Xiaomi Redmi Note 11 4G γίνεται επίσημο: Ένα Redmi 10 με διαφορετική ρύθμιση κάμερας

, Xiaomi Redmi Note 11 4G γίνεται επίσημο: Ένα Redmi 10 με διαφορετική ρύθμιση κάμερας

Η υπο-μάρκα της Xiaomi Redmi ανακοίνωσε τη σειρά Note 11 τον περασμένο μήνα στην Κίνα, αποτελούμενη από τρία smartphoneRedmi Note 11, Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11 Pro+. Tώρα, η εταιρεία έχει επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά Note 11, με μια έκδοση 4G του Vanilla Redmi Note 11.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι μόνο μια παραλλαγή 4G του Redmi Note 11. Στην πραγματικότητα, είναι ένα Redmi 10 με μία κάμερα λιγότερη στο πίσω μέρος. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα SoC Helio G88, MIUI 12.5 που βασίζεται σε Android 11 και μια οθόνη FullHD+ LCD 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, η οποία μπορεί να αλλάξει αυτόματα στα 45 Hz όταν διαβάζετε κάτι και στα 60 Hz όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο.

Η οθόνη διαθέτει μια τρύπα διάτρησης για λήψη selfie 8MP και η κάμερα στο πίσω μέρος φιλοξενεί την κύρια μονάδα 50MP, την ultrawide 8MP και την μονάδα macro 2MP. Δεν υπάρχει ο αισθητήρας βάθους 2 MP που έχουμε δει στο Redmi 10.

Το Redmi Note 11 4G διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, USB-C, στερεοφωνικά ηχεία, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και IR blaster.

Η διατήρηση ολόκληρου του πακέτου σε λειτουργία γίνεται με μια μπαταρία 5.000 mAh, με υποστήριξη φόρτισης 18 W. Το smartphone υποστηρίζει επίσης αντίστροφη ενσύρματη φόρτιση 9W και διατίθεται με τροφοδοτικό 22,5W.

Το Redmi Note 11 4G διατίθεται σε τρία χρώματα και έχει δύο επιλογές μνήμης – 4GB/128GB και 6GB/128GB με τιμή CNY 999 (155$/140€) και CNY 1.099 (170$/155€), αντίστοιχα. Το smartphone θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από την 1η Δεκεμβρίου και δεν γνωρίζουμε για την διαθεσιμότητα του σε άλλες αγορές.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.