Xiaomi Redmi Note 14 Pro: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές

Xiaomi Redmi Note 14 Pro, Xiaomi Redmi Note 14 Pro: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές

Η Redmi αποκαλύπτει τη σειρά Note 14 Pro στις 26 Σεπτεμβρίου σε μια ειδική εκδήλωση στην Κίνα, ωστόσο τώρα διέρρευσε ένα υποτιθέμενο φύλλο προδιαγραφών για το Redmi Note 14 Pro.

Λέγεται ότι θα έρθει εξοπλισμένο με το chipset Snapdragon 7s Gen 3, 8/12/16 GB LPDDR5 RAM, 128/256/512 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1, οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ανάλυση 1.220×2.712 H, 12resh ρυθμό και μέγιστη φωτεινότητα 2.500 nit και μπαταρία 5.500 mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 67 W.

Το τηλέφωνο θα έχει μια κύρια πίσω κάμερα 50 MP που πλαισιώνεται από μια κάμερα 12 MP (πιθανότατα ultrawide) και μια κάμερα 2 MP (macro ή αισθητήρα βάθους). Για selfies διαθέτει μία κάμερα 16 MP.

Επιπλέον, το τηλέφωνο διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό και ζυγίζει 190 γραμμάρια.

Ενώ η κυκλοφορία στις 26 Σεπτεμβρίου θα είναι μόνο για την Κίνα, η σειρά Redmi Note 14 Pro αναμένεται να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της λίγους μήνες αργότερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Το Samsung Galaxy S25 Ultra στο Geekbench: Όλα όσα μάθαμε

Το Samsung Galaxy S25 Ultra εντοπίστηκε στο Geekbench, δίνοντάς μας μια ματιά στις αναμενόμενες επιδόσεις και τις αναβαθμίσεις στο hardware.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Unboxing βίντεο που διέρρευσε επιβεβαίωσε τις προδιαγραφές

Οι διαρροές για το Galaxy S24 FE συνεχίζονται αδιάκοπα τη στιγμή που η Samsung δεν αποφασίζει να μας ανακοινώσει πότε θα το παρουσιάσει.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Redmi Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note 14 Pro: Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς

Η Xiaomi υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει τη σειρά Redmi Note 14 Pro αυτή την εβδομάδα και επιτέλους γνωρίζουμε την ημερομηνία.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Συγκριτικό drop test με το iPhone 15 Pro αποκαλύπτει πόσο πιο ανθεκτικό είναι το νέο Ceramic Shield

To πρώτο drop test του iPhone 16 Pro δείχνει αν η νέα βελτιωμένη προστασία Ceramic Shield είναι όντως 50% πιο ανθεκτική από την πρώτη γενιά.