Xiaomi Redmi 7: Θα έχει μεγάλη οθόνη LCD με ανάλυση HD+, σύμφωνα με το TENAA

Xiaomi Redmi 7, Xiaomi Redmi 7: Θα έχει μεγάλη οθόνη LCD με ανάλυση HD+, σύμφωνα με το TENAA

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν τα Xiaomi Redmi Note 7, και Note 7 Pro στην Ινδία και στην Κίνα. Οι δύο συσκευές έλαβαν κυρίως θετικές κριτικές. Η επόμενη Redmi συσκευή που θα δούμε δε θα είναι της σειράς Note, αλλά θα είναι το Xiaomi Redmi 7.

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του, το Xiaomi Redmi 7 πρέπει να λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ως εκ τούτου, η συσκευή εντοπίστηκε στην ιστοσελίδα πιστοποιήσεων TENAA, όπου και αποκαλύφθηκαν κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Η καταχώρηση περιλαμβάνει τον αριθμό του μοντέλο, ο οποίος είναι M1810F6LE, και δείχνει μια μεγάλη TFT οθόνη 6,26 ιντσών, με ανάλυση HD+, στα 1.520 x 720 pixels.

Σε σύγκριση με το Xiaomi Redmi 6, ο διάδοχος του έχει αρκετά πιο μεγάλη οθόνη, αν και το πρώτο διαθέτει οθόνη LCD με ελαφρώς μικρότερη ανάλυση. Όπως όλα δείχνουν, το Xiaomi Redmi 7 θα έχει σχεδόν ίδιο μέγεθος οθόνης με το Xiaomi Redmi Note 7.

Xiaomi Redmi 7, Xiaomi Redmi 7: Θα έχει μεγάλη οθόνη LCD με ανάλυση HD+, σύμφωνα με το TENAA

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το TENAA, το μέγεθος της συσκευής θα είναι 158,6 x 76,4 x 8,9 χιλιοστά και θα ζυγίζει 180 γραμμάρια. Το Xiaomi Redmi 7 θα κυκλοφορήσει σε οκτώ χρώματα, μαύρο, κόκκινο, μπλε, ροζ, άσπρο, πράσινο, μωβ, και γκρι.

Το leak αποκαλύπτει ότι το smartphone θα έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία από αυτή που είδαμε στον προκάτοχο του. Το Xiaomi Redmi 7, θα έχει μια 3.900 mAh μπαταρία, αν και σύμφωνα με το MySmartPrice, το TENAA αναφέρει την μικρότερη χωρητικότητα. Οπότε, ίσως η μπαταρία του Xiaomi Redmi 7 να φτάσει ή να ξεπεράσει τα 4.000 mAh.

Εφόσον το Xiaomi Redmi 7 περνά από τους ελέγχους του TENAA, ώστε να λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Κατα τα άλλα δεν γνωρίζουμε αρκετά για την συσκευή, και αναρωτιόμαστε αν θα έχει μπρος και πίσω γυαλί όπως το Xiaomi Redmi Note 7, και Xiaomi Redmi Note 7 Pro, ή αν τελικά η πίσω όψη θα είναι φτιαγμένη από πλαστικό.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.