Xiaomi Redmi Note 11 4G: Αποκτά πιστοποιητικά πριν την παγκόσμια πληροφορία

, Xiaomi Redmi Note 11 4G: Αποκτά πιστοποιητικά πριν την παγκόσμια πληροφορία

Το Xiaomi Redmi Note 11 4G κυκλοφόρησε στην Κίνα προκειμένου να προσφέρει μια φθηνότερη εναλλακτική του 5G και τώρα μια συσκευή με το ίδιο όνομα πιστοποιείται για παγκόσμιες πωλήσεις. Η εταιρεία έλαβε έγκριση από το IMDA στη Σιγκαπούρη και την ΕΟΚ, η οποία είναι ο εποπτεύων οργανισμός για πολλές αγορές στον Ευρασιατικό Οικονομικό Χώρο.

, Xiaomi Redmi Note 11 4G: Αποκτά πιστοποιητικά πριν την παγκόσμια πληροφορία

Tipsters αναφέρουν πως αυτό το νέο τηλέφωνο Redmi Note 11 4G θα έχει chipset Snapdragon 680. Κατά τα άλλα μοιάζει απίθανο να κυκλοφορήσει ξανά με την πλατφόρμα Helio G88, καθώς το ίδιο τηλέφωνο πωλείται σε πολλές χώρες με το όνομα Redmi 10, έχοντας μία επιπλέον κάμερα 2 MP. Άλλες αλλαγές μπορεί να είναι οι συνδυασμοί μνήμης, οι οποίοι είναι πάντα διαφορετικοί για διαφορετικές αγορές.

, Xiaomi Redmi Note 11 4G: Αποκτά πιστοποιητικά πριν την παγκόσμια πληροφορία

Εάν οι λοιπές προδιαγραφές χωρίς την τέταρτη κάμερα παραμείνουν ίδιες, τότε περιμένουμε μια οθόνη LCD 6,5 ιντσών, κύρια κάμερα 50 MP και μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 18 W.

Το Redmi Note 11 4G δεν κοστίζει περισσότερο από 170 $/155 ευρώ, επομένως αναμένεται η παγκόσμια παραλλαγή να κοστίζει πάνω από 250 $/200 ευρώ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.