Xiaomi Redmi Note 4: Νέα έκδοση με Snapdragon 625 & τιμή από 146 δολάρια

Το Xiaomi Redmi Note 4 έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετούς μήνες με δεκαπύρηνο επεξεργαστή Helio X20. Σήμερα η Xiaomi έρχεται να ανακοινώσει μια νέα έκδοση που μέσα φορά Snapdragon 625 chipset.

O Snapdragon 625 είναι κατασκευασμένος με τη διαδικασία 14nm FinFET, και σύμφωνα με τη Xiaomi, αυτό θα αυξήσει την διάρκεια της μπαταρίας κατά 25% συγκριτικά με το Xiaomi Redmi Note 3, αν και η μπαταρία είναι μόλις 1% μεγαλύτερη, στα 4100mAh. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε υποστήριξη τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης.

Το Xiaomi Redmi Note 4 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών 1080p IPS LCD με 2.5D curved glass. Η κάμερα είναι 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel. Τρέχει MIUI 8 με Android Marshmallow, αλλά το Android Nougat βρίσκεται σε beta testing.

Η παγκόσμια κυκλοφορία ξεκινά από την αγορά της Ινδίας στις 23 Ιανουαρίου. Θα διατεθεί σε χρυσό, σκούρο γκρι και μαύρο χρώμα. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις, η μια είναι με 2GB RAM/ χωρητικότητα 32GB και τιμή περίπου 146 δολάρια. Η δεύτερη είναι με 3GB RAM/ ενσωματωμένη μνήμη 32GB και κοστίζει 161 δολάρια. Η πιο ακριβή έκδοση έχει τιμή 190 δολάρια και φορά 4GB RAM μαζί με χωρητικότητα 64GB. Η ενσωματωμένη μνήμη μπορεί να επεκταθεί έως και 128GB μέσω microSD, ενώ στην πλάτη υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων.

Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 625, Xiaomi Redmi Note 4: Νέα έκδοση με Snapdragon 625 & τιμή από 146 δολάρια

Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 625, Xiaomi Redmi Note 4: Νέα έκδοση με Snapdragon 625 & τιμή από 146 δολάρια

Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 625, Xiaomi Redmi Note 4: Νέα έκδοση με Snapdragon 625 & τιμή από 146 δολάρια

Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 625, Xiaomi Redmi Note 4: Νέα έκδοση με Snapdragon 625 & τιμή από 146 δολάρια

Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 625, Xiaomi Redmi Note 4: Νέα έκδοση με Snapdragon 625 & τιμή από 146 δολάρια

Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 625, Xiaomi Redmi Note 4: Νέα έκδοση με Snapdragon 625 & τιμή από 146 δολάρια
Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panossss

δεν μπορουσαν να βαλουν τον 650;;;

MultiCulti unboxing

Downgrade!!!

GS

Αντί να βάλουν τον 653 έβαλαν τον 625 του 4 Pro.Και μετά περιμένουν να δουν πωλήσεις.Αι καλά!

gianniklis

χαχα..έτσι.όχι που θα σας έβαζαν τον 653 για να πηγαίνει ο κάθε τσίπης που δεν έχει σάλιο να παίρνει τέτοια specs και να μας ζαλίζει τον έρωτα για το σούπερ ντούπερ κινητό που πήρε.Και σαν να μην έφτανε αυτό να μας το συγκρίνει με τις κορυφαίες ναυαρχίδες παρουσιάζοντας το ως καλύτερο.Μας έκανα πλύση εγκεφάλου όλα τα ελληνικά σάϊτ τεχνολογίας με το rn3pro ,αυτό μας έλειπε να γίνει το ίδιο και με το 4. Καλή χρυσή η τσαόμι μέχρι τα 200 ευρώ βαριά βαριά αλλά για παραπάνω δεν είναι.Σκουπίδια ναυαρχίδες με άθλιες κάμερες και μέτρις φθηνές οθόνες.Θές κινέζο?πάνε σε zte axon 7,huawei p9-mate9,one plus 3 και άσε τα σκουπίδια της τσαόμι.

