Xiaomi Redmi Note 7: Έτσι θα πρέπει να είναι τα budget phones

Xiaomi Redmi Note 7 Ελλάδα τιμή, Xiaomi Redmi Note 7: Έτσι θα πρέπει να είναι τα budget phones

Το Xiaomi Redmi Note 7 είναι ένα budget smartphone με οθόνη 6.3″FullHD+, dual κάμερα 48 Megapixel και 5MP, επεξεργαστή Snapdragon 660, μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh και απίστευτη τιμή, τουλάχιστον στην Κίνα όπου και πρωτοπαρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Xiaomi Redmi Note 7 (3GB/32GB) τιμή 999 yuan (περίπου 130 ευρώ)
Xiaomi Redmi Note 7 (4GB/64GB) τιμή 1199 yuan (περίπου 155 ευρώ)
Xiaomi Redmi Note 7 (6GB/64GB) τιμή 1399 yuan (περίπου 180 ευρώ)

Η οθόνη του Redmi Note 7 προστατεύεται με γυαλί Gorilla Glass 5 και έχει αυτό το χαρακτηριστικό “δάκρυ” που φιλοξενεί την selfie camera 13 Megapixel. Δέχεται δύο κάρτες SIM και έχει έξτρα υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Έχει πάχος 8.1 γρ. και ζυγίζει 186 γρ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή στην Κίνα το κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Θα θέλατε να έρθει Ελλάδα το Xiaomi Redmi Note 7 και σε ποια τιμή πιστεύετε;

Xiaomi Redmi Note 7 Ελλάδα τιμή, Xiaomi Redmi Note 7: Έτσι θα πρέπει να είναι τα budget phones

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Special K

….η ταφόπλακα των απο πάνω (Samsung, Huawei)

atc1969

Xiaomi Redmi Note 7 (6GB/64GB)
Πιστεύω στα 200€ θα ήταν μια τίμια αγορά στην Ελλάδα.
Περιμένουμε.

Νίκος Φάρκωνας

Γύρω στα 200 ευρώ

George

Μα ήδη κυκλοφορεί στην Ελλάδα, προς το παρόν από ένα μόνο κατάστημα στο bestprice με 300 ευρώ. Σύντομα όμως αναμένεται και η κυκλοφορία του από καταστήματα του skroutz και τότε πιστεύω ότι σύντομα η τιμή του θα πέσει γύρω στα 250 ευρώ. Αναμένεται φυσικά και η εισαγωγή του από την επίσημη αντιπροσωπεία της Xiaomi στην Ελλάδα, δηλαδή την infoquest, αλλά προφανώς η τιμή του από επίσημο κατάστημα θα είναι υψηλότερη σε σχέση με skroutz. Από την άλλη βέβαια έτσι έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για 2 ολόκληρα χρόνια καθώς έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας. Για όποιον πάντως δεν θέλει να περιμένει, η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή είναι παραγγελία από εξωτερικό (π.χ μέσω του επίσημου καταστήματος της Xiaomi μέσα στο Alliexpress) με μεταφορά μέσω DHL και προπληρωμένο το τελωνείο. Σε αυτή την περίπτωση το συνολικό κόστος είναι περίπου 220 ευρώ. Όσον αφορά τώρα την συγκεκριμένη συσκευή, είναι αυτό που λέμε ο ορισμός ” best value for money.” Με συνολική βαθμολογία 80% στα έγκυρα και αξιόπιστα reviews του gsmarena, πραγματικά στην τιμή του (για να μην σας πω και σε αρκετά ακριβότερες τιμές) παίζει μπάλα χωρίς κανένα μα κανένα αντίπαλο…

Γιαννης Ξ.

Ας ερθει με το καλο ενα τετοιο φθηνο κινητο με αξιοπιστια κυριως και υποστηριξη διοτι το τελευταιο ακομα και απο κορυφαια ονοματα λειπει η αργει χαρακτηριστικα οταν συμβει καποια αναπαντεχη βλαβη.. Λογικα Ελλαδα θα ξεκινησει απο 150 και η κορυφαια επιλογη ισως ξεπερασει τα 200..καλη συνεχεια.

bill

157 ευρω απο αλιεξπρες πιο value for money πεθαίνεις 🤑🤑🤑

Kostakis

Ξέρουμε το sar του;όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι επίσημο.

sakis

Θα ήθελα να έρθει με αυτή την τιμή.. Στα 130€ πολύ ωραίο κινητό…

George

@Bill: ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τιμή αυτή που αναφέρεις από το Alliexpress είναι χωρίς τα έξοδα τελωνείου (15 ευρώ + ΦΠΑ 24 %), και επίσης θα κάνει περίπου ένα μήνα με 40 μέρες για να έρθει. Είναι καλύτερα η επιλογή με μεταφορά μέσω DHL που δίνει η ίδια η Xiaomi μέσω του site που ανέφερες. Και επίσης θα το παραλάβεις πολύ πιο γρήγορα.

Nikos

Παιδιά προσοχή!!!
Η έκδοση που πουλάνε στο Aliexpress είναι η Κινέζικη, χωρίς το Play store και χωρίς εγγύηση.
>> For Xiaomi Redmi Note 7, it’s Chinese version. It’s pre-installed Chinese ROM. It has only English and Chinese ,and it has no Google play.
Λίγη υπομονή και θα έρθει και στην Ελλάδα (ελπίζω κάτω από 200€) η global version.

Metaladis

Σίγουρα η Xiaomi προσπαθεί πολύ να φέρει τίμιο budget smartphone. Στην τιμή αυτή που λέει όμως το άρθρο συν 30€-50€. Όμως στα 300€ που ήδη κυκλοφορεί είναι αποτρεπτικό για κάποιον που δε βλέπει specs αλλά ποιότητα..

Βασίλειος

Το περιμένουμε πως και πως… θέλουμε τιμή κάτω από 200€ και ότι λέγεται για την κάμερα του να ισχύει…Β.Κ.

T.I

εχω το note 6 pro, περιμενω σαν τρελος φυσικα για το 7 ενταξει οπως λεει και ενα φιλαρακι τιμια αγορα στην ελλαδα θα ηταν τα 200 ευρω στο σκρουτζ,γιατι βεβαια σημερα στο Πλαισιο Χανιων το note 6 pro ειναι ακομα στην τιμη των 250 ευρω ακομα…..

G.X.H

Μάλλον ήρθε ο καιρός να αλλάξω το OnePlus one μου. Μετά από σχεδόν 5 χρόνια τα έχει βγάλει τα λεφτά του. Σκέφτομαι να περιμένω λίγο το note 7, λόγο μπαταρίας και εμφάνισης, αλλά και το mi a2 της κοπέλας μου έχει τον ίδιο επεξεργαστή, + βγάζει καλές φωτογραφίες, + το. android one( έχει πάρει ήδη το 9 pie).
Δεν ξέρω, και τα δύο είναι super vfm…

George

@Nikos: Δεν έχεις δίκιο. Υπάρχει η κινέζικη έκδοση που λες, με μόνο Αγγλικά και κινέζικα, αλλά υπάρχει και η global version. Πρέπει να προσέξεις τι θα επιλέξεις. Να επιλέξεις δηλαδή την global version. Επίσης η Xiaomi είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα των προϊόντων της, που ξεκίνησε και δίνει τώρα πια 18 μήνες εγγύηση αντί για 12 που δίνουν όλες οι υπόλοιπες εταιρείες από εξωτερικό. Θα το δείτε και πάνω στο πακέτο πάνω αριστερά που γράφει “18”. Απλά το πρόβλημα είναι ότι στην απίθανη περίπτωση προβλήματος, ουσιαστικά είναι αδύνατο να επιστρέψεις το κινητό πίσω στην Κίνα, λόγο τεράστιου κόστους των μεταφορικών από Ελλάδα προς Κίνα. Συνήθως όμως ο προμηθευτής δίνει κάποιου είδους λύση. Και ειδικά, φαντάζομαι, όταν έχεις αγοράσει από την ίδια την Xiaomi. Για όποιον θέλει 24 μήνες εγγύηση και service από Ελλάδα, ας περιμένει την επίσημη εισαγωγή από την αντιπροσωπεία.

Kos

Αν η τιμή του είναι κοντά στου Poco θα υπάρχει θέμα….

George

@Κος: Χα! Χα! Έχεις δίκιο. Στην χαμηλή και μεσαία κατηγορία τιμής η Xiaomi είναι τόσο πολύ καλή που ουσιαστικά κινδυνεύει μόνο από τον… εαυτό της!!

Νίκος

Το περιμένω για να το πάρω,αλλά εάν θα είναι σε κάποια καλή τιμή σαν αυτή της Κίνας περίπου.Πρεπει να είναι φανταστικό τηλέφωνο.Προσφσατα πήρα redmi mote 6 pro.

Θανάσης

Θα πρεπει να ερθει σε μια προσιτη τιμη εως 230 ευρω!

Nickolas

Αμφιβάλλω αν θα έρθει με τιμή μικρότερη των 200 ευρώ στην Ελλάδα, τη στιγμή που όπως είπαν και παραπάνω το Redmi note 6 pro ξεκινάει στα 230 (στις μεγάλες αλυσίδες).
Απλά επειδή υπάρχει και το Pocophone στα 359, θα υπάρχει μια διαφορά απλά και μόνο για να μπορούν να δικαιολογήσουν τον καλύτερο επεξεργαστή.
Προβλέπω να ξεκινάει κοντά στα 250 η τιμή του.

Αναστάσιος Ρήγας

Πολύ καλό για το μέσο χρήστη αλλά το θέμα είναι να είναι οικονομικό και στην Ελλάδα.

Pchristak

Από 240 έως 270 πιστεύω πως θα είναι

Δημήτρης Σγούρος

Θα είμαι πρώτος που θα το αγοράσει αν η τιμή είναι κοντά στην τιμή της Κινας

Blats

χαχχχα καλο……

Βαιος

Καλο

Γιάννης

Ο Snapdragon 660 δεν υποστηρίζει ανάλυση φωτογραφίας πάνω από 24 megapixel. H Xiaomi εδώ πουλάει ένα πολύ καλό παραμύθι.

Όταν κυκλοφορήσει η Pro έκδοση με τον ολοφρεσκο Snapdragon 675 τότε ναι τα 48 megapixel θα είναι πραγματικότητα.

Γνώμη μου όσοι ενδιαφέρονται για το κινητό να περιμένουν την Pro έκδοση. Η Xiaomi στο θέμα κάμερας εδώ κοροϊδεύει.

Κωστας

Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά έχεις άδικο. Ο αισθητήρας δεν είναι στα 48 MP, κανένα κινητό, ούτε και το pro με τον αισθητήρα της SONY δεν είναι 48 MP. Είναι τεχνολογία τεσσάρων γειτονικών pixel που δημιουργούν ένα μεγάλο. Στην ουσία είναι 12ρα κάμερα αλλά πολύ πιο εξελιγμένη από μια απλή. Με ΑΙ, με HDR ΚΑΙ με δυνατότητα φωτογράφισης στα 48 MO χωρίς ωστόσο ζουμ.

Kate

Να περιμένετε το pro με τον Sony αισθητήρα των 48mp.
Μη βιάζεστε.

Christz

Με το που έρθει Ελλάδα η ” μικρή του ” έκδοση πιστεύω μεταξύ 170€-210€ . Μετά θα πέσει και άλλο η τιμή του

Gregorio

Βρε παιδιά λες και βλέπετε πρώτη φορά Xiaomi και λέτε στην τύχη το πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα, από ότι μας έχει δείξει από την τιμολογιακή πολιτική της η Ιnfo Quest η πάγια τακτική της είναι πόσο έχει το Χ κινητό στην αγορά της Κίνας στην Ελλάδα το πουλάει +100€ με 150€ πάνω, και έτσι για να σας βοηθήσω λίγο το Xiaomi Redmi Note 7 (3GB/32GB) στην Ελλάδα θα έχει 229€. το Xiaomi Redmi Note 7 (4GB/64GB) θα έχει 269€ και το Xiaomi Redmi Note 7 (6GB/64GB) θα έχει κάπου στα 329€, Όσοι άπιστοι κρατήστε αυτές τις τιμές στην άκρη και τα ξαναλέμε όταν έρθει το κινητό στην Ελλάδα από την Ιnfo Quest.

Πάνος

Υπάρχουν και τα σκρουτζομάγαζα και από ότι άκουσα έρχεται με 18 μήνες εγγύηση.
Τώρα για τιμη που θα θελαμε να το δουμε στα σκρουτζομάγαζα για την έκδοση 3/32
γύρω 165-180€ για την εκδοση 4/64 γύρω 190-210€ και τέλος για την έκδοση 6/64 220-230€
Αν παίξουν αυτές οι τιμές στην Ελλάδα θα γίνει σύρραξη με τις πωλήσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.