Xiaomi Redmi Note 5: Ανακοινώνεται σύντομα;

Xiaomi Redmi Note 5 ανακοινώνεται σύντομα, Xiaomi Redmi Note 5: Ανακοινώνεται σύντομα;

Η Xiaomi έχει εξελιχθεί σε τεχνολογικό κολοσσό, διαθέτοντας κυρίως οικονομικά smartphones τα οποία όμως δεν υστερούν σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Ένα εκ των μοντέλων με τις καλύτερες πωλήσεις είναι το Redmi Note 4.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό smartphone που συνδυάζει ποιότητα κατασκευής, ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή. Η προαναφερθείσα συνταγή το κατέστησε ανάρπαστο ανά τις αγορές του κόσμου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν πολλές αναφορές για την ανακοίνωση του αντικαταστάτη της επιτυχημένης συσκευής, ονόματι Redmi Note 5. Ενώ έχουν διαρρεύσει αρκετά renders που το απαθανατίζουν, δεν είχαμε σαφείς ενδείξεις για την περίοδο κυκλοφορίας του… μέχρι τώρα.

Πριν από μερικές ώρες το Κινέζικο διαδικτυακό κατάστημα JD.com ανήρτησε στον επίσημο ομώνυμο ιστότοπο την πολυαναμενόμενη low-budget συσκευή, αφαιρώντας την όμως λίγο αργότερα. Αυτό που είδαν όσοι πρόλαβαν ήταν η εικόνα ενός κινητού καλυμμένου με κόκκινο σεντόνι, υπονοώντας πως το smartphone θα ανακοινωθεί σύντομα. Φυσικά ήταν καταχωρημένο ως Xiaomi Redmi Note 5, ενώ η αναγραφόμενη τιμή ήταν 8888 Κινέζικα Γουάν, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά πρόκειται για ενα είδος ευχής καλής τύχης (ο αριθμός 8 στην Κίνα θεωρείται τυχερός αριθμός).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κάνει τον γύρω του διαδικτύου μέχρι σήμερα, η τιμή του Redmi Note 5 θα ξεκινάει από τα 150 ευρώ περίπου. Αναμένουμε νέο σχεδιασμό με οθόνη 5.9 ιντσών, 18:9 aspect ratio, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και εκδόσεις με 3 / 4 GB RAM. Αδιαμφισβήτητα θα πρόκειται για μια αξιόλογη πρόταση η οποία μάλιστα θα μοιάζει να “παίζει” μόνη της στην κατηγορία των οικονομικών smartphones.

Xiaomi Redmi Note 5 ανακοινώνεται σύντομα, Xiaomi Redmi Note 5: Ανακοινώνεται σύντομα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Φανταστείτε να είναι ακριβώς όπως σε αυτό το render, με snapdragon 660, 4000mAh μπαταρία, Oled οθόνη σε απλό HD 1080p, και με αξιόλογες κάμερες… Θα ήταν το dream phone !

STELIOS

Mας έχουν βγάλει την πίστη με αυτό το κινητό και εύχομαι να μην γίνει αυτό που λέει η παροιμία “όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι”

Geo pap

Κα στις 5.5 ιντσες ομως ε,οχι επειδή ειναι bezels να παει 5.7-6.0

Ιωάννης jb

Σταύρο ωραία όνειρα έχεις.. Δλδ αν κάτι τέτοιο είναι dream Phone τη να πουν και αυτά που είναι

Kostas-DOHA

Περιμένουμε να το δούμε. Αν έχει οντως αυτα τα χαρακτηριστικα που εχουμε δει, θα ειναι ενα SUPER DREAM PHONE για εμας που δεν μας ενδιαφερει η μοστρα, η δηθενια των 188 ατοκων δοσεων και το φαγωμα των φανς…..SUPER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.