Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε εκδόσεις LTE και 5G

Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε εκδόσεις LTE και 5G

Η σειρά Xiaomi Redmi Note 13 παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κίνα και οδεύει προς μια παγκόσμια κυκλοφορία το επόμενο διάστημα.

Γνωρίζαμε για ένα Redmi Note 13 Pro με υποστήριξη 5G και ένα chipset Snapdragon 7s Gen 2 και τώρα μαθαίνουμε ότι η Xiaomi ετοιμάζει μια άλλη έκδοση του τηλεφώνου που περιορίζεται στην υποστήριξη δικτύου LTE.

Και οι δύο συσκευές ήταν πιστοποιημένες με το NBTC, τη ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών της Ταϊλάνδης. Η πιστοποίηση λέει ξεκάθαρα “Redmi Note 13 Pro” και “Redmi Note 13 Pro 5G”, υποδεικνύοντας δύο διαφορετικά τηλέφωνα.

Τον αριθμό μοντέλου Xiaomi Redmi Note 13 Pro με LTE δεν τον έχουμε εντοπίσει ξανά επομένως δε γνωρίζουμε τι να περιμένουμε, εκτός από την αλλαγή chipset.

Το Redmi Note 13 Pro στην Κίνα διαθέτει OLED 6,67” με ανάλυση 1220p και ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 200 MP, ενώ η μπαταρία των 5.100 mAh υποστηρίζει φόρτιση 67 W.  To smartphone είχε αρχική τιμή στην Κίνα κάτω από 200 $.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Απορώ γιατί βγάζουν 2 εκδόσεις. Δύο εκδόσεις σημαίνει 2 συσκευασίες, 2 γραμμές παραγωγής, 2 διαφορετικά υποσάιτ, διαφορετική θέση στα ράφια (άρα περιορισμένη διαθεσιμότητα), 2 ομάδες ανάπτυξης λογισμικού, 2 γραμμές με ανταλλακτικά. Το κόστος εξοπλισμού με το πρόσθετο τσιπ 5g πόσο να αναβάζει την τιμή ; 20 € ; 30 € ; Δε νομίζω παραπάνω. Το ίδιο και για τις εκδόσεις κινητών με ή χωρίς nfc. Μα καλά ποιός θα πάρει το 2023 ή 2024 προσεχώς τηλέφωνο με μόνο 4g και χωρίς nfc (με το κόστος τσιπ nfc περί τα 10€ ; Αφού το τηλέφωνο με 5g αν θες το κάνεις να δουλεύει σαν 4g για οικονομία μπαταρίας και το nfc το κλείνεις όποτε θες. Αν δεν έχει όμως τα τσιπ δεν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις. Όσο για τους καταναλωτές νομίζω θα έδιναν σίγουρα 30-40 € παραπάνω για ένα τηλέφωνο που θα είχε τις παραπάνω τεχνολογίες σε σχέση με το ίδιο χωρίς αυτές.

lneam

αυτα που περιγραφεις δεν ειναι τεχνικα λαθος. Ομως …απο την στιγμη που η συνταγη ειναι εμπορικα πετυχημενη εδω και τοσα χρονια απο τους κατασκευαστες προς τους καταναλωτες, τοτε θα ηταν ανοητο οι εταιρειες να μην το συνεχισουν. Αυτα τα λιγα εικοσαρικα $ που εχουν στην λιανικη τα 2 μοντελα, βολευουν το φτωχο αγοραστικο κοινο που εχουν ως “target group”.Κατι που δεν ισχυει στα μοντελα flagship. Εκει θα βρουμε διαφορετικα specs μονο στο μεγεθος των μνημων.
Το λαθος που κανου οι περισσοτεροι εχει να κανει τα χρηματα που εχουν στο δικο τους πορτοφολι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.