Xiaomi Redmi K30: Κυκλοφορεί μέσα στο 2020 με 5G

Το Redmi K30 είναι ένα smartphone για το οποίο ακούμε αρκετό καιρό, και όπως επιβεβαίωσε ο General Manager της Redmi, Lu Weibing, το smartphone θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 υποστηρίζοντας το νέο δίκτυο 5G. Ο Weibing είναι συνηθισμένος σε τέτοιες δηλώσεις, αφού και παλαιότερα έχει αποκαλύψει πληροφορίες για άλλα smartphone της εταιρείας.

Η σειρά Redmi K30, πιθανόν θα αποτελείται από δύο smartphone, τα K30 και K30 Pro. Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να θεωρήσουμε, δεδομένου ότι η Xiaomi κυκλοφόρησε πέρυσι δύο smartphone στην σειρά K20, τα οποία στην Ευρώπη κυκλοφόρησαν ως Mi 9T και Mi 9T Pro.

Το smartphone αυτό πιθανολογείται ότι θα έχει punch hole στην πάνω δεξιά γωνία, το οποίο θα φιλοξενεί διπλή front facing κάμερα. Εσωτερικά αναμένεται να δούμε το 5G SoC της MediaTek. Τέλος, όσον αφορά το κόστος του smartphone, γνωρίζουμε ότι όλα τα 5G smartphone της Xiaomi θα έχουν κόστος άνω των 250 ευρώ. Το κόστος των Redmi K30 και K30 Pro αναμένεται να είναι λίγο υψηλότερο καθώς πρόκειται για flagship killer smartphone, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε και μία Lite έκδοση με οθόνη LCD και πλευρικό δαχτυλικό αποτύπωμα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.