Xiaomi / Redmi: Έχετε πρόβλημα με το Facebook Messenger;

Xiaomi, Xiaomi / Redmi: Έχετε πρόβλημα με το Facebook Messenger;

Εδώ και λίγες ώρες υπάρχουν αναφορές από χρήστες Xiaomi και Redmi συσκευών για πρόβλημα στο Facebook Messenger, χωρίς κάποια αιτία. Συγκεκριμένα, οι αναφορές ήρθαν από φίλους του Techblog, όμως βλέπουμε ότι υπάρχουν προβλήματα και σε άλλες ομάδες του Facebook.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ένα javascript error, το οποίο δεν επιτρέπει τις συσκευές της Xiaomi και της Redmi να ανοίξουν την εφαρμογή στις συσκευές τους. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν αν υπήρξε κάποια ενημέρωση της εφαρμογής που προκάλεσε αυτό το πρόβλημα, πάντως μέχρι στιγμής υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα σε διαφορετικές συσκευές των Xiaomi και Redmi, όμως σε μικρό αριθμό.

Αν έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή στη συσκευή σας πάντως, φαίνεται πως η λύση είναι η απενεργοποίηση ή η εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής “Ασφάλεια”, σύμφωνα με αναφορές χρηστών. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να πάτε: ρυθμίσεις -> Διαχείριση εφαρμογών -> Ασφάλεια και να πατήσετε απενεργοποίηση ή εκκαθάριση δεδομένων (υπάρχουν αναφορές και για τα δύο).

Αντιμετωπίσατε κάποιο σφάλμα με τη Xiaomi ή τη Redmi συσκευή σας και το Facebook Messenger; Αν ναι, σε τι συσκευή και πως το λύσατε;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

80 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

πφφφ θυμαμαι εγω καποτε με συσκευη sony δεν φορτωνε η εφαρμογη τ φβ με δεδομενα cosmote ενω με wifi λειτουργουσε κανονικοτατα…Ηταν το πιο wtf προβλημα που ειχα ποτε…

Sakis

Εγώ και εκαθαριση εκανα και τα παντα όλα εκανα και τίποτα υπάρχει αλλη ιδέα για να ανοίξει το Facebook

Kolliam20

Κατάργησε το και ξαναανεβασαίτω αυτη ειναι η γνωμη μου.. εμενα το messenger οταν μου στελνει καποιος μυνημα δεν ακουγεται …. Ενω εχω ανοιχτες τις οιδοποιήσεις

Κυριάκος

Και μένα όταν μου στέλνουν μνμ δεν εμφανίζεται αμέσως

Ap

Με το umui 12 δεν επιτρέπει το autostart σε κάποιες εφαρμογές.το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής

Giota

Πώς το κάνεις αυτό;
Γιατί συμβαίνει και σε μένα στο ινσταγραμ και στο μεσσεντζερ μπορώ να μπω με δεδομένα και με άλλο wifi αλλά όχι από το δικό μου wifi

Sakis

Το ίδιο θέμα το έχω αλλά στο Instagram (Xiaomi owner)

Ιωάννης

Εγώ το πρόβλημα που έχω είναι ότι εδώ και 2 περίπου εβδομάδες, αν δεν ανοίξω από μόνος μου την εφαρμογή του messenger δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα από συνομιλίες και φίλους

Κώστας

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα έχω αργεί πολύ η ειδοποίηση για το messenger και πολλές φορές δεν χτυπάει καθόλου και πρέπει να μπω μόνος μου να δω αν μου έχουν στείλει μήνυμα και τις περισσότερες φορές μου έχουν στείλει στο xaomi 9 bro αγορασμενο πρίν τρεις μήνες περίπου υπάρχει κάποια λύση?

Γιώργος

Κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα αλλά από Huawei κινητό.

Stelios

Και εγώ το ίδιο…. Δεν έρχεται ποτέ μήνυμα αν δεν ανοίξω την εφαρμογή…
Xiaomi redmi 9t

Λαζαρος

Φίλε παθαίνω το ίδιο και κοντεύω να τρελαθώ δύο μέρες γιατί χάνω πολύ σημαντικά μυνήματα και δεν μπορώ να βρω την λύση άμα ξέρει κάποιος ας μας πει

Chris

Δοκίμασες να βάλεις το lite?

Δημήτρης

Και εγώ το ίδιο

Isidoros

Και εμενα η messenger δεν βαράει. Μόνο οταν πιασω και ανοιξω εγω την εφαρμογη. Εχω xiaomi 9 pro

Last edited 3 years πριν by Isidoros
Γιώργος

Πρέπει να δώσετε άδεια στην εφαρμογή να μπορεί να δουλεύει πάνω σε άλλες εφαρμογές.

Πάνος

Καλημέρα, που θα βρω αυτήν την ρύθμιση;

Nikos

Settings->Privacy Protection->Special app access->Display over other apps-[ΟΝΟΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ]->Allow display over other apps

Πάνος

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Μαριάννα

Και γω παιδιά το ίδιο πρόβλημα με τα μυνήματα…αν δεν μπω στην εφαρμογή δεν μου εμφανίζονται… ωστόσο έκανα επανεκκίνηση δεν θυμάμαι και γω πόσες φορές.. διέγραψα και την εφαρμογή και τπτ…

vagos

και εγω εχω το ιδιο ακριβως προβλημα αν δε το ανοιξω τα μυνηματα δε ερχονται…μια λυση ειναι να αφηνετε ανοιχτο το mess να το κατεβαζετε κατω ετσι ερχονατι τα μηνυματα κανονικα

Σταμάτης

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με MI 10T pro.
Έχω κάνει επανεγκατάσταση της εφαρμογής 10 φορές και όλες οι ειδοποιήσεις ενεργοποιημένες.
Ας ελπίσουμε να λυθεί σύντομα!!

νικος

εμενα αργουνε να ερθουνε τα μηνυματα στο μεσσεντζερ ερχονται στο λαπτοπ κανονικα και στο κινητο αμα το ανοιξεις μονο τοτε θα χτυπησει η μετα απο αρκετη ωρα αμα το θυμηθει και σe mi6 και σε redmi note 9c

Qemal Hoxhaj

Kanena provlima

Manolis

Το έλυσα αγοράζοντας iPhone ή πανάκριβο Android! Πλάκα κάνω φυσικά, λογικά θα φτιάξει άμεσα και μπορεί να σχετίζεται και με το playstore με τα services.

lucky g7

Καλησπέρα εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με το facebook δηλαδή με τα βίντεο μου κόλλησε σε Redmi Note 9

Νίκος

Μιας που είμαι κάτοχος Xiaomi redmi note 9s μερικές φορές το παθαίνω και γω να έχω ανοιχτό το messenger και να μην με αφήνει να παω ουτε πισω ουτε στην αρχή οθόνη!!!

Johannes

Το πρόβλημα το έχω εδώ και 5-6 μέρες με τα μηνύματα από messenger, σε xiaomi Redmi Note 9 Pro… Πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω ποιος και αν έχει στείλει ή έρχονται μετά από μια ώρα!!

Μιχάλης Αυγουστακης

Το ίδιο ακριβώς και σε εμένα σε redmi note 7. Και έχει κάνει και δύο ενημερώσεις αυτές τις μέρες το messenger.