panossss

το ακριβο με τα 190 δολλαρια που αναφερει… ειναι μαλλον το Xiaomi Redmi Note 4X το οποιο φοραει τον 653
@gianniklis σιγα ρε μπρουκλη… ο καθενας παιρνει οτι μπορει. ποιος εισαι να κρινεις αν εχει σαλιο ο αλλος η οχι; στην Ελλαδα ζουμε. ξυπνα λιγο.
κανεις δεν ειπε οτι τα κινεζικα μπορουν να κοντραρουν σε θεμα καμερας και οθονης τα πανακριβα edge και iphone 7
δεν εχω xiaomi…note 4 εχω…

rizo

Τι γίνεται ρε παιδιά, βγάζουμε τον πόνο μας σε κινητα των 200€? Φίλε @gianniklis εσύ γιατί συγκρίνεις κινητό των 200€ με κινητά των 500€? Σκουπίδι κάνεις την συζήτηση εσυ. Επειδή μπορεί να άκουσες κανα 2 ασχετους να το συγκρίνουν με iphone ή S7 πρέπει να μας αφορά εμάς εδω? Για πες μας εσύ κινητό στα 200€ καλύτερο απο το Note 4? Πιο θα έπαιρνες? Το J7? ή το iphone 4s? Δεν υπάρχει κινητό καλύτερο ΣΥΝΟΛΙΚΑ στα 200€. Και την πολύ καλή ips fhd οθόνη του έχει και το μεταλό του το έχει και η κάμερά του είναι μια χαρά. Και με 215 παίρνεις και την έκδοση με 3gb. Για κάποιον ΜΕΣΟ χρήστη που θέλει να μπαίνει fb, youtube, internet και games Που υστερούνε 8 Cortex A53 πυρήνες στα 2Ghz?? Θα φορτώνει σε 10ms πιο αργά το fb. Για σοβαρευτείτε λίγο!! Ρε το Ζ3 έχω με τον 801 και δεν κολλάει πουθενά. Αντε επειδή βγήκε τώρα δηλαδή ο 835 όλοι οι άλλοι είναι για πέταμα?? Ή που λες οτι είναι για πέταμα. Μην πάρεις το ΜΙΧ, δεν είναι καλό. Σιγά τις καινοτομίες που έφερε!! Μόνο apple και Samsung κάνουν πρωτοπορίες για σένα? Για πέταμα είναι οι γνώσεις σου φίλε.. Το κινητό… Συνέχεια »

MultiCulti

Ειναι γενικο φαινομενο των ελληνων η να ππρωνομαστε με κατι η να λεμε τα χειροτερα για κατι χωρις να το ξερουμε. Ειναι πολυ χαζο να εχουμε γνωμη για ενα κινητο η για το οτιδηποτε χωρις καν να το εχουμε πιασει στα χερια μας και να το δουλεψουμε απλα γιατι ετσι θελουμε. Και η ακομα πιο χαζομαρα ειναι οτι εχουμε απολυτη γνωμη για κατι π δν το γνωριζουμε

GS

@gianniklis τα λες όλα αυτά γιατί δεν έχει πιάσει ποτέ Xiaomi στα χέρια σου οπότε φυσικό είναι να κρίνεις.Άμα αυτός γουστάρει να το πάρει εσένα τι σε νοιάζει.Πήγαινε εσύ το πρόβατο να δίνεις 800 και 1000 ευρώ για sammy και μήλα να πηγαίνεις στις καφετέριες να πουλάς μούρη.Τώρα κατάλαβα το επίπεδο σου και τη μόρφωσή σου που είναι πολυ΄χαμηλά.
ΚΡΑΖΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ!

MultiCulti_unboxing

Αυτος ειναι ο ελληνας η που θα πορωνεται με κατι η π θα κραζει κατι( και στις 2 περιπτωσεις χωρις να εχει ιδεα). ειναι μεγαλη χαζομαρα να ειμαστε απολυτη χωρις κατι να το ξερουμε. απλα τελευταια πολυ ξυπνησαν με την xiaomi και πριν 3 χρονια τα κιν της ηταν πολυ πολυ καλα με πολυ καλα χαρακτηριστικα. σιγουρα και σε καμερα και σε οθονη δεν φτανουν τα σαμμυ η τα μηλα αλλα οσο κανει ενα μηλο παιρνεις 2 mi5s και δεν εχεις να ζηλεψεις τπτ (snap 821 και καμερα ιδια με το google pixel)

Teo

Τον gianniklis τον εχει πονεσει η Xiaomi. Φαινεται απο το μισος που βγαζει, διχως λογο. Περαστικα

Μιχαλης

Πάντως με 200€ παίρνεις mi5 (όπως και πήρα) δεν παίρνεις rn4 εγώ πάντως για τα 200€ που έδωσα είμαι υπερ ευχαριστημενος
XIAOMI MONO

