Xiaomi Redmi Note 2 Pro: Φοράει αλουμίνιο και τον Snapdragon 808;

Μετά την κυκλοφορία του Xiaomi Redmi Note 2 τον Αύγουστο, φαίνεται πως ετοιμάζεται και η αλουμινένια εκδοχή του με την ονομασία Redmi Note 2 Pro μιας και είχαμε διαρροή της “πλάτης” της συσκευής, η οποία θα είναι και η πρώτη που θα διαθέτει ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Βήματα προς τα εμπρός από την εταιρεία η οποία βάζει μέταλλο στην επικείμενη συσκευή της, εφόσον η διαρροή αποδειχθεί αληθής, ενώ φαίνεται και η δεύτερη οπή που είναι στο ίδιο μέγεθος με αυτή της κάμερας, και λογικά να προορίζεται για τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος. Η φωτογραφία με τη μεταλλική “πλάτη” της συσκευής δείχνει ακριβώς ίδια και με μια φωτογραφία της συσκευής συναρμολογημένη, αλλά και της ψηφιακής απεικόνισής της οπότε πολύ λογικά να έχουμε να κάνουμε με την ίδια συσκευή η οποία φαίνεται να πέρασε και το κέντρο πιστοποίησης CCC στην Κίνα.

Σύμφωνα με τη φημολογία ως τώρα, το Xiaomi Redmi Note 2 Pro θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels, ενώ στην “καρδιά” της συσκευής θα βρίσκεται ο εξαπύρηνος Qualcomm Snapdragon 808, αντικαθιστώντας το MediaTek MT6795 SoC, με Adreno 418GPU. Η κύρια κάμερα θα βρίσκεται στα 13MP, η εμπρόσθια στα 5ΜP και η μπαταρία της συσκευής θα φτάνει τα 3060mAh, ενώ φαίνεται πως θα διαθέτει και ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πολύ πιθανόν να υπάρχουν δυο εκδόσεις με τη μια να έρχεται με μνήμη RAM 2GB και 16GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης με τιμή 173 δολάρια Η.Π.Α, ενώ η δεύτερη θα είναι με 3GB μνήμη RAM και 32GB ενσωματωμένης μνήμης με τιμή 236 δολάρια Η.Π.Α. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro: Φοράει αλουμίνιο και τον Snapdragon 808;, Xiaomi Redmi Note 2 Pro: Φοράει αλουμίνιο και τον Snapdragon 808;

Xiaomi Redmi Note 2 Pro: Φοράει αλουμίνιο και τον Snapdragon 808;, Xiaomi Redmi Note 2 Pro: Φοράει αλουμίνιο και τον Snapdragon 808;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ermis

Ακολουθεί τα βήματα της meizu και καλά κάνει. Δε λεω ότι δεν μας έχει ικανοποιήσει αλλά από desing σε low end κινητά δεν λέει κάτι. Αα επλισουμε να βγει γρήγορα να τονώσει τις πωλήσεις της και να δώσει μέταλλο στον λαό. ( όχι ότι δν υπάρχει ήδη)

fl ou

Αρκεί να είναι μέταλλο κ όχι φύλλο αλουμίνιο και αρκεί να μην είναι η δικαιολογία για ανέβασμα κατακόρυφα της τιμής. O τραγικός ορος premium εχει γίνει δυστυχώς μια καλή αφορμή να ακριβυνουν οι συσκευές, να γίνουν ενσωματωμένο οι μπαταρίες, να φύγουν οι κάρτες sd κ σε πολλές περιπτώσεις το φύλλο “μεταλλου”,ειδικά αλουμινίου ,να γίνει αιτία για μειωμένη ανθεκτικότητα κ αυξημένη θερμοκρασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.