Xiaomi Redmi Note 5 Pro: Ξεπούλησε σε 3 λεπτά στην Ινδία

Xiaomi Redmi Note 5 Pro, Xiaomi Redmi Note 5 Pro: Ξεπούλησε σε 3 λεπτά στην Ινδία

Μέσα σε τρία λεπτά ξεπούλησε το Xiaomi Redmi Note 5 Pro στην Ινδία την πρώτη μέρα της flash sale της συσκευής. Ωστόσο, οι οπαδοί ή όσοι προσπάθησαν να αγοράσουν τη συσκευή έχουν άλλη άποψη.

Σύμφωνα με τη Xiaomi India, την πρώτη μέρα της online πώλησής του, το Xiaomi Redmi Note 5 Pro πούλησε πάνω από 300.000 συσκευές σε λιγότερο από 3 λεπτά. Μάλιστα, κάποιοι θυμωμένοι οπαδοί στο Twitter ανέφεραν ότι οι συσκευές δεν ήταν διαθέσιμες σε 10 δευτερόλεπτα ενώ κάποιες ακυρώθηκαν μετά από αυτό.

Σύμφωνα με τη Xiaomi India, η πρώτη flash sale του Redmi Note 5 Pro ήταν η μεγαλύτερη πώλησης την ιστορία των smartphones. Ωστόσο αρκετοί χρήστες ανέφεραν ότι όλο αυτό πρόκειται για απάτη.

Ένας χρήστης απάντησε: «Σταματήσετε να μας κοροϊδεύετε» και εξήγησε ότι το site κράσαρε σε «ένα δευτερόλεπτο» και άσκησε κριτική στη διαθεσιμότητα. Ο χρήστης @yuvaraj3003 δήλωσε ότι το “out of order” (μη διαθέσιμη για παραγγελία) εμφανίστηκε σε 10 δευτερόλεπτα.

Ένας άλλος χρήστης ανέφερε ότι η πραγματικότητα είναι 3.000 συσκευές κι ότι η Xiaomi θεωρεί ότι οι Ινδοί είναι χαζοί και ζητιάνοι.

H Xiaomi India προγραμμάτισε μια νέα flash sale για τις 28 Φεβρουαρίου. Να υπενθυμιστεί ότι το Xiaomi Redmi Note 5 Pro έρχεται σε δύο εκδόσεις. Μία με 4 GB RAM + 64 GB αποθηκευτικό χώρο στα 175 ευρώ και μία με 6 GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο στα 212 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

από πού μπορώ να το αγοράσω στην τιμή που αναφέρεις?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.