Δημήτρης Δημητρίου

Ακολούθησα τις συμβουλές σας παραπάνω για ασφάλεια και εκκαθάριση δεδομένων και λύθηκε το πρόβλημα

PARMENION

ΚΑΤΕΒΆΖΕΙΣ ΜΙΑ ΈΚΔΟΣΗ ΠΊΣΩ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΤΟ APK

μαν

καλύτερο αυτο παρα να ανοιγουν 10 εφαρμογες μονες τους οπως εμενα με το mi9t με το που έγινε miui 12,τελευταια εστρωσε καπως μονο επανεκκίνησεις πάλι καλα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ

Εγώ έχω xiaomi redmi note 7 και δουλεύει κανονικά όλη μέρα σε όλα δε έχω πρόβλημα.

George

Ούτε εγώ έχω θέμα (Mi 9T)

Γιώργος

Εγώ έχω το Xiaomi Redmi Note8 pro 64 GB και έχω πρόβλημα με το σήμα.Μιλαω να είμαι στο ίδιο σημείο και στο κινητό μου να δείχνει μία έως δύο γραμμές καί καπου-καπου τρεις, αλλά απότομα και καμία.μεαποτελεσμα να κλείνει κιόλας.ενω το απλό κινητό τηςΝοκια στο ίδιο σημείο έχει σταθερά φουλ σήμα Τι συμβαίνει????

Gio

Όντως το Σάββατο είχα πρόβλημα με την εφαρμογή “ασφάλεια” την οποία έλυσα ακριβώς με αυτόν τον τρόπο σε Redmi 6

Μαρια

Έχω το redmi note 6 και έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν έρχονται ειδοποιήσεις για μηνύματα στο messenger. Πρέπει να το ανοίξω για να τα δω.

Panagiotis

Με το Mi Note 10, ξεκλειδωμένο το Boot loader, εγκατάσταση το MIUI by Xiaomi Eu 12.0.20(QFDCNXM) κανένα πρόβλημα ποτέ, η Κίνα τα φτιάχνει καλύτερα σε όλα.

Ζωλο

Εγώ έχω redmi note 8 pro και μου έβγαζε συνέχεια για δύο μέρες ένα μήνυμα σχετικά με την ασφάλεια κάθε δύο δευτερόλεπτα πάταγα αναφορά και τίποτα ξανά και ξανά έτσι αναγκάστηκα και έκανα format!

Φιλομήλα

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι εδώ και δύο τρεις εβδομάδες αν δεν ανοίξω από μόνη μου το messenger δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα, δεν χτυπάει καν ειδοποίηση. Xiaomi Redmi 5

Chrpaplos

ναι. η εφαρμογή ασφάλεια κρασάρει και λύση είναι η εκκαθάριση δεδομένων. Δεν σχετιζόνταν με το messenger σε 3 συσκευές xiaomi & redmi που το συνάντησα.

Πολυχρονης

Καλημέρα εχω και εγώ πρόβλημα με την εφαρμογή έχω το redmi 8 pro μία μου τίς ανοίγει μια οχι ακόμα και το Instagram ☹️☹️ κάνω συνέχεια ενημέρωσης

Panos

Εγώ είμαι οκ με xiaomi redmi note 8 pro όλα οκ 👍👍👍

vagos

εχω και γω θεμα με το mess αν δεν το ανοιξω δεν ερχονται τα μηνυματα εχω το xiaomi redmi 8… μια λυση ειναι να μην κλεινετε το mess να το εχετε ανοιχτo, κατεβασμενο ετσι ερχοntai τα μηνυματα.

Last edited 3 years πριν by vagos
Μαρια Μ.

Ειμαι νεος χρηστης Xiaomi.. μου βγηκαν τα ματια για να βρω λυση σε κατι που χρησιμοποιω χρονια. Πηρα το RedMi Note 8 PRo. Στις ρυθμίσεις έβαλα το Αυτοματη εναρξη στο μεσενγκερ και ερχονται τα μνμτα.

Γιώργος

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τα μηνύματα αλλά και με την εφαρμογή του ibank. Δεν λαμβάνω τις ειδοποιήσεις όταν κάνω συναλλαγές. Κάτι που δεν το είχα με το Lenovo.