Amy

Χαχαχαχαχα @gianniklis εσύ που είσαι large χρυσοπληρωσε ότι σε ταΐζει το μάρκετινγκ,απο κάποιους πρέπει να πληρωθεί και αυτό!!!
Και όταν μάθεις το miui έλα να σου πούμε πως θα το περάσεις στο σούπερ ντουπερ ακριβό τηλέφωνο σου.😁

Ιωάννης jb

Ρε παιδιά όλοι εσείς με 200 ευρώ πως πηρατε mi5??
Πάρτε μου κ μένα ένα κ σας πληρώνω την αντικαταβολη κ τα μεταφορικά συν ένα εικοσαρικο για το κόπο σας

gianniklis

Eπειδή πέσατε να με φάτε όλοι θα αφήσω ένα ακόμη σχόλιο.Κανείς δεν υποτίμησε τα κινέζικα κινητά.Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για την τσαόμι μιας και έχω και προσωπική εμπειρία αλλά και επειδή ασχολούμαιμε τα smartphones.Μέχρι το ποσό των 200 ευρώ η τσαόμι παίζει καλή μπάλα.Μην γελιόμαστε όμως.Ενα κινητό σαν το redmi note 3 pro/4 που θα έχετε στην κατοχή σας οι περισσότεροι θιγμένοι είναι ένα αξιοπρεπές τηλέφωνο με μέτρια οθόνη,κάμερα για τα μπάζα και ήχο μετριότατο.Για βασικές εφαρμογές και για να κάνεις την δουλειά σου είναι μια χαρά.Μέχρι εκεί.Όσον αφορά τις ναυαρχίδες της τσαόμι είναι σκουπίδια από τα λίγα.Μέτριες οθόνες και κάμερες της πλάκας και βγήκε ο καθένας να μου την πει.Καλή χρυσή η τσαόμι στα φθηνά και μέχρι εκεί.Ο,τι πληρώσεις παίρνεις.Αυτοί που έχουνε το μπάτζετ θα πάνε στα κορυφαία.Αυτοί που δεν έχουνε σάλιο θα πάνε στις φθηνές κινεζιές.Δεν είναι για όλους όλα.Αυτά και καλή συνέχεια με τα σαπάκια σας τα τσαόμι.

Va Ka

@gianniklis κούνα λίγο το κεφάλι σου κ ξαναδές τι έγραψες κ με ποιον τρόπο το έγραψες , πως να μην πέσουμε να σε φάμε δηλαδή ?!?!?
Δες το αλλιώς αξίζει κάποιος να δίνει τα διπλά / τριπλά ή και ακόμη παραπάνω χρήματα για iphone ή pixel κλπ , τα πλεονεκτήματα αυτών δικαιολογούν αυτήν την διαφορά τιμής ?

Amy

Τελικά κάποιος έχει δίκιο για το πόνο απο την Xiaomi😁
Το σάλιο εκτός απο το φτύσιμο αγοράζει και κινητά;Μπράβο!δεν το ήξερα,να κρατήσω λίγο να πάρω και εγώ μια ναυαρχίδα μπας και ρίξω καμία γκόμενα στα μπουζούκια.

multiculti_unboxing

χαχαχαχα εισαι φοβερος βρε @gianniklis φοβερος……….για απλες εφαρμογες λεει με redmi note 3/4 χαχαχαχα δηλ με snap 650 kai helio x20 χαχαχαχα. για να παρεις την ιδια εμπειρια χρησης σε σαμμυ πρεπει να δωσεις 350-400ε να παρεις ενα α6 2016 π και παλι δεν ειναι κ καλητερο. π λες για ναυαρχιδες ποια εχεις πιασει στα χερια σ και ειναι για τα σκουπιδια? δλδ το google pixel ειναι για τα σκουπιδια το oneplus 3T ειναι για τα σκουπιδια? π εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα με το mi5s κτλπ

Andreas

κυριοι του techblog πριν λιγο καιρο μου σβησατε ενα μηνυμα που εγραφα μπεεεεε. Σημερα εδω καποιος τα εχωσε στην xiaomi και αν διαβασει κανεις τα σχολια απο κατω απο τους υποστηρικτες της θα φριξει.Αλλος μιλαει για το μορφωτικο του επιπεδο,τον λενε προβατο κλπ.Εδω δεν εχει λογοκρισια?Το μπεεεεε σας πειραξε και το προβατο οχι? Περιμενω απαντηση σας!! Φιλικα!!

