Xiaomi Redmi Pro 2: Με επεξεργαστή Helio P25 αντί για Snapdragon 660;

Οι πληροφορίες θέλουν την Xiaomi να ανακοινώνει μέσα στον Μάρτιο το Redmi Pro 2. Αυτό που έλεγαν όλες οι πληροφορίες ήταν ότι μεταξύ άλλων, μέσα θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 660 και μονή κάμερα αντί για dual όπως το Redmi Pro.

Ωστόσο, οι νέες πηγές από την Κίνα έχουν διαφορετική άποψη. Το Xiaomi Redmi Pro 2 λέγεται ότι θα κρατήσει ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προκατόχου του, που είναι η διπλή κάμερα. Η κάμερα λέγεται ότι θα είναι στα 12 Megapixel.

Οι ίδιες πηγές συνεχίζουν λέγοντας ότι ο επεξεργαστής θα είναι MediaTek Helio P25 και όχι ο Snapdragon 660 της Qualcomm. Ο επεξεργαστής είναι οκταπύρηνος με 4 πυρήνες Cortex-A53 2.5GHz και άλλους 4 στο 1.6GHz. Διαθέτει ARM Mali-T880MP4 GPU και υποστήριξη για Cat.6 LTE.

Το Xiaomi Redmi Pro 2 αναμένεται με μεταλλική κατασκευή, 2.5D curved glass στην οθόνη και θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις: μια με μνήμη RAM 4GB/ χωρητικότητα 64GB και ακόμη μια με 6GB RAM/ χωρητικότητα 6GB,128GB.

Η τιμή της έκδοσης με μνήμη RAM 4GB αναμένεται να έχει τιμή 231 δολάρια περίπου, ενώ τα 6GB θα ξεκινούν από 260 δολάρια.

Όπως είπαμε, η επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Redmi Pro 2 αναμένεται μέσα στον μήνα, αλλά ακόμη δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία.

xiaomi redmi pro 2 Helio P25, Xiaomi Redmi Pro 2: Με επεξεργαστή Helio P25 αντί για Snapdragon 660;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Απο ότι φαίνεται θα περιμένω άλλο λίγο για αναβάθμιση του κινητου μου… Αν βγει αυτό είναι must buy. Ενημερώστε μας με νεότερα .

gianniklis

helio p25,οθόνη amoled από τρίτο κατασκευαστή πολύ υποδεέστερη από τις κορυφαίες και κάμερα άλλη μια φορά στην καλύτερη μέτρια.Κατασκευή και τα λοιπά δεν το συζητάω καν.Σκουπίδι και το νέο τσαόμι.

KostasB

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι θα έχει τον P25 εφόσον το προηγούμενο μοντέλο είχε τον X25. Ως αναβάθμιση θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον τον νέο X27. Στην χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να έχει και πάλι τον X25, όπως έγινε και με τα redmi 4. Για να δούμε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.