Xiaomi Redmi K50 Gaming: Θα τρέχει με Dimensity 9000

, Xiaomi Redmi K50 Gaming: Θα τρέχει με Dimensity 9000

Το Redmi K40 Gaming έφτασε τον Απρίλιο του 2021 με Dimensity 1200 και σύμφωνα με πληροφορίες,  ο διάδοχος του θα χρησιμοποιήσει επίσης μια πλατφόρμα Mediatek.

Το Digital Chat Station αποκαλύπτει ότι το Redmi K50 Gaming έρχεται με Dimensity 9000 – την πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της ταϊβανέζικης κατασκευάστριας τσιπ. Θα διατηρήσει την κύρια κάμερα των 64MP και την μπαταρία των 5.000 mAh, ενώ η οθόνη θα είναι επίπεδη και αυτή τη φορά θα έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του Redmi K50 Gaming θα είναι ελαφρώς διαφορετικός από το K40, επιτρέποντας καλύτερη εφαρμογή και απόδοση των λύσεων ψύξης.

Δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής gaming, αλλά αν λάβουμε ως καθοδήγηση την κυκλοφορία του Redmi K40, θα δούμε την κανονική σειρά Redmi K50 να κάνει την εμφάνισή της το 1ο τρίμηνο του 2022, ακολουθούμενη από την έκδοση Gaming λίγο μετά.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.