάτοχος τ redmi note 5,εγω ήδη έχω λάβει την 10.3.1.0 με ανανέωση κώδικα ασφάλεια τ Απριλίου….. Αναμένουμε κ το Android 9 για να δέσει το γλυκό!

theo

chris σου ήρθε αυτοματα η ενημερωση στο κινητο η την κατεβασες? γιατί κ εγω redmi 5plus εχω αλλα δν ελαβα καποια ενημερωση επισημη

George

@theo: Άλλη συσκευή το Redmi 5 plus, άλλη συσκευή το Redmi Note 5. Άλλες ενημερώσεις παίρνει η μία, άλλη η άλλη.

Ιωάννης jb

Update??
😂
Αντε κανα χρόνο ακόμα μετά στο κάδο απορριμμάτων..
Αν δε το πετάξετε σε κανα τοίχο επειδή θα σας σπάσει τα νεύρα

George

@Ιωάννης jb: Ευτυχώς ή δυστυχώς (για εσένα), η πραγματικότητα σε διαψεύδει απόλυτα. Κάτοχος Xiaomi Redmi Note 5 Dual camera AI από πέρσι τον Ιούλιο, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το κινητό είναι όχι απλά και μόνο ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να είχα αγοράσει εκείνη την εποχή. Είναι πολλά περισσότερα. Και όχι μόνο στην κατηγορία τιμής των 200 ευρώ που το είχα αγοράσει, αλλά πιθανότατα και σε υπερδιπλάσια τιμή. Οι φωτογραφίες και το βίντεό του συναγωνίζονται άνετα φωτογραφίες και βίντεο επιπέδου Samsung Galaxy S8 και iPhone 7. Δεν το λέω εγώ. Το λένε οι ίδιοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων κινητών που σας ανέφερα, φίλοι μου, με τους οποίους βγάζαμε φωτογραφίες και βίντεο ταυτόχρονα και μετά τα συγκρίναμε. Ταχύτατο στα πάντα. Κανένα απολύτως κόλλημα ή καθυστέρηση. Εξαιρετική ποιότητα κλήσεων, gps, wifi, και 4G+ ταχύτητας. Πολύ ικανοποιητική μπαταρία, που μετά από έναν ολόκληρο σχεδόν χρόνο χρήσης, μπορώ να πω ότι δεν έχει πέσει η απόδοση της. Τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά και του miui. Και τώρα ετοιμάζεται να πάρει και το Android 9. Τώρα, όπως καταλαβαίνεις, αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα…..

Γεωργιάδης Ιωάννης

Γεια σου φίλε μου, έχω στην κατοχή μου ακόμα redmi note 3 pro, redmi note 3, redmi 3s, mi5, mi note 3, mi mix 2s, poco f1κλπ… Προσπαθώ να τα κάνω να μου σπάσουν τα νεύρα και ακόμα δεν τα κατάφερα!!! Επειδή κάπου διάβασα για διαφημίσεις που έγραψες, άντε τώρα να σου εξηγήσω τι παίζει με το ζήτημα και πώς κάποιος που ξέρει δεν βλέπει ούτε μία… Πολλές φορές καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε…
ΥΓ Έχεις απόλυτο δίκιο φίλησαν τον τοίχο μερικά Samsung που είχα…

Γεωργιάδης Ιωάννης

Και κάτι που ξέχασα να σου αναφέρω το mi mix 2s που έχω τρέχει Android pie από 16/10/2018 , επίσης ενώ στο επίσημο site με τις roms φαίνεται η 10.2.2.0 , το δικό μου τρέχει την 10.3.2.0 global stable nightly.. από αρχές Απριλίου!!! Άντε τώρα να σου εξηγήσω ποιες είναι οι nightly…

Γεωργιάδης Ιωάννης

Επίσης για να καταλάβεις σε τι επίπεδο έχει φτάσει η xiaomi, με Android pie έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις το SAR της συσκευής σε πραγματικό χρόνο… Μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις ένα Σιαόμι για να καταλάβεις τι γίνεται… Δεν είναι κακό να ρωτάς για να μαθαίνεις.. το κάνω χρόνια και συνεχίζω να ρωτάω και να ενημερώνομαι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.