Xiaomi Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Redmi Note 4 με οθόνη αφής 5.5 ιντσών Full HD, δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X20, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel με διπλό LED flash, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και μπαταρία χωρητικότητας 4100 mAh.

Το Redmi Note 4 είναι δίκαρτο 4G και κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 32GB και τιμή 249 ευρώ και ενσωματωμένη μνήμη 64GB και τιμή 269 ευρώ. Θα το βρείτε μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Info Quest με ελληνική Global ROM και δύο χρόνια εγγύηση. Δείτε το βίντεο.

Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Ως κάτοχος του προηγούμενου μοντέλου Redmi note 3, μπορώ να πω ότι όντως το μόνο μελανό σημείο στην συσκευή είναι η κάμερα μετρίων επιδόσεων. Χαίρομαι που μαθαίνω ότι υπάρχει βελτίωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού στο καινούριο μοντέλο.

Giannisanag

Gianniklis εισαι εδω?

Kos

Geekbench
1536
4586

John.klr

Το redmi note 4 2GB η το redmi note 3 pro 2GB?.(εχουν και τα δυο την ιδια τιμη αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλύτερα για το 4 )

Γιάννης

@John.klr

Εγώ έχω το Redmi Note 3 pro, είμαι πολύ ευχαριστημένος απ τις επιδόσεις, την ποιότητα κατασκευής, την ταχύτητα του τηλεφώνου. Αν είσαι σε θέση να κάνεις υποχωρήσεις στην κάμερα που είναι μέτρια, τότε μην το σκέφτεσαι. Αλλά καλύτερα να πάρεις το τεσσάρι για μένα. Το είπε και ο Κώστας στην παρουσίαση, είναι καλύτερο απ το προηγούμενο, ακόμα και η κάμερα είναι βελτιωμένη.

kostas

Κώστας Βλαχάκης

Σε αυτην την τιμή ο βασικός του αντίπαλος είναι το Huawei P9 Lite 3GB. Ποιο απο τα 2 θεωρείς καλύτερο?

gianniklis

Άλλο ένα φθηνό κινητό από την τσαόμι.Μπορώ να πω ότι είναι value for money αν μπορείς να κάνεις παραχώρηση στην κάμερα που είναι κακή,στην οθόνη που υστερεί σε φωτεινότητα και γωνίες θέασης,στην ακουστική του κινητού και στην μπαταρία που φεύγει σαν νερό παρά την ονομαστική χωρητικότητα.Φθηνό αλλά με πολλά μείον και φυσικά σκουπίδι.

Γιάννης

@gianniklis

Λυπάμαι αρχι-τρολάκι αλλά μόνο η κάμερα είναι μέτρια (ΟΧΙ ΚΑΚΗ) στο κινητό που έχω εγώ, η οθόνη είναι μια χαρά και η μπαταρία είναι πολύ καλή σε αυτονομία. Ο ήχος επίσης είναι δυνατός

Kos

@Γιάννης

Σύμφωνο μαζί σου σε όλα συν ότι είναι τρομερά γρήγορο χωρίς κολλήματα και λανκ
Ο επεξεργαστής είναι πολύ καλός γρηγορότερος από όλους τους sd των σειρών redmi & απαλλαγμένος από τα αμαρτήματα του παρελθόντος.

VG

Σταματήστε να απαντάτε στα troll βρεεεε…Είναι σαν τη “σχιζοφρένεια”…αγνοήστε τους και θα εξαφανιστούν χαχαχα
Δεν είναι καν σαν τη σχιζοφρένεια…η αντιμετώπισή τους είναι πολύ ευκολότερη.
“Φθηνό αλλά με πολλά μείον και φυσικά σκουπίδι.” oh yeaaaaaaahhhh 🙂

Χρήστος Κορεντιος

Μπορω να κάνω βιντεοκλήση;

KostasB

Νομίζω πως πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να λέμε την εταιρεία με το όνομά της. Ήρθε και επίσημα στην χώρα μας πλέον.
Μην κάνουμε σαν την Χουάγουει που την έλεγαν και Χαβάη και ξέρω γω τι άλλο…
Όπως είχε πει ο Hugo Barra σε συνέντευξή του πριν από καιρό το όνομα προφέρεται ως Σάομι με το αρχικό “Σ” να προφέρεται όπως το αγγλικό “Sh”.
Βέβαια ο Hugo έχει φύγει πλέον από την εταιρεία αλλά το όνομα δεν αλλάζει.. 😜

βασια

παιδια θελω να το παρω το προτεινετε?επισης λεει οτι δεν υποστηριζεται βιντεοκληση.δηλαδη δεν μπορω να καλεσω με βιντεοκληση ουτε απο τις εφαρμογες facebook twitter viber?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.