Rizo

Λοιπόν, επειδή αρχίζω και τον καταλαβαίνω θα πω οτι κατεξοχήν δεν υπάρχουν ακριβές συσκευές Xiaomi. Αν εξαιρέσουμε το ΜΙΧ η ναυαρχίδα πρίν ήταν το Μι5 που με Snap 820,Sony ois κάμερα ίδια με του OnePlus και πολλά άλλα όπως usb-c και να μην τα πολυλογώ το βρίσκεις εδώ με 220€!! https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_452986.html?wid=4 Όπως καταλαβαίνεις φίλε @gianniklis αυτό το κινητό είναι επιπέδου S7, G5, P9 και σήμερα πιστεύω με την δική μου έρευνα οτι όσο και να ψάξεις δεν πρόκειται να βρείς κάτι καλύτερο. Τώρα στέλνω σελίδα απ’έξω γιατί πολύ απλά μπορείς να το βρείς τόσο, ενω αν ψάξεις πάλι απο κίνα ας πούμε δεν θα βρείς φθηνό Samsung ή Sony. Και επανέρχομαι στην πρώτη φράση. Ακριβή Συσκευή Xiaomi είναι το Note 2 που μόλις βγήκε. https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php Εντάξει, αμα δεις έχει AMOLED επάνω, 6GB RAM μπαταρία 4000 κάμερα με πολύ καλό αισθητήρα και άλλα. Δηλαδή αμα πιάσεις την πιο ακριβή συσκευή Xiaomi θα δείς οτι δείχνει ανώτερη και θα είναι λογικά και στην πράξη επειδή το MIUI είναι πολύ καλό και με πολλέ ρυθμίσεις. Στο μόνο που θα χάνει αλλά και πάλι λίγο θα είναι μόνο η κάμερα. Πάντως σκουπίδι ή μάπα ή χάλια δεν το λές σίγουρα, ακόμα και αν δώσεις… Συνέχεια »

Gvirginia

@Andreas

Θα σου πουν “Δε γίνεται να είμαστε 24/7 πάνω από τα σχόλια” και “Κρατήστε χαμηλά τα πνεύματα” κτλ.

Γι’ αυτό αρκετοί ζητάμε ένα καλύτερο σύστημα σχολιασμού με δυνατότητα report / flag / downvote / edit.(Πχ κάτι σαν το disqus)
Πιστεύω θα έκανε πιο εύκολο το έργο τους…

Βαγγέλης

Εντάξει, παιδιά! Γούστα είν’ αυτά! Δε θέλετε Xiaomi; Δε θα σας υποχρεώνει κανείς να πάρετε…! Όμως μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε! Δεν υστερούν σε τίποτα από τις “ναυαρχίδες” των άλλων εταιρειών. Όταν με 200-250€ παίρνεις χαρακτηριστικά που κανονικά θα πλήρωνες 500-600€ για να τα έχεις, τότε ναι είναι πραγματικά το καλύτερο “πακέτο” σε σχέση χαρακτηριστικών-τιμής! Οπότε δεν χρειάζεται να δίνεις 650€ για ένα πχ S7 όταν μπορείς να πάρεις ένα κινέζικο που θα το κοντράρει στα ίσα! Και δεν είναι πάντα θέμα χρημάτων, το αν μπορείς να αγοράσεις ένα smartphone. Μερικές φορές δεν αξίζει να δίνεις μια περιουσία για να πάρεις πχ iPhone 7 Plus των 1000€ κι ας έχεις τα χρήματα για να το αγοράσεις.

Ι.Β

Δε ξέρω τι λέτε εδώ μέσα στην Ελλάδα που ζούμε λίγοι έχουν χρήματα για ακριβά κινητά… Πόλη καλή η σιαομι αλλά από δω και πέρα μας βλέπω σε πιο φθηνα κινητά πλέον και το 200αρι είναι πολυτέλεια!!!
Τώρα δεν ξέρω αν το σάιτ εδώ μεσα είναι των πλουσίων!!!

dimitris

εγω παντως παιδια ακουω οτι huawei,xiaomi κανουν παπαδες..ηθελα να ρωτησω το mi5 ειναι καλο??ξερω οτι σπαει σαν κρακερακι αλλα ολα θελουν προσοχη,το συγεκριμενο αξιζει,φτανει τισ σημερινες ναυαρχιδες η τισ προηγουμενεσ(σ6,g4,p8)?επισης τωρα που ειναι και εδω ελλαδα οι εταιρια χρειαζεται παλι αλλη ρομ??