Τζον

Μου είχαν στήλη μηνύματα από τό πρωί καί τά έλαβα το βράδυ

Γιώτα

Έχω το redmi note 7.Δεν έρχονταν τα μηνύματα, παρά μόνο όταν άνοιγα την εφαρμογή του Messenger, με καθυστέρηση κ μιας ώρας. Έκανα restart κ λύθηκε.

Γιάννης

Καλησπέρα σας έχω τό redmi 9 ναι έχω μεγάλο προβλήμα

Βαρβάκης Παναγιώτης

Έχω τοRedminote 10 το έχω πάρει πριν ένα μήνα περίπου κ δεν μου έρχονται τα μυνήματα μόνο όταν τό ανοίξω εγώ

Τάσος

Εδώ και 2 εβδομάδες έχω θέμα με το messenger μονο οταν είμαι από WiFi… Αργουν να έρθουν μηνυματα και επίσης αργουν να σταλούν… (Redmi note 8 pro)

Mitso

το πρόβλημα συνεχίζει Redmi note 7 στο messenger αν δεν το ανοιξω δεν ερχονται τα μηνυματα ποτέ

Kostas

Και γω τα ίδια με messenger και Instagram. Πρέπει να μπω μέσα στην εφαρμογή και να μου εμφανιστουν.
Red Mi note 9Pro

Eveline

Καλησπέρα σας. Έχω πρόβλημα με το fb messenger instagram σε καινούργιο κινητό το Xiaomi Redmi note 9 Pro δεν συνδέεται μόλις πάω να συνδεθώ μου λέει ελέγξτε το διαδίκτυο ενώ είμαι συνδεδεμένη..εν τώ μεταξύ παρατήρησα ότι οι εφαρμογές δεν τρέχουν σαν να μην της υποστηρίζει η έκδοση μου. Εχω κάνει τα πάντα διαγραφή δεδομένων με απεγκατασταση και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα.

Σέβη

Τελικά έχει βρει κανείς κάποια λύση σχετικά με το ότι αν δεν ανοίξουμε μόνοι μας το messager δεν έρχονται τα μυνήματα ? Έχω redmi note 9 pro αν κάποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να βοηθήσει !

Σπυρος

Είχα το ίδιο πρόβλημα στο redmi7 δοκίμασε: ρυθμίσεις/διαχείριση εφαρμογών/messenger/άλλες άδειες/μόνιμη ειδοποίηση/αποδοχή. Ελπίζω να δουλέψει τσεκαρε και τις άλλες επιλογές που θα σε βγάλει μήπως έχει λάθος κάποια άλλη επιλογή.

Γιώτα

Θα έπρεπε να ντρέπονται τόσο καιρό μετά να μην υπάρχει λύση… Δεν έρχονται τα μηνύματα στο messenger αν δεν το ανοίξω ☹️ έχω redmi note 7

Last edited 3 years πριν by Γιώτα
Σπύρος

Ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση εφαρμογών/messenger/ενεργοποίηση αυτόματης έναρξης(αν δεν δουλέψει μόνο αυτό δείτε και κάποιες ρυθμίσεις στο “άλλες άδειες” λίγο ποιο κάτω από “αυτόματη έναρξη”). Ελπίζω να δουλέψει και σε άλλους.

Μιλτος

Παιδια μη βασανιζεστε.θα πατε στην ασφαλεια μπαταρια και θα βαλετε την εφαρμογή χωρις περιορισμους.επανεκινηση και οι ειδοοοιησεις θαρχονται κανονικα

λιακος

Κολλαει απιστευτα πολυ το μεσσεντερ το φβ και το ινσταγκραμ. xiaomi redmi note 9

Δημήτρης

Το ίδιο και σε Μi 10 lite 5g. Το αγόρασα προχθές και για 2 μέρες έρχονταν κανονικά τα μήνυματα σε messenger και insta. Ξαφνικά έπαψαν και έρχονταν μονο οταν άνοιγα τις εφαρμογές. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δούλευαν κανονικά οι ειδοποιήσεις, αλλά την επόμενη μέρα ξανα τα ίδια. Αφού δεν άλλαξα κατι στις ρυθμίσεις και δεν πείραξα τίποτα γιατι ξαφνικά συμβαίνει αυτό;;;

ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

καλησπερα σας και καλη χρονια το 2021.
Πριν απο μια μερα αγορασα το 9pro 128gb ενω εκανα κανονικα εγκατασταση του viper με το ζορι εκανα την εγκατασταση του facebook και του messenger.Αφου κατεβασα τις εφαρμογες δεν ανοιγαν καθολου με το wifi μολις παω να συνδεθω μου λεει ελεγξτε το διαδικτυο ενω ειμαι συνδεδεμενος.{Προς ενημερωση λειτουργουν κανονικα αλλες πεντε συσκευες εκ των οποιων οι δυο ειναι xiaomi note 7 kai note 8 οι υπολοιπεσ εφαρμογες ομως google ,you tube κτλ λειτουργουν κανονικα }.Ανοιγω λοιπον τα δεδομενα και δουλευουν κανονικα μολις το ξαναβαζω στο wifi δεν λειτουργει τιποτα.
Εκανα απεγκατασταση και επαναγκατασταση των εφαρμογων και επανεκινηση αρκετες φορες αλλα τιποτα.
τελικα πριν απο δυο ωρες εκανα reset και επανεκκινηση του wifi και μεχρι στιγμης ολα ειναι οκ.
 

Lag.f

Καλησπέρα παιδιά ! Είχα και εγώ πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στα socιal όμως με την αυτόματη έναρξη έφτιαξε !! Το μόνο που δεν έχει φτιάξει είναι ότι δεν ειδοποιούμε για τα γενέθλια στο φβ ξέρει κανείς κάτι για αυτό; xiaomi red mi note 9 pro

Σταύρος

Καλημέρα σας.
Έχω το Xiaomi Mi 10 pro.
Στην εφαρμογή του fb ,όταν κάνω ανάρτηση ,ενώ φαίνεται ο αριθμός των κοινοποιήσεων που κάνουν στην ανάρτηση μου από κάτω, ….δεν φαίνεται ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι κάνουν την κοινοποίηση.
Ξέρει κανείς γιατί ;

Τil

Εχω το ίδιο θέμα XIAOMI REDMI 9C
Εκανα το εξής και νομίζω πως λύθηκε:

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΑΔΕΙΕΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΡΞΗ
και εκει κάνετε σε καθε εφαρμογή που θελετε να ανοιγει αυτόματα δεξια καθε μπαρα. (οχι ολες-μονο αυτες που θελετε να στελνουν ενημερώσεις )

Δούμα Γεωργία

Έχω το Xiaomi redmi note 9 pro έχω θέμα με το mensager μου αργούν να μου έρθουν τα μνμτ, και έχω επίσης θέμα με το ακουστικό δλδ όταν βλέπω βίντεο η ακούω μουσική και μετά τα βγάζω τα ακουστικά η παρακολουθώ βίντεο δεν μπορώ ν ακούσω τον άλλον,το μικρόφωνο είναι κομπλέ και λειτουργεί μόνο με ανοιχτή ακρόαση.

Dimitris

Καλησπέρα.. έχω κάνει όλα όσα αναφέρονται αλλά τπτ, ακόμα το messenger μου βγάζει ότι “ελέγξτε την σύνδεση στο δίκτυο και προσπαθήστε ξανά” είτε είμαι από wifi είτε από δεδομένα.. xiaomi mi 5

Vasiliki

Παιδιά δοκιμάστε να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στην εφαρμογή messenger, έπειτα πατήστε “πληροφορίες” και τραβήξτε την μπάρα δεξιά στην ένδειξη “αυτόματη έναρξη”. Νομίζω πως αυτό θα λειτουργήσει -τουλάχιστον στα κινητά xiaomi, που χρησιμοποιώ εγώ- .

