Xiaomi Redmi 7A: Θα έχει Snapdragon 439 και 4.000mAh μπαταρία

Redmi 7a, Xiaomi Redmi 7A: Θα έχει Snapdragon 439 και 4.000mAh μπαταρία

Το Redmi 7A είναι ο διάδοχος του Redmi 6A, αποτελεί το πιο οικονομικό smartphone της Redmi σειράς και ανακοινώθηκε σήμερα από την Xiaomi.

Το smartphone θα έρθει σε μαύρο και μπλε χρώμα, θα ενσωματώνει τον Snapdragon 439 και θα έχει οθόνη 5.45 ιντσών με HD+ ανάλυση ( 720 x 1440px ) και 18:9 aspect ratio ενώ οι άκρες της είναι ελαφρώς κυρτές.

Στα της μνήμης τώρα η Xiaomi εξόπλισε το οικονικό Redmi 7A είτε με 2GB RAM και 16GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης είτε με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί με την χρήση microSD κάρτας έως 256GB.

Redmi 7a, Xiaomi Redmi 7A: Θα έχει Snapdragon 439 και 4.000mAh μπαταρία

Το smartphone διαθέτει 13MP κύρια κάμερα στο πίσω μέρος με PDAF και LED flash ενώ μπροστά έχει ενσωματωθεί μία 5MP κάμερα.

Η μπαταρία του Redmi 7A θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh και σε συνδυασμό με τον Snapdragon 439 αναμένουμε η μπαταρία του να αντέχει τουλάχιστον δύο ημέρες. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το smartphone θα έρθει με εγκατεστημένο το Android 9.0 Pie.

Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Redmi 7A με την audio jack 3.5mm θύρα θα ανακοινωθεί στις 28 Μαΐου μαζί με την αποκάλυψη του Redmi K20.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Εν έτη 2019 και βγάζει καινουργια συσκευη παλι με ανάλυση οθονης 720p και snapdragon σειρας 400…
Θα πρεπε επιτέλους το standard να είναι 1080p εφόσον οι οθόνες είναι 5+ ίντσες + που τα multimedia έχουν 1080p για αναλύσεις.

MakS

Το xiaomi redmi 6A κοστίζει 80 ευρώ, φαντάσου πόσο θα κάνει και το 7Α, αμα καταφέρεις να φτιάξεις ένα τέτοιο κινητό που λες με 80€ τιμή πώλησης θα φροντίσω εγώ να σε προλάβουν οι εταιρίες.Υγ έχει τύχει να χρησιμοποιήσω για λίγο το 6A και χωρίς καμία υπερβολή ανταγωνιζοταν το J5 της Samsung(κινητό 180€)

Professor

ας μην ξεχναμε οτι κοστιζει λιγοτερο απο 100 ευρω, ειναι τιμιοτατο για αυτα που δινει και δεν τα βρίσκεις πουθενα σε αυτα τα λεφτα, οτι πρεπει γ αυτους που θελουν ενα entry level τέρας αυτονομιας με μαζεμενη οθονη (που σπανιζει πλεον) να κανουν την δουλεια τους ανετα κ αξιόπιστα γ καθημερινη βασικη κ οχι μονο χρηση… οσον αφορα το 720 ασημαντο και δεν θα καταλάβει και διαφορα οποιος εξ αρχης ψαχνει κινητο με τετοιο budget σε αντιθεση βεβαια με αυτον που θα δωσει 800 ευρω στο xr για την ιδια lcd αναλυση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.