Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G: Νέο, τελείως διαφορετικό, μοντέλο

redmi note 12 pro 4g, Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G: Νέο, τελείως διαφορετικό, μοντέλο

Ένα νέο τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 12 Pro έρχεται να προσθέσει η κινεζική εταιρεία στη σειρά της, μόνο που αυτή τη φορά είναι ένα μοντέλο που περιορίζεται σε συνδεσιμότητα 4G και γενικότερα δεν έχει καμία σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα Redmi Note 12 Pro. Μπέρδεμα για ακόμα μια φορά με τις ονομασίες.

Το νέο Redmi Note 12 Pro 4G έκανε το ντεμπούτο του στην Ινδονησία με chipset Snapdragon 732G, κύρια κάμερα 108MP και camera island που θυμίζει τη σειρά Redmi Note 11.

Το chipset Qualcomm είναι σχεδόν τριών ετών σε αυτό το σημείο, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ικανό με δύο μεγάλους πυρήνες CPU που λειτουργούν στα 2,3 GHz. Ήταν αυτό που τροφοδοτούσε το Redmi Note 10 Pro και τον Μάρτιο του 2021.

Η μπαταρία 5.000 mAh με 67W είναι επίσης ένα γνώριμο χαρακτηριστικό της σειράς Redmi Note, που εκτείνεται σε τρεις γενιές. Το ίδιο ισχύει και για την οθόνη των 120 Hz με μια μονή τρύπα στο κέντρο, που πιθανότατα είναι ένα πάνελ AMOLED 6,67″. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν εγγραφή βίντεο 4K, στερεοφωνικά ηχεία και υποδοχή ήχου 3,5 mm, καθώς και υποστήριξη για Dolby Vision Atmos.

Το Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G θα κυκλοφορήσει τον Μάιο στην Ινδονησία και παραμένει άγνωστο το αν θα γίνει επίσημο σε άλλες αγορές ή περιοχές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.