Stratissfak

Καλησπέρα παιδιά…έχω πρόβλημα με το μεσεντζερ…όταν μου έρχεται μνμ και ανοίγω την φυσαλίδα μου γεμίζει την μισή οθόνη και όχι ολόκληρη…και εκτός αυτού μέχρι μια φυσαλίδα μου βγάλει… ούτε δύο ούτε τρεις…το έχω ξεσκονισει και δεν μπορώ να βρώ άκρη.. μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει…το κινητό είναι το redmi note 10…

Panos

Έτσι λύθηκε για μένα το πρόβλημα με το messenger:
αφού ενεργοποίησα αυτόματη έναρξη και όλες τις ειδοποιήσεις,
μετά πήγα ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου/ και στον πίνακα ειδοποιήσεων αντί για MIUI, το έβαλα στο Android. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να επηρεάζεται από αυτό, αλλά δούλεψε.

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, σε ευχαριστούμε για την πληροφορία.

ΜΑΡΙΑ

Καλησπέρα σας, έχω το xiaomi redmi 10 pro. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα :όταν στέλνω ηχητικό μήνυμα στο messenger, πατάω αναπαραγωγή δεν παίζει τίποτα όπως επίσης κ του συνομιλητή πάλι δεν μπορώ να το ακούσω. Κάποια λύση; ευχαριστώ πολύ

Σοφια

Γεια και από εμένα. Έχω XIAOMI και σήμερα ενώ μου έρχονται τα μηνύματα και οι ειδοποιήσεις ότι κάποιος μου έστειλε μνμ στο MESSENGER, εγώ μπορώ να ανοίξω και να απαντήσω μόνο στις ΟΜΑΔΙΚΕΣ συνομιλίες. Στις ΑΤΟΜΙΚΈΣ, ενώ βλέπω ότι μου έστειλαν μνμ, πατάω και δεν ανοιγουν.

Έχω διαγράψει εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσα, έσβησα σχεδόν 1000 φώτο και αρχείαγια δημιουργία χώρου έκανα και αρκετές φορές επανεκκίνηση, αλλά τα ίδια.

Καμία λύση;
Δεν θέλω να χάσω τις φωτό και τις συνομιλίες μου😔

KOUTSOUKOU ARGIRO

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Δημητρα

Έχω ένα θέμα με το messenger. Ενώ είμαι συνδεδεμένη κ μετά βγαίνω για λίγο όταν ξαναμοαινω μου βγάζει το λογαριασμό μου για να συνδεθω

Daira

Εγώ εδώ και τέσσερις μέρες δεν ανταποκρίνεται η εφαρμογή messenger όταν την πατάω δείχνει μια άσπρη οθόνη,ούτε από το Facebook μπορώ να μπω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να λάβω και να στείλω μήνυματα.Το Κιν. μου είναι Xiaomi.

Stauros

το ιδιο ακριβως κ εμενα…το redmi 7 εχω. προσπαθησα τα παντα που διαβαζω απο το ιντερνετ αλλα γιοκ!

Κωνσταντινος

xiaomi poco ρυθμίσεις -> Διαχείριση εφαρμογών -> Ασφάλεια-> στην εφαρμογή που έχει το πρόβλημα και να πατήσετε απενεργοποίηση ή εκκαθάριση δεδομένων

Διαμαντουλα

Δεν μπορώ να ακούσω ηχητικά μήνυμα, που στέλνω, η που θα μου στειλουνε κάποιοι φίλοι μου γιατί;

Ανθούλα Παρμακέλλη

Στην εφαρμογή messenger δε μου εμφανίζει το εικονίδιο κάμερα ή τηλέφωνο να μιλήσω με πρόσωπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.