Costas

@Ιωάννης jb

Το είχαν προσφορά τα κινεζομάγαζα με 215€ τα χριστούγεννα το mi5. Εκεί το χτήπησα και εγώ!
Παιδιά μην ψαρώνετε στα trolls!

Έβαν ν

Παιδιά το κινητό τα σπάει…Το έχω 2 μήνες και είμαι υπέρ κομπλέ αλλά με τον helios…Το έχω κάνει root και έχω βάλει ελληνική rom και πάει σφαίρα.Νταξει η κάμερα δεν λέει και πολλά άλλα από ταχύτητα σπέρνει…Εγώ το 64gb με 3gb rom…πρωην κάτοχος lg g4….Ακόμη έχει πολύ καλή κατασκευή στιβαρό τηλέφωνο….

tolkien

@gianniklis Σε ολες τις εταιριες εχουν πολυ καλα, μετρια ή χαλια μοντελα. Η Xiaomi ειναι ισως η πιο καλη εταιρεια σε θεμα τιμης και οχι δεν εχει χαλια καμερα οπως λες και εχει τρομερες μπαταριας με φοβερη διαχειρηση. Οκ ισως δεν συγκρινεται με την καμερα που εχει το Huawei mate 9 που πηρα αλλα επισης το Mate 9 φιλε μου το πηρα 700 ευρω. Οχι 240 που εχω παρει ειτε το Xiaomi Redmi PRO 4/128 (κινηταρα μαθε το μοντελο αυτο θα γουσταρεις :P) ειτε το Xiaomi MiMax 3/32. Επισης μαθε οτι υπαρχει και ενα φοβερο MiMix και που σε λιγες μερες που δινω στον αδερφο μου το mimax θα αγορασω την εκδοση 6/256 για μενα. Ελα πες το. Γουσταρεις!!!! Αμα θες και φωτο ανετα σου στελνω σε mail να δεις κινηταρα και οχι δεν με νοιαζει που ειναι ακριβο, μπορω ανετα να το αγορασω και κυριως ειναι το καλυτερο κινητο ΑΝ και κινεζικο για σενα που βαζει κατω σχεδον ολα τα κινητα εστω στο design. Απ οτι καταλαβες 2 απο τα 3 κινητα μου ειναι Xiaomi και οχι λογω λεφτων ΑΛΛΑ υπαρχουν μοντελα πολυ καλα. Ειδα και που ειχα το Oneplus 3 και το nexus 6p τι αισχος μπαταρια ειχα.… Συνέχεια »

Kos

Κάποιες ”ακριβές ναυαρχίδες” πρέπει να στέλνουν αντίστροφα μνμ στις οθόνες και μερικοί να επηρεάζονται δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά τους.Επί του προκειμένου… Αξίζει ο 625 έναντι του X20?

MultiCulti unboxing

Φυσικα και δεν αξιζει στα απλα νουμερα antutu ο 625 υπαρχει στο redmi 4 prime και βγαζει γυρω στις 63.000 ο helio x20 βγαζει 85.000. Επειδη τα αγορασει και τα 2 για συγγενεις μεγαλες διαφορες δεν υπαρχουν αλλα στο gaming βλεπεις οτι χρειαζεται ο helio.

panossss

@Ιωάννης jb

μπες στο kimovil.com και δες τιμες. περιπου 210 ευρω παιζει το Mi5

Kos

MultiCulti
Ok

Μιχαλης

@ ιωαννης jb banggood τώρα το έχει 209 ευρώ το 3/32 ασπρο
Και geekbuying που το πήρα στα 205

Andreas

Mi5s Plus..6αρι..τι να μας πει και ο Iphonakias..με 3G Ram…γελαει ο κοσμος….αα παρε και μπαλατεζα να φορτιζεις ολη μερα…μιλαμε για την απολυτη κοροιδια…με 800 ευρο το λιγοτερο…

nick

Το mi5 το εχει στο to2c απο τα top site οσοι το ξερουν, στα 206ε περιπου με τζαμακι και θηκη ΚΑΙ global rom με ελληνικα ετοιμα χωρις να χρειαστει να κανετε το παραμικρο. Στο kimovil δεν βγαζει τα πολυ γνωστα site οπως vickmall to2c κλπ οποτε μην κοιτατε μονο εκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.