Xiaomi Redmi Note 14 Pro και Pro+: Δείτε επίσημες εικόνες των smartphone που έρχονται την επόμενη εβδομάδα

Xiaomi Redmi Note 14 Pro, Xiaomi Redmi Note 14 Pro και Pro+: Δείτε επίσημες εικόνες των smartphone που έρχονται την επόμενη εβδομάδα

Η Xiaomi λανσάρει τη σειρά Redmi Note 14 Pro στην Κίνα κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα και η μάρκα μοιράστηκε τώρα επίσημες εικόνες του Note 14 Pro+ σε Mirror Porcelain White.

Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει κυρτή οθόνη με εγκοπή για την selfie κάμερα και ένα μεγάλο camera island επικαλυμμένο με glass προκειμένου να προστατεύονται οι τρεις φακοί της κάμερας και του φλας LED. Όπως φαίνεται, ο δακτύλιος στο εξωτερικό έχει ένα ανάγλυφο μοτίβο.

Σε άλλες εικόνες από την εταιρεία βλέπουμε το Note 14 Pro σε Phantom Blue και Twilight Purple, το οποίο θα διαθέτει επίσης μια κυρτή οθόνη με διάτρηση τρύπας και έναν παρόμοιο σχεδιασμό στο camera island, αλλά χωρίς το προστατευτικό glass πάνω στους φακούς.

Και τα δύο μοντέλα Note 14 Pro έχουν επιβεβαιωθεί ότι κυκλοφορούν με βελτιωμένη αντοχή στους κραδασμούς, αδιαβροχοποίηση και εκτεταμένη υποστήριξη λογισμικού. Το Note 14 Pro φημολογείται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του με το chipset Snapdragon 7s Gen 3, κύρια κάμερα 50MP και φόρτιση 90W.

Η παγκόσμια κυκλοφορία των μοντέλων φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η σειρά με premium design και αντοχή

Το Redmi Note 14 έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το sub-brand της Xiaomi στη σελίδα της στο Weibo.

Smartphones Xiaomi

Πατέντα αποκαλύπτει τα σχέδια της Xiaomi για τριπλά αναδιπλούμενη συσκευή

Πριν από ένα μήνα, υπήρξαν φήμες ότι η Xiaomi θα επιδείξει ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στο MWC τον Φεβρουάριο του 2025.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro θα προσφέρουν τη λειτουργία Circle to Search

Το Circle to Search κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στη σειρά Galaxy S24 της Samsung και στη συνέχεια κυκλοφόρησε από την Google για τα δικά της Pixel.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders.