Xiaomi Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro επίσημα στην Ελλάδα

Τα Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro θα είναι τα δύο νέα μοντέλα που έρχονται επίσημα στη χώρα μας μέσω της Info Quest, του επίσημου διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα, με την ελληνική Global ROM και δυο χρόνια εγγύηση.

Το Redmi Note 4 έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης Full HD, δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek X20 και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις:
Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM/ 32GB ROM, τιμή 249 ευρώ
Xiaomi Redmi Note 4 3GB/ 64GB ROM, τιμή 269 ευρώ

Το Redmi 4 Pro έρχεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 και θα διατεθεί σε μία έκδοση:
Redmi 4 Pro 3GB RAM/ 32GB ROM, τιμή 219 ευρώ

Τόσο το Redmi Note 4 όσο και το Redmi 4 Pro έχουν κάμερα 13 Megapixel, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, ραδιόφωνο FM και μπαταρία χωρητικότητας 4100 mAh.

Τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow με MIUI 8, είναι δίκαρτα 4G και ενσωματώνουν υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες μέσα από το επίσημο Fan Page της Xiaomi στην Ελλάδα, από όπου και πήραμε την εικόνα που ακολουθεί.

Xiaomi Redmi Note 4 Redmi 4 Pro Ελλάδα Info Quest, Xiaomi Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro επίσημα στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Ε δεν νομίζω βέβαια ότι θα κυκλοφορήσει η έκδοση με τον mediatek όπως αναφέρεται στο άρθρο, αλλά αυτό με τον snapdragon 625, η international έκδοση που παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος η έκδοση με τα 64GB θα έχει 4 και όχι 3 GB μνήμης ram.

kostas

Τιμές για γέλια

Nick Papakyriazis

Απορώ πως δεν φέρνουν το Redmi Pro … Κινητάρα X25 και AMOLED

ΜΙΧΑΛΗΣ

Χωρίς την 800 μπάντα οπότε μερικοί δεν θα έχουν 4g.

Κωσταςtechmaniacccc

Ήδη κυκλοφορήσε σε Κωτσοβολο με τον decacore Helio chipset στα 249 ευρώ τα 32gb

Τ. Πχ

Χτες μετά από 3 χρόνια άλλαξα κινητό . έπαιζα ανάμεσα σε δύο φανταστικές συσκευές. Ήθελα το Mi note2 κ γιατί ήταν ακόμα φτηνοτερο και Πήρα το mate9. Γιατί; Απλούστατα, το σύστημα πωλήσεων της xiaomi με προσκλήσεις, flash sales κ ότι βλακεια θες είναι αποτρεπτικοτατος λόγοςαντιθετα σπο της huawei. Τουλάχιστον το note 4 για τα λεφτά του είναι συσκευαρα.

Φωτης

Xiaomi mi mix!!!Αυτο ειναι το top της εταιρίας κ οχι μονο!!!Αυτο θα έρθει επισημα στην Ελλαδα;

alexis touba

εχω το redmi pro με αγγλοκινεζικη και ειναι πολυ πολυ πολυ καλο!!@Οθοναρα amoled 3gb ram 10cre x20 διπλη καμερα απλα καλη θα μπορουσε και καλυτερη συνδεσημοτητα απηστευτη wifi 4g vodafone σε τρια δευτερολεπτα συνδεομαι σε ρουτερ σε παιχνιδια επισης πολυ καλο ηχειο επισης αψογο με ενταση χωρης παραμορφωσεις σχεδιαστικα θυμηζει πανακρηβη ναυαρχιδα στον ηλιο ολα φενονται ανετα αυτονομια πολυ καλη.Αυτο που μου εκανε εντυπβση ειναι οτι κατεβαζω 4 ταινιες απο ποπκορν εχω ανοιχτα δυο παιχνιδια η παιζω η σερφαρω ταυτοχρονα ολα αυτα και ισα ισα που χληαρηζει η συσκευη και δε κοβει την αποδωση της .Παιζω παιχνιδια αφοβα αλαγκαρηστα αφου εχει δυνατη καρτα γραφικων maliT880mp4 σε συνδιασμο με το tricluster πηρυνες ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε διαχειρηση ενεργειας θερμοτητας αποδωσης αποσες συσκευες ειχα στα χερια μου.Εκει που θελει βελτιωση ειναι στη καμερα σε ολα τα αλα ειναι κορυφη.Με λιγα λογια τετοια συσκευη και με τετοια τιμη η samsung apple lg sony δε θα μας την εδεινε ουτε σε χιλια χρονια.Απο galaxys6 ειναι ισαξιο αποδωτικα και οποιος θελει ας το ψαξει.Ειχα iphone5, galaxys5, lg g3 32gb, mate7,honor6 plus,xiaomi redmi note3,xiaomi note pro 4gb ram, και τωρα εχω αυτο.Απτον σναπντραγκον810 πολυ καλυτερος στη πραξη ο mediatek.Παιδια κοντραρει σε διαχειρηση θερμοτητας και… Συνέχεια »

Stavros

Για sar value ούτε λόγος φυσικά.

ZURA

Ζητάει πολλά € η InfoQuest

Gvirginia

Οι τιμές είναι τελικά αυτές που αναφέρει το άρθρο.
Σύμφωνα με το ελληνικό site της Xiaomi, δεν υποστηρίζουν την 800άρα μπάντα (για όποιον τον ενδιαφέρει).
Το περίεργο είναι ότι γράφουν πως οι υποστηριζόμενες μπάντες είναι οι B3/B5, δηλαδή υποστηρίζεται μόνο μία μπάντα από τις τρεις της χώρας μας (B3/B7/B20).
Λογικά έχουν κάνει λάθος μιας και σε άλλα site, καθώς και στα επίσημα άλλων χωρών, αναφέρεται ότι υποστηρίζουν και την B7.

@Stavros
Σύμφωνα με το ελληνικό site:
Redmi Note 4: SAR Head: 0.721 W/Kg – SAR Body: 1.010 W/Kg
Redmi 4 Pro: SAR Head: 0.77 W/kg – SAR Body: 0.83 W/